Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שיש כבר מקום מובנה לסאבים 8

אם אתה רוצה ללכת על הכי פשוט וזול אתה יכול ללכת על זוג DLS OA8

אם הם יכנסו שם.

 

אם אתה רוצה להשקיע יותר תבנה תיבה בתא המטען

לסאב 10 חזק כול שהוא.

פורסם

להפך הזוג סאבים 8״ זאת השקעה גדולה יותר, התא מטען של הרכב הזה הוא ענק ואפשרי אפילו לשים תיבה פורטד של 12״ פשוט אני מרגיש שהקיר עוצר את התדרים של הסאב

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

אני לא חושב שזוג 8" פשוטים שמותקנים של קיר האש יתנו לך יותר באס מאשר קונפיגורציה אחרת בעלת יותר שטח פנים ויותר הספק אשר ממוקמת בתא המטען.

יעזור מאוד אם תגיד מה המטרות שלך והציפיות שלך מהסאבים: נטו איכות והשתלבות עדינה? עוצמה גבוהה ובאסים מרעידים? משהו באמצע- באסי מדויק ודומיננטי?

איזה מונובלוק הולך להשתתף בחגיגה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

משהו באמצע אני אוהב שהם נימרכים אבל לא מרעידים את האוטו ויורדים נמוך מידיי, בידיוק כמו סאבים 10״..

אולי אני טועה בכך שאני חושב שביגלל שהסאב ימוקם מאחורי הכיסא אז הוא יורגש כמו סאב 10״ שממוקם בבאגאז״

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי לחזות במדויק איך הסאבים יתנהגו, ויש פה מידת מה של הימור.

אני דווקא הייתי חושב על אלמנט כפול עם הספק בריא בתא המטען, או תיעול הפתחים הקיימים כמו הרחבתם ובניית שני עשיריות על דפנותיהם, הכוללים תיבות.

אבל אם נרצה לעבור מהאופן התיאורטי לאופן הפרקטי- מומלץ לך לשמוע כמה שיותר שילובים שונים של סאבים ברכב שלך כדי שתדע לאן לכוון. יכול להיות שסאב אחד חזק או שניים בינוניים בתא המעטן ייתנו לך תוצאה שתספק אותך, גם לאחר איבוד העוצמה הצפוי. יכול להיות שניתן לבנות תיבה פורטד עם הפורט מכוון אל פתח המושבים ואז גם כן- צפויה תוצאה חזקה שתכפר על הקיר החוסם.

בקיצור- לשמעו כמה שיותר ווריאציות. תגיע למפגשים (אע"פ שהם כבר לא בחסות הפורום, מקווה שמותר להגיד שהם מתקיימים) תתאם עם אנשים שיש להם סאבים שיכולים להתאים לך, ותגבש חוות דעת על סמך נסיון שלך עם הרכב שלך ועם כמה סאבים שונים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא חושב שסאב בתא מטען יהיה רעיון טוב ברכב הזה - עד כמה שזכור לי מדובר ברודסטר דו מושבי של מרצדס נכון?



 

אם כן - קיר האש שם הוא עניין בטיחותי מבחינת חוזק השלדה של הרכב ואי אפשר לעשות בו חורים וגם מאוד לא רצוי.

 

מה לגבי בניה של תיבה לסאב וופר ברצפת מושב הנוסע? (מושב השאטגאן כמו שאומרים בארה"ב)

 

אני מדבר על בניה שבה הסאב הוא חלק מהרצפה - STEALTH STYLE - לא גניב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן זה פחות מומלץ ברודסטר, ועם זאת, לפעמים 60% מסטאפ אחד זה יותר טוב מ- 100% של סטאפ אחר.

לגבי הקיר החוצץ- זה מאוד נפוץ ברודסטרים דווקא כן לחתוך את הקיר ולשים 12" באמצע, אם כי זה לא מה שהצעתי.

ניתן להשתמש בנפח תא המטען, ועם זאת, לתעל את הסאונד לפתחי הקיר, דוגמא אחת היא לבנות את התיבות על דופן הקיר. דוגמא שניה היא לבנות תיבות פורטד אשר הפורט מחובר אל הפתח שבקיר ואטום אליו מצידיו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

העלתי בתגובה הראשונה תמונה מחול שהתקינו ברכז כזה זוג סאבים על קיר האש, זה ניראה סאב8״ או 10״ ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

10" זה בטוח לא.

החור המקורי עד כמה שאני זוכר הוא מתאים ל- 6.5".

אבל יכול להיות שעם הגבהות מתאימות אתה יכול להכניס שם מידה גדולה יותר.

ויש גם מי שהכניס שם 10" :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבעיה עם רודסטרים לרוב היא באמת "קיר האש" שבין תא הנוסעים לתא המטען/מנוע, בעיקר במה שיש בין לבין, אם זה מיכל דלק כמו שעלה כאן או המקום שאליו מתקפל הגג הנפתח.

 

צריך לבחון כמה מקום יש לך בין המושבים לבין הקיר עצמו, או לחילופין עד כמה עמוק ניתן לחדור אליו (תפסיקו לחשוב מלוכלך 8) ) מבלי לפגוע במערכות חיוניות או בחוזק מבני.

 

הנה בניה בנוסח מה שאתה מחפש שבוצעה ב MR-2:

12.jpg

 

אם ללכת על הכיוון שהלכו בו בהרמן-קרדון ( http://mercedes.harmankardon.com/en/vehicles/slk-class/technical.aspx#detail ), אזי הוופרים מותקנים בדלתות (8 אינץ').

 

לדעתי, לא מן הנמנע לגשת למתקין טוב (גם מפגש הולך, העיקר שהמציעים הצעות יוכלו לראות בעיניים את 'נפח העבודה') שיוכל לבחון אילו אפשרויות מתאימות, לא כל שכן תקציב.

פורסם

בנייה לתוך הקיר אש ניראת לי הפתרון הכי טוב שיש, והכי יקר כי למי שלא הבין אין תא חפצים אלה קיר שלם שמאחורי השטיח שלא פשוט לפרק יש חור בכל צד לרמקול 6.5 ככה שעם הגבהה ניתן להכניס 8״ ועם חיתוך והגדלת הפתח מה שניראלי שאני יעשה ניתן להכניס זוג 10״.

אני שולל את האפשרות להתקין בבגאז כיוון שגם יש את הקיר שבתוכו הטנק דלק ובנוסף הגג שמתקפל לתוך הבגאז ככה המכסה את הסאב אז הסיכוי להנות מדיוק הסאב לא אפשרית

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

בשורה התחתונה אם יש לך את הכסף אפשר לעשות הכול

תחליט קודם כול מה אתה רוצה ,כבר עברנו בערך על כול האופציות.

 

לדעתי הכי טוב לנסות התקנת סאב רגיל לפני שאתה חושב על בניות

אם יש לך מגבר נוסף

חבר אותו עבור הסאב בלבד,תגיע לחנות כול שהיא ובקש לשמוע סאב רגיל בתא המטען

ותבדוק אם זה מתאים לך.

×
×
  • תוכן חדש...