Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש ברשותי רכב סיאט איביזה

עם זוג קומפננטים קידמיים של מורל טמפון ומגבר JBL GTO 1004 וסאב וופר כרגע של חברה לא מוכרת והוא לא במצב הכי טוב ואני רוצה להעיף אותו ולהביא סאב טוב

רציתי לדעת איזה סאב וופר כדאי לי להביא שהמגבר הוא JBL GTO 1004 התקציב שלי עד 1000 שקל.

פורסם

Hertz Es300 /250

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי סאב טוב שיתאים לך .

cerwin vega hed 12 שלח הודעה בפרטי .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

מצאתי באינטרנט אחד כזה בעלות 870 שקלים

אין לי בעיה להשקיע בעיה אחת הוא בלי תיבה

לא רוצה להסתבך עם מאיפה להביא תיבה ומעדיף שזו יהיה מקורית

עוד הצעות?

פורסם

לא סיבוך במקום שאתה קונה את הסאב קימות אצלו תיבות.היא לא מקורית אבל אולי באיכות טובה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אפשר גם לבנות לך תיבה לפי הוראות יצרן או ע"י תוכנה לבניית תיבות מותאמת לנתונים של הסאב

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם
מצאתי באינטרנט אחד כזה בעלות 870 שקלים

אין לי בעיה להשקיע בעיה אחת הוא בלי תיבה

לא רוצה להסתבך עם מאיפה להביא תיבה ומעדיף שזו יהיה מקורית

עוד הצעות?

סרווין ווגה HED12 מדובר בדגם ישן אם אתה הולך עליו שים לב שמדובר בדגם 122 עם שני סלילים של 2 אום

רוב הסאבים מגיעים ללא תיבה מקורית

אם אתה רוצה אחד טוב עם תיבה מקורית אתה יכול לשקול פוקל SB30A1

ללא תיבה מקורית אתה יכול ללכת על ההרץ ES300 המדוייק והטוב

או על D312D2 Diamond יופי של סאב.

• תוכן חדש...