Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא ציפי היא זו שנעלמה בשעת מבחן. נכון שהיה לה קן נחשים מבית, אבל לא נראה שהיא אחת שתסכים ללכלך את הידיים. לא ממש ברור לי במה עיתונאי הוא פחות טוב ממוכר רהיטים (להזכירך, היו לישראל ראשי ממשלה שהיו פלאחים בתחילת דרכם, היו מוצלחים למדי). גם צ'רצ'יל היה עיתונאי בתקופה לא קצרה בהיותו צעיר.

בוא ספר לנו במה התכנית של שלי מובילה אותנו לחורבן בית. אולי תשכנע אותי.

להזכירך, הוא לא קפץ ישר ממשרת מוכר הרהיטים לכס ראש הממשלה.

בין השאר הוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, סיים תארים ב-MIT והארוורד, היה שגריר ישראל באו"ם ועוד...

חוץ מזה, כל עבודה מכבדת את בעליה, גם אם הוא מוכר רהיטים.

אבל האם מישהו שמוכר רהיטים כל חייו יכול להיות ראש ממשלה? כנראה שלא, בדיוק כמו שמי שהתעסק רק בעיתונות לא יכול להיות ראש ממשלה.

צ'רצ'יל היה פרלמנטר זמן רב לפני שהגיע לכס ראש הממשלה.

התוכנית של שלי מציעה להעלות את הוצאות הממשלה ביותר מ-100 מיליארד שקל מבלי שיש לה מושג מאיפה היא משיגה את הכסף, טוב בטוח לא יצא מזה.

חוץ מזה, התוכנית שלה כוללת ביטול תוכניות סלילת כבישים ומחלפים (מישהו אמר קריסת תשתיות?). אולי נחזור לחמור ועגלה?

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קסנון, למה אי אפשר לקפוץ ישר ממוכר רהיטים לראש ממשלה?

ראש ממשלה הוא תפקיד ארגוני ניהולי ולא ביצועי. אני ממש לא חושב שלהיות ח"כ או לוחם במחתרת מכשיר יותר טוב ועם זאת היו לנו כמה ראשי ממשלות שעברו את המסלול הזה בלבד והיו לא רעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם כל הרזומה שציינת אצל ביבי, לא הבנתי מה הכשיר אותו למשרה יותר מאשר יאיר'קה, למשל. למעט (אולי) התקופה בצבא (לא אני ולא אתה יודעים מה הוא עשה שם) הוא לא עבר הכשרה שדרשה מנהיגות והחלטות תחת לחץ, אלא דווקא להיות אלוף ב-ברברת. זה משתקף מצויין בהחלטותיו השונות לאורך השנים בהן הוא מכהן.

שלא תהיה טעות - אני לא טוען שיאיר או שלי בהכרח יהיו טובים יותר, אבל אחרי שאכלנו מביבי לוקשים ולא פעם אחת, אני סבור שחובתנו לנסות משהו אחר. סבורני שיותר גרוע לא יכול להיות.

התכנית הכלכלית של שלי מציגה הגיון מסויים. כולם יודעים שהרוב לא יתבצע, לא בהוצאות ולא בהכנסות, אבל העיקרון של הפסקת התפשטות מדינת ישראל מכל מחויבויותיה לאזרחיה (ותושביה) וצמצום מתמיד של השירותים המסופקים לאזרח הוא מבורך ביותר.

מבחינתי אין בעיה שהמדינה לא תספק לי שירותים מסויימים, אבל בתמורה שתיקח פחות כסף (=מיסים). היום המיסים נשארים זהים (יותר נכון, עולים רוב הזמן) ויש פחות ופחות שירותים שניתנים לי.

לגבי ביטול סלילת כבישים - אם בתמורה נקבל תחבורה ציבורית הולמת, זה לא כ"כ נורא. בין כה וכה היום אין כמעט מושג שנקרא "הנאה מנהיגה". מבחינתי זה בסדר אם ביום-יום אסתפק בהסעה כלשהי וכשמתחשק לי יתאפשר לי לקפוץ למסלול (טיול או תחרותי) כדי לספק את צרכיי המוטוריים.

פורסם

ההתעלמות של שלי מהחור השחור ששואב את תקציבי מדינת ישראל למדינת יהודה המזרחית הספיקה לי,

בין אם זו טקטיקה, פחדנות, או שהיא פשוט מתנחלת בעור של שמאלנית, אי אפשר לפתור את הבעיה הכלכלית חברתית

של ישראל בהתעלמות או בהשארת הסדר הקיים על כנו, מצער אותי שרק רבין היה מספיק ישיר לשלוח אותם להסתובב על פלופלור.

פורסם

שלי סימנה בדיוק אוייב אחד - העשירים. כל התוספת התקציבית שהיא מתכננת להשיג מתבססת על מלחמת חורמה באינדיבידואלים עשירים ובחברות. דה מרקר עשו ניתוח של התוכנית הכלכלית של העבודה והגיעו למסקנה שזה בלוף (אין סיכוי להגיע להכנסות עליהן התוכנית מדברת, אולי חצי וכנראה פחות).

שלי מוכרת מלחמת מעמדות בתור מצע בחירות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ההתעלמות של שלי מהחור השחור ששואב את תקציבי מדינת ישראל למדינת יהודה המזרחית הספיקה לי,

בין אם זו טקטיקה, פחדנות, או שהיא פשוט מתנחלת בעור של שמאלנית, אי אפשר לפתור את הבעיה הכלכלית חברתית

של ישראל בהתעלמות או בהשארת הסדר הקיים על כנו, מצער אותי שרק רבין היה מספיק ישיר לשלוח אותם להסתובב על פלופלור.

די כבר עם רבין, רבין, רבין ומורשת רבין.

קרא את הסיפור שמעולם לא הוכחש על רבין שכאשר השיירה שלו נעצרה ע"י כמה צלפים בודדים בקסטל, לקח ג'יפ לקרית ענבים "להביא תגבורת" כאשר ידע שאין שם יותר מפלוגה ולו היתה חטיבה שלמה בשיירה. קרא גם על תגובת בן גוריון כשסיפרו לו שרבין הלך לישון בקרית ענבים וקצין זוטר אירגן את חיסול הצלפים מהקסטל.

רוצה עוד ? קרא את עזר ויצמן מספר על תיפקודו בששת הימים. לאלבומי נצחון ידע יופי להצטלם ולהתנשק.

ועל אהבת השתיה שלו ?

לא כל מת צריך להפוך לאלוהים, גם אם שנא את הימין.

פורסם
רק שבתמורה הם שלחו אותו לעולם הבא...

נכון, רבין ביצע 3 טעויות מרכזיות בחייו.

הראשונה, הוא היה מאבות ההתנחלויות ביחד עם פרס ויגאל אלון.

השניה, שיטת השלבים בהסכם אוסלו, במקום שלב אחד מכריע.

השלישית והקריטית מכולן שעלתה לו בחייו, שילוב של תמימות וזלזול ביכולות וכוונות המתנחלים ותומכיהם.

פורסם

יהיה מעניין לשמוע מה התוצאות אצלכם.

http://www.mako.co.il/news-elections-2013/vote

אצלי יצאה תאימות של 86 אחוז ליאיר לפיד ו70 אחוז לשלי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מילאתי את הסקר - די נחמד - וכדאי לחשוב רגע לא להצביע בשליפה .

אצלי יצא בסקר 74% יאיר לפיד .

שלי 61% (שאני אוהב אותה כאדם , ומכיר אותה )

ביבי , 58% לא יודע איך השתחל , שם אין סיכוי , מבחינתי שילך החוצה לשרה, לעשות לביתו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

״שילך לשרה" מאוד מנומק, מאוד בוגר. הנה הסיבות שלי למה יחימוביץ לא עומדת על הפרק: 1. תמיכה של ההסתדרות קרי אין סיכוי שתפעל מול הועדים אלא להיפך. 2. הצבעה לחד״ש בבחירות 96 מראה שמדובר בשמאל קיצוני. 3. ברשימה שלה יש חבר נחמד ששמו יריב אופנהיימר, שהנזק שהוא וחבריו גורמים למדינה גדול מאלף נתניהו. 4. שלי טובה במילים וכותרות, לא ראיתי דאגה שלה לעובדים סביבה שהיא הרוויחה 55 אלף שקל בחודש.

פורסם
ביבי בעיניי משול לדארת' ווידר ומייצג את הצד האפל. :wink:

לפחות דארת' ויידר הספיק לחזור בתשובה, ביבי מקרה אבוד,

בעיניי הוא משול אם כבר לדארת' סידיוס.

1123370915_slightning.jpg

פורסם
מילאתי את הסקר - די נחמד - וכדאי לחשוב רגע לא להצביע בשליפה .

אצלי יצא בסקר 74% יאיר לפיד .

שלי 61% (שאני אוהב אותה כאדם , ומכיר אותה )

ביבי , 58% לא יודע איך השתחל , שם אין סיכוי , מבחינתי שילך החוצה לשרה, לעשות לביתו .

אייל .

אימאלה, יצא לי 97% ליבני ואחרי 63% לפיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקטנה - הבלו על הדלק עלה בעוד אגורה, כך שמחיר הדלק נשאר כפי שהוא.

הוא כבר בפנים, אז מה איכפת לו לחדור עוד קצת לעומק? אנחנו כבר לא מרגישים, או לפחות כבר לא צועקים...

• תוכן חדש...