Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון חוט אוזניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי אוזניות In-Ear של Bose שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים.

לאחרונה התפתחו חתכים קטנים בגומי באזור שקרוב יותר לאוזניות עצמן.

האם יש לכם פתרון פשוט וזול?

קראתי על אנשים שמתקנים זאת עם דבק חם (אין לי) או אפילו עם 'פלסטידיפ' (נראית לי השקעה מעבר למתוכנן)...

האם מריחה של דבק אפוקסי כלשהו באופן נקודתי יעזור?

חשבתי גם על 'שרינק', אבל החתכים האלו הם אחרי הפיצול של הכבל לשניים ככה שבשביל להלביש את השרינק אצטרך לחתוך אותו לאורכו..האם זה עדין יעבוד?

פתרונות אחרים, שלא יעלו על עלות של כמה עשרות שקלים, יתקבלו גם בברכה :wink:

תודה

פורסם

ואם כבר איזולירבנד, אז עדיף חבלה (duct tape) או טסה (tessa-עדיף).

לא רק שזה יחזיק, אתה גם לא תצליח להוריד את זה אח"כ.

פורסם

Tesa, לא Tessa

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם יהיה צורך לנקות את הגומי של האוזניות עם אלכוהול או משהו כדי שמסקינג טייפ ידבק כראוי?

לגבי הדבק E6000 - האם הוא מותיר את האזור גמיש במידה מסויימת? למרות שמדובר במקומות נקודתיים..

• תוכן חדש...