Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם 75W של LRX4.5 יספיקו לCDM 54

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חשקה נפשי בהגברה אקטיבית לסט מורל אילייט 3-WAY שברשותי. (כיום מוגבר בבי אמפ דרך קרוסים פאסיביים מקוריים על ידי FOCAL FP2.150 ואלפיין MRV כלשהו אותו אני מעוניין לשדרג).

כאשר התכנית היא לעבור להגברה אקטיבית בעזרת bit 1, להשאיר את הפוקל לוופרים של האלייט ולקנות מגבר 4 ערוצים (יד שניה) למידים ולטוויטרים.

השאלה היא האם 75W של LRX4.5 יספקו את המיד של האלייט (CDM 54) ?

לגבי ה-MT23, למרות שהם 6 ohm, אני חושב ש75W יהיו מספיקים בהחלט (או שמישהו חולק על כך ?)

כמו כן, האם יש הצעות למגבר 4 ערוצים אחר ברמות האלו בסביבות ה-2K יד שניה ?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

האם יש טעם להתאמץ, להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה VRX4.300 ?

נראה שזה יהיה אוברקיל רציני לטוויטרים לא ?

כמו כן, האם במעבר בין LRX ל VRX יש הבדל שניתן לשמוע ולהרגיש או שהתוספת בעלות היא בעיקר לשם ההרגשה הטובה והמיתוג שבקניית "מוצר היי הנד" (כאשר מדובר בהגברת טוויטר ומיד) ?

נקודה נוספת שיש לתת עליה את הדעת היא צריכת החשמל ברכב, שכן המגבר החדש יתווסף ל- facal FP2.150 ו FP1.800.

האם יש הבדל מהותי בין צריכת החשמל של ה VRX לLRX ?

פורסם

ה-VRX יותר איכותי ויותר עוצמתי מה-LRX

לדעתי שווה את התוספת.

ה-VRX יותר עוצמתי כך שהוא

צרכן גדול יותר על מערכת החשמל ,כמה זה ישפיע אל מול ה-LRX אין לדעת.

פורסם

יספיק בהחלט, אלמנט מאוד נציל וקל להגברה - אין צורך ביותר מזה לCDM.

לוופרים של אילייט רצוי לתת 90 וואט צפונה - אני מנסיון מעדיף 120 וואט צפונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוופרים יקבלו 150W של הפוקל, אני יודע שהם אוהבים הרבה וחזק.

שאלה נוספת בקשר ל-4.300 VRX, האם בתצורה הבסיסית שלו (בלי כרטיסים מיוחדים) ניתן לבטל את הקרוסים שלו לחלוטין (fullrange) על מנת לעבוד אקטיבית ?

מחוברת ההדרכה של הLRX 4.5 הצלחתי להבין שהוא תומך ב fullrange, אבל בחוברת הדרכה של ה-VRX4.300 יש כל מיני כרטיסים ואפשרויות כך שלא הבנתי האם ניתן לבטל את הקרוס שלו לחלוטין או לא ?

פורסם

למיד וטוויטר אולי גם כדי לחשוב על גנסיס? כמה שזכור לי, היו להם ביקורות טובות בתחום הגבוה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כפתור ה-BYPASS אינו מבטל את הקרוס של המגבר הוא מתיחס

לסינון התדרים של יציאת ה-OUTPUT של המגבר.

אגב -גם בגנסיס סידרה 3 אין אופציה לביטול הקרוס.

פורסם

יכול להיות שאני לא מבין משהו, אבל מה מפריה קרוס מופעל? נגיד לארוץ מסויים נכנס סגנל שחתוך מhu lpf עד 80 הרץ, יש לי מגבר שמאפשר חיתוך lpf,hpf , אפשר להפעיל חיתוך גבוה יותר נגיד ב 100,120 הרץ וזה לא פוגע באות עצמו כיוון שהוא חתוך ב 80, פה יכולה להיות אולי בעייה של סדרי חיתוך. מה חוץ מזה?

פורסם

אני מאמין שאפשר לעשות חיתוך מיותר במגבר כמו HPF ב 20hrz ואז הוא בעצם מעביר את כל התדרים הרלוונטים למיד ולטייוטר (הסאב לא יחובר לערוץ הזה) והאות בעצם יתחם לפני הכניסה למגבר על ידי הפרוססור ואז לכאורה זה בסדר.

אבל שוב זה עיבוד מיותר של האות שבטוח לא תורם, לכן אני מעדיף שלא.

האם לדעתכם זה פתרון ראוי או שיש משהו שאני מפספס, ועד כמה באמת העיבוד המיותר משפיע לרעה ?

פורסם

אני נתתי רק דוגמה על בסיס פילתר של נמוכים. כאשר תתן חסם תחתון ב 20 הרץ או אפילו 100,200,300 במגבר ובפרוצסור יהיה חתוך לא פחות מ 400 אני לא רואה סיבה לאיבוד כלשהו של אמנפורמציה . ואני בספק ממש גדול שמשהו יוכל להפחין בעיבוד אם בכלל יהיה.

עריכה. איך מיד יהיה חתוך? אני מעמין באיזור ה 700-800 הרץ? סדר שני/שלישי? אז אם לתת במגבר בערוץ הזה חסם תחתון נגיד סביבות 400 כבר לא יהיה עיבוד מידע

פורסם

דן, עצה טובה אך לא ישימה. שכן, ראשית, אני מחפש מגבר משומש כאמור ואין הרבה היצע של ה- VRX ובייחוד לא Direct ושנית בייחוד כאשר מדובר ב VRX, לא ממש ניתן ללכת ולרכוש אותו ב"מכולת השכונתית" כי הוא כבר לא מיוצר.

mofisto, אני עדיין לא יודע מה יהיו נק' החיתוך- זה כל היופי בעבודה אקטיבית שיש הרבה מקום לניסוי ותהייה, אבל אני בהחלט מסכים אתך שברמת העיקרון לא צריכה להיות בעיה, אך ברמות האלה עולה השאלה עד כמה הסינון המיותר משפיע על הסאונד. ועל השאלה הזאת אני אשמח לשמוע דעות.

• תוכן חדש...