Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתחיל עם בחורה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך ביטחון עצמי מאוד גבוה...

לצאת לצאת לצאת...

אם אתה יודע לדבר אתה ת*יין אותה בחינם...

לחילופין, אולי זה פשוט לא הסגנון שלך, אולי יש לך טעם קצת יותר סלקטיבי.

גם זה בסדר, לא בכל תחום צריך למדוד את עצמך ביחס לאחרים.

הנסיון שלי מלמד שאם זה לא הולך באופן טבעי, כנראה שזה לא צריך לקרות.

ברגע המתאים ועם האנשים הנכונים כל המחסומים משתחררים והשיחה זורמת,

וזה נכון לא רק בתחום הרומנטי אלא בתקשורת אנושית בכלל. קח את זה בקלות.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממרום שנותיי והיותי פעם רווק וצעיר גם אם יש לך 20% הצלחה ביום והתחלת עם 10 בחורות.

אולי מבחינה סטטיסטית גברית אין לך הצלחה מי יודע מה אבל בשורה התחתונה אתה יוצא כל יום עם בחורה אחרת.

מה קורה אחרי זה זה כבר תלוי בך אבל לנסות צריך.

פורסם
אין לי בעיה להתקשר , יש לי בעיה מה להגיד לה.

זה יהיה בערך ככה : " היי מה העניינים ? זה יקיר הייתי אצלך ביום ראשון בפגישה , שמעי את דיי מוצאת חן בעיניי ואני רוצה להזמין אותך לצאת איתי , מה את אומרת ?"

זה לא נשמע מוזר ?

אחי, אתה לא עושה את זה!

היי את מוצאת חן בעיניי?

לאלאלאלא!

היי מה העניינים?

זה יקיר, זוכרת אותי?

הבחור עם העיניים היפות

אחריי שהיא תזכר, תקשיבי, מה את עושה היום בערב? או שאני יותר מדיי חוצפן?

זה לדעתי ילך יותר טוב..

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אלון - כן , בטח שאני זוכר :-)

בכל מקרה תודה רבה על ההצעה אבל אני יותר ילד של בית ( לא יוצא למועדונים/פאבים ולא מעשן או שותה ) גם חברים שלי ניסו לשכנע אותי לבוא איתם אבל זה לא מדבר אלי . אני מעדיף להכיר בחורה לא במועדון או בפאב.

בכל מקרה אתם צודקים שצריך לנסות , ואני טיפש שלא עשיתי עם זה משהו כשהייתי שם , אבל זה ממש קשה ! נורא קל לדבר ולהגיד בפורום אבל לבצע זה ממש קשה .

פורסם

אוקיי חבר'ה, חלאס, זה באמת כבר יוצא משליטה.

טוב שלא עשית כלום, המחמאה שקיבלת הייתה טיז, לא פלירט, חד משמעית. ונאמרה מסיבה אחת ויחידה, כדי שתקנה מה שזה לא יהיה שהיא מוכרת.

יועצת בתחת שלי, היא נמדדת על פי כמות האנשים שהיא סוגרת לניתוח בקליניקה שבה היא עובדת.

היא תתחיל במחמאה, כדי שתרגיש בנוח ותרצה להישאר איתה ולהמשיך בשיחת ה"יעוץ". משם היא תמשיך לפלירט עדין שיכול להתפרש כ"חברתיות". כדי שתתחיל לרצות לתת שם, אבל כדי לתת שם, צריך להראות שאני גבר גבר, אז צריך לשפוך קצת כסף, אחרת אני לא אקבל כלום.

אם זה לא עובד, המשקיעות יתחילו בספונטניות להפיל דברים ולהרים אותם, לשחק בשיער ושאר פתיחות של סרטי פורנו. הפחות משקיעות ימשיכו בפלירט שמתגבר בעוצמתו עד קבלת ההחלטה שלך.

ד"א, ברגע שיצאת מהמשרד, הסתנן לו לאוויר "פחח עאלק חולצה יפה. אסה מכוער"

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שפלירטטו איתי, או שאני פלירטטתי כדי למכור, לקבל טיפ, לקבל צ'ייסר בחינם, החיים שלי היום היו מאוד יפים.

בקיצור, מר בחור, טוב שירדת מהרעיון, סתם היית מתבאס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא בשביל לנסות להצדיק את המחמאה אבל גם היא וגם המנתח אמרו שאין מה לנתח והוא סרב לנתח אותי בכלל :roll:

ככה שאני לא חושב שזה באמת בשביל למכור.

פורסם

אז לחילופין אתה יכול להכנס לפייסבוק,

לחפש לך רשימה של איזה 100 בנות שנראות טוב ולכולם לשלוח הודעה מסוגננת ומתוחכמת כגון

"שאשתי תמות" מישהי בטוח תענה לך :lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
מה את חושבת שאני יעמוד פה ויסתכל על העניינים בצורה רוחנית ?

אתה רציני או שבאמת לא הבנת את הרפרנס?

זו שורה מהמערכון (מה שהוא כתב)

מוגש כשירות להציבור ותועלת הכלל :lol:

leqUqeWndzs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה שאתה לא בחור של פאבים/מסיבות לא אומר שאתה לא יכול לשנות את הנושא.

בוא ניהיה אמיתיים, הסיכוי שתפגוש מישהי כנראה יהיו באיזה פאב/אירוע.

אני הצעתי לך, אתה מוזמן. אגב, אני גם לא שותה ומעשן (פשוט הפסקתי).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...