Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lanzar CDM692או cerwin vega ho1693 אוjbl gto 936

כול הרמקולים במחירים עד 800 ש"ח.

מעוניין לשמוע המלצות גם על דברים אחרים.

פורסם

תשמע אחי כמו שאבי אמר הJBL מוכרים ומומלצים

חיפשתי לך ביקורות לא מצאתי ממש שיעזרו לך אבל ביררתי קצת

הסרווין וגה נפתחים ב30 הרץ עד ל22 קילו הרץ וההספק שלהם 60 וואט רמס

הלאנזר נפתחים ב55 הרץ עד ל20 קילו הרץ אבל ההספק הוא 150 וואט רמס (לא יודע להגיד אם זה נכון)

הJBL נפתחים ב50 הרץ עד ל21 קילו הרץ ב100 וואט רמס

אני באמת הייתי לוקח את הJBL

פורסם

תראה אני לא יכול להמליץ לך על רמקולים שארמת כי אין לי נסיון איתם

אבל

שמעתי אתל הפיונר סידרה צהובה הם ממש ממש פצצות באס מדהים ועצמה חזקה ביותר !

( כמובן שזה תלוי גם בהגברה ! )

באמת רמקול איכותי ביותר ! ( יחסית ל 6X9 )

פורסם

מתן צודק הסידרה הצהוב היא הכיי גבוה של פיוניר בארץ במחירים נורמלים יחסית!

אולי כדי להשקיעה 800 שקל בקומפוננט מקדימה:wink::idea:

פורסם
מתן, אולי תעבור על ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן, יהיה לכולנו קל יותר לקרוא אותן.

עברתי שוב על ההודעה יש שם טעות בכתב כי כתבתי מהר אז שחכתי איזה אות במילה אתמול

ואת המילה אמרת רשמתי שארמת חוץ מזה ( שכול אחד אמור להבין מה התכוונתי ) אני לא רואה משהו לא בסדר בהודעה שלי...

בכול מקרה מצטער

פורסם

BAZOOKA RS, 2WAY

יש לי זוג כאלה, לפניהם היו לי כמה זוגות של 6 על 9 במחירים יותר זולים, היתי אומר שהמחיר של הבאזוקה אכן מופרז, אך באותה נשימה אגיד שלא באמת מצאתי להם תחרות..

כרגע הם מחוברים אצלי עם מגבר של שנותן בערך 200 אר אמ אס בגישור לכל רמקול.

מילה אחת, נשמעים פשוט טוב.

דרך אגב, הם לא נמצאים off axis מה שיוסיף לכל רמקול..(במיוחד אחורי) :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ON AXIS - כשהרמקולים פונים ישירות אלייך.

OFF AXIS - כשהרמקולים מוסבבים יותר כלפי אחד והשני. מודדים את זה במעלות. רמקולים לרכב מתוכננים להישמע טוב OFF AXIS יחסית לרמקול ביתי כי הם לרוב מותקנים בדלתות שזה 90 מעלות OFF AXIS. למרות זאת לרוב הענות התדרים תהיה במיטבה כשהם יהיה ON AXIS. בגרפים של הענות תדרים נותנים בדרך כלל הענות בON AXIS, בOFF AXIS של 30 מעלות ובכזה ש 60 מעלות.

לא ברור לי איך הרמקולים שהוא מדבר עליהם הם לא OFF AXIS, אולי יש להם תיבות קטנות שמניחים על הדש.

מצאתי בשניה של חיפוש ת'רד מועיל (כולל גרף):

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=97975#post97975

פורסם

אכן איל, יש להן בניות שמכוונות אותם כימעט ישירות לתא הנוסעים, רק מאחורה.

בכל אופן אני לא בטוח אם זה קשור לאימפרזה, אך אני יכול להאמין שיש קשר לעובדה שהשימשה בעלת זוית מאוד חדה כלפיי פנים הרכב, וזה נותן עיוות מסויים לסאונד

כמובן כמובן יש את הקטע הפסיכולוגי, אבל לפי דעתי ההבדל עצום במיוחד באימפרזה בגלל השינוי הנוראי של הסאונד של הטוויטר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ON AXIS זה כמו רמקול ביתי שפונה ישירות אלייך, אצלי זה לא ככה וברוב הרכבים זה לא יהיה ככה. זה גם לא בהכרח רצוי ברכב. אם נשים למשל מידים על הדש ON AXIS המיד השמאלי "יגנוב" את כל ההצגה (כי אנחנו קרובים אליו), לכן משחקים עם הזוויות OFF AXIS עד שהבמה מתאזנת (כמה שאפשר).

פורסם

לגבי הפרונט אתה צודק, אכן ניסיתי לשחק הרבה בשביל לקבל "במה" מאוזנת עם המידים, אך לשווא

לא נראה לי שאני אפילו התקרב לזה...

לגבי ניאו,

magnat traxx 600

alpine v12 mrvf504

בקרוב: magnat phantom monoblock

sherwood active crossover

rear:

pioneer ts305 x 2

bazooka rs 690 6x9

front:

4 x cambridge mids

2 x cambridge tweeters

2 x 6.5 morel millenium - mid bass only

בקרוב: בנייה של המחשב נייד, פנטיום סנטרינו 15" דיוידי. בצירוף של סנטר המורכב ממיד של קמברידג, וטוויטר של קמברידג.

כשהכל יעבוד כמו שצריך התוצאה תהייה :

magnat traxx יעבוד עם שני גישורים על הבאזוקות, (גישור בערך 200 אר אמ אס)

alpinev12 504, שני ערוצים לשני המורל מילניום שיפיקו מיד באס בלבד, ולטוויטרים של הקמברידג דרך הקרוס הפאסיבי.

שני ערוצים נותרים כל אחד לכל זוג מידים.

*המאגנט פנטום יהיה על שני הסאבים של פיוניר. תיבות פתוחות מכוונות ל32 בערך.

(כל זה בתקווה שלא תהייה בעיה עם מערכת החשמל הנוכחית, וכמו כן עם כריות האויר, כי אם תהייה בעיה רוב הפרוייקט יצטרך להתבטל עקב רכב מהשכרה...)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...