Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתחיל עם בחורה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שפעם ידעתי איך להתחיל , אבל קשר של שנתיים שנגמר לא מזמזן שחק לי את כל הביטחון.

בכל מקרה הסיפור הוא כזה,

ביום ראשון הייתי בפגישת יעוץ ברמת אביב אצל מנתח , והייתה שם אחת היועצות שלו ( כל העובדות אצלו נראות מעולה) שנכסנתי לדבר איתה לגבי ניתוח , והיא התחילה להסביר לי על הניתוח ועל הדרך גם אמרה לי על העיניים שלי כמה שהן יפות וכמה החולצה מתאימה לעיניים , אמרתי תודה אבל לא התייחסתי יותר מידי.

אחר כך הלכתי ולא עשיתי כלום אבל אני דיי מתחרט על זה , ש לי את הכרטיס ביקור עם הטלפון שלה שם .

מה לעשות ? להתקשר אליה ? לסוע עוד פעם לתל אביב לפגישה נוספת ?! או לשלוח לה הודעה בטלפון ? אשמח אם תייעצו לי מה הכי נכון לעשות במצב הזה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אתה צריך לבוא בקארמה טובה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה שלא תתקשר וזהו, בדר"כ נשים יעדיפו גילוי לב ופתיחות לא יותר מידיי כמובן.

אתה יודע מתי היא מסיימת או מתי ההפסקה שלה?

יופי, יש לך גם את הזמן המתאים בשביל זה נסה לקבוע איתה אחרי העבודה לדרינק קטן

או אם אתה רוצה ללכת "על כל הקופה" תציא לה לצאת בסופ"ש.

בהצלחה.

404

פורסם

מצד אחד זה נכון שעדיף להתקשר , אבל זה לא מוזר קצת ? כי הבחורה בכלל לא מכירה אותי , ולהיות ישיר כל כך מרתיע קצת לא ?

פורסם

להתקשר ולדבר איתה, בחורה לא סתם זורקת לאוויר דברים כמו "יש לך עיניים יפות" וכשזה מגיע לענייני לבוש כגון "החולצה שלך מתאימה לעיניים" זה כבר ממש ברור.

לא צריך לקשקש בשכל יותר מדי, תגיע מהר ובביטחון לדוגרי של "מחר בירה אני אצלך ב 9" ויהיה בסדר...

איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

במידה ומצליח נא לא לשכוח לצרף תמונה לתיק האישי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מצד אחד זה נכון שעדיף להתקשר , אבל זה לא מוזר קצת ? כי הבחורה בכלל לא מכירה אותי , ולהיות ישיר כל כך מרתיע קצת לא ?

אתה חושב "מרתיע", היא חושבת "זכר-אלפא"

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
להתקשר ולדבר איתה, בחורה לא סתם זורקת לאוויר דברים כמו "יש לך עיניים יפות" וכשזה מגיע לענייני לבוש כגון "החולצה שלך מתאימה לעיניים" זה כבר ממש ברור.

לא בהכרח. מנתח ברמת אביב זה לא קופת חולים, זה ביזנס ו(אני מנחש, כן?) ביזנס יקר מאוד. בהחלט ייתכן שחלק מה"תפקיד" של היועצות במקום, שלא במקרה נראות טוב, זה קצת לפלרטט עם הלקוח. קצת ללטף את האגו ולהשכיח את העלויות. הדברים האלה עובדים.

לא בהכרח, אבל כדאי לבחור להביא את זה בחשבון, שלא יתאכזב אחר כך... כמובן שכדאי לנסות אבל לא להיות נאיבי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תתקשר, תהייה מצחיק וישיר. בלי יותר מידי להתבלבל ולהתנצל, תזמין אותה לצאת.

בחורות רוצות ישירות.

מגאן 265

פורסם

אז יתאכזב, אפשר לחשוב, יש עוד מיליון דגים בים.

לרוב בחורות אוהבות בטחון עצמי, לדעתי כדי שתתקשר ופשוט תשאל אם בא לה להפגש, מקסימום תקבל תשובה שלילית.

איפה נשות הפורום כשצריך אותן?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה חושב "מרתיע", היא חושבת "זכר-אלפא"

נו ואז מה הוא הרוויח? :lol: :lol: :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין לי בעיה להתקשר , יש לי בעיה מה להגיד לה.

זה יהיה בערך ככה : " היי מה העניינים ? זה יקיר הייתי אצלך ביום ראשון בפגישה , שמעי את דיי מוצאת חן בעיניי ואני רוצה להזמין אותך לצאת איתי , מה את אומרת ?"

זה לא נשמע מוזר ?

פורסם

זה יהיה בערך ככה : " היי מה העניינים ? זה יקיר הייתי אצלך ביום ראשון בפגישה , מה דעתך ללכת לדרינק יום שישי ?"

זה לא נשמע מוזר ?

במידה והתשובה חיובית, תקבע מאיפה לאסוף אותה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

זה יהיה בערך ככה : " היי מה העניינים ? זה יקיר הייתי אצלך ביום ראשון בפגישה , שמעי את דיי מוצאת חן בעיניי ואני רוצה להזמין אותך לצאת איתי , מה את אומרת ?"

זה לא נשמע מוזר ?

קצת. הייתי ממליץ לתבל ב"כפרה" ודומיו. למשל: "היי מה העניינים כפרה? זה יקיר הייתי אצלך ביום ראשון בפגישה , שמעי בובה את דיי מוצאת חן בעיניי ואני רוצה להזמין אותך לצאת איתי , מה את אומרת, עיניים שלי?"

ועכשיו ברצינות: הייתי מוותר על ה"שמעי" ובמקום להציע לה לצאת איתך מיד, נסה להגיד "הייתי רוצה להכיר אותך יותר טוב".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...