Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי הסימפטומים שיש בסקודה אוקטביה 1.4 DSG שלי עם 30,000 קילומטר, הגיעה הזמן להחלפת מצמדיים.

אני מחפש מוסך מורשה משום שהרכב עדיין תחת אחריות.

אפשר לקבל המלצות על מוסכים בעלי איכות עבודה גבוהה?

היית בפליקס לטיפול ראשון בעבר כבר - צחוק של מקום שלא אפילו ישקול לחזור אליו.

ובאוטובדק הייתי לתיקון לאחר תאונה באפריל - גם לשם אני לא מעוניין לחזור.

בקיצור אני מחפש מוסך אמין שמסוגל לבצע עבודה ברמה הכי גבוהה שאפשרי המדינה הזאת.

תודה.

פורסם

עברתי לקרני אור (רחובות) בעקבות המלצות כאלה ואחרות - לבינתיים הם מעל ומעבר. אחראי המוסך הוא חובב הגה כמונו, כך שיש לו המון רצון והבנה לסייע לכך גחמה שהיא, אם אכן ניתן לסייע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לך.

בזמנו שחיפשתי מוסך לתיקון לאחר התאונה שלי, אני קראתי על המלצות החיוביות שלך על אוטובדק והלכתי אלהם. אחרי שביצוע לי את התיקון, ראיתי את המלצות השליליות שלך לאחר כמה חודשים. לא הייתי מרוצה מהגימור עבודה בכלל.

אברר לגבי קרני אור.

פורסם
תודה לך.

בזמנו שחיפשתי מוסך לתיקון לאחר התאונה שלי, אני קראתי על המלצות החיוביות שלך על אוטובדק והלכתי אלהם. אחרי שביצוע לי את התיקון, ראיתי את המלצות השליליות שלך לאחר כמה חודשים. לא הייתי מרוצה מהגימור עבודה בכלל.

אברר לגבי קרני אור.

קודם תיקנת, ואחר כך ראית תתגובות והחלטת שאתה לא מרוצה, או שלהפך, לא היית מרוצה ואז ראית את התגובות?

בכל תגובה קח בחשבון, שיש אנשים מסוגים שונים.

אחד שלא מבין במכוניות והמוסך כולה חיזק לו את קוטבי המצבר, יהלל וישבח.

והשני יראה ילד בן 18 שעובד לו על הרכב, וימעיט מערכו של המוסך.

צריך לשים פילטרים.

ברוב הפעמים, עד שנופלים על מוסך טוב, חוטפים כמה כאפות.

(יש לי חברים שמהללים ומשבחים מוסך, שהמנהל שלו הבריג לי פלאג בכוח ודפק ראש מנוע שלם שהיה במצב מצויין, ויש לו מזל שלא טבעתי אותו כי רק הימי עבודה עולים כמו מנוע חדש לרכב ואותה תקופה לא היה לי זמן לכלום).

שאלה בנוגע למה שכתבתם פה.

אם רכב חדש, עושה תאונה, מערבים ביטוח והכל, חייב לתקן במורשה כדאי לשמר את האחריות? (הכוונה יותר לנזקי פח).

פורסם
טיפול 15 עשיתי ברחובות

לא עמדו בזמנים, יצאו להפסקת צהריים מה שהאריך את השהות שלי במוסך בערך בשעה

מבחינה טכנית ,אין תלונות

4\5 זה הציון שלי

עשיתי 15K ב"קרני אור" - הגעתי לפני הזמן שנקבע - והרכב הוכנס במידי, בלי שום התברברות.

היחס היה טוב עד מאוד ולא הייתה לי שום תלונה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עשיתי 15K ב"קרני אור" - הגעתי לפני הזמן שנקבע - והרכב הוכנס במידי, בלי שום התברברות.

היחס היה טוב עד מאוד ולא הייתה לי שום תלונה.

היחס היה בסדר גמור ,הטיפול היה מקצועי

לצערי ,הרכב לא הוכנס בזמן והיה גם עיקוב לקראת הסוף .

בזמן העודף ששהיתי במוסך שתיתי קפה והיו עוגיות די טעימות :)

• תוכן חדש...