Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי, "עלה ירוק" הולכים על קו ליברטריאני - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4318000,00.html

ואני מצביע.

הנה המצע, לכל מי שתוהה:

http://aleyarok.org.il/agenda/

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה למצביעי העבודה.

אנו בקארספורום תמיד דנים על חשיבות פיתוח התשתיות ברחבי ישראל.

חלק מהמצע הכלכלי של מפלגת העבודה גורס כי יש לבטל תוכניות סלילת כבישים ומחלפים ולהמירם בשיפור התחבורה הציבורית בערים (שלפי הבנתי אינה כוללת הפעלה בתדירות מספקת בשבת אם בכלל).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315043,00.html

האם לדעתם מדובר בצעד נכון?

פורסם
שאלה למצביעי העבודה.

חלק מהמצע הכלכלי של מפלגת העבודה גורס כי יש לבטל תוכניות סלילת כבישים ומחלפים ולהמיר אותם בשיפור התחבורה הציבורית בערים.

אני מבין שהקמפיין "ביבי טוב לעשירים. שלי טובה לך" לא מספיק משכנע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
שאלה למצביעי העבודה.

חלק מהמצע הכלכלי של מפלגת העבודה גורס כי יש לבטל תוכניות סלילת כבישים ומחלפים ולהמירם בשיפור התחבורה הציבורית בערים (שלפי הבנתי אינה כוללת הפעלה בתדירות מספקת בשבת אם בכלל).

לא קראתי את הכתבה ואני לא מתכנן להצביע לעבודה, אך בלי קשר להשקפתי הפוליטית אני חושב שזה רעיון חכם ונכון לשפר את מצב התח"צ.

בעוד שמצבם של הכבישים הבין-עירוניים דרוש שיפור באופן כללי, מצבה של התחבורה הציבורית בתוך רוב הערים בישראל הוא בכי רע - אם אין לך רכב פרטי, במקרים רבים עליך ללכת ברגל או לתפוס מונית. עדיף להשקיע את התקציבים בשיפור מצב התח"צ הפנים והבין עירונית כך שהמצב יתאזן - ובמקום כבישים במצב מצויין אך תחבורה ציבורית מזוויעה, יהיו כבישים בינוניים +, ותח"צ שתשופר במקומות בהם היא קיימת \ תתווסף במקומות בהם לתושבים לא היה כל פתרון התניידות ציבורי סביר עד כה. (כמובן שאי אפשר להפסיק לסלול כבישים ומחלפים, הרי יש גידול מתמיד גם בכלי הרכב הפרטיים ובישובים אליהם נדרשות דרכי גישה חדשות כל הזמן) תחבורה ציבורית בין עירונית סבירה תשפר בהחלט גם את הנגישות אל מרכזי תעסוקה מגושי הפריפריה הסובבים אותם. השאלה היחידה, אם יבצעו את זה נכון ועל חשבון מה זה יבוא... כשמבצעים דברים כאלו בלי תכנון נכון זה הרבה פעמים מביא ליותר נזק מתועלת כשתקציבים מתמוססים באוויר ונשארים בלי תשתיות נורמליות ובלי כסף.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לי ולך יש השקפה שונה, אמרתי שכל עוד אדם לא הוכיח את עצמו בשום אספקט בחייו, ועוד שיש לי בעיה עם האישיות שלו, את הקול שלי הוא לא יקבל.

יש משהו במה שאתה אומר, למרות שזה די מצחיק לקרוא את זה ממישהו ששוקל להצביע עבור שניים שלפני כניסתם לפוליטיקה, אחד מהם מכר רהיטים והשני היה שומר בפאבים...

פורסם

קצת עוזר להטות את הכף ללכת לכיוון של עלה ירוק...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4318000,00.html

בדיוק בגלל שלפיד גם יחבור לביבי אם הוא יהיה חייב, צריך לת יותר כוח לגורמים שאפשר להיות בטוחים שהם ליבראליים מספיק בשביל לחשוב בצורה הגיונית.

פורסם

בדיוק בגלל שלפיד גם יחבור לביבי אם הוא יהיה חייב

תואיל להגדיר יהיה חייב? כפי שאני רואה את זה, כל עוד שביבי מרכיב את הממשלה - לפיד "יהיה חייב" לחבור לקואליציה בראשותו... כלומר - לפיד בוודאות יחבור לביבי. נראה לך שמרצונו החופשי הוא "יוותר" על ישיבה בממשלה, יקח את כל המנדטים שקיבל וילך לאופוזיציה? לכן, לפיד משאיר לעצמו את האופצייה פתוחה, ומצהיר שיצטרף "רק אם יהיה חייב". זה רק מראה שהוא פוליטיקאי מהשורה. לא חוכמה לשחק אותה לוחם שובר כלים סטייל יחימוביץ', שזורקת הצהרות בומבסטיות סטייל "אני אשב בממשלה ביחד עם בנימין נתניהו רק במידה ויהפוך לסוציאל דמוקרט" - וביום שלאחר הבחירות לאכול את הכובע. בעצם, למי אכפת... גם כך הבוחר בישראל לוקה בזכרון קצר מאוד. עד הבחירות הבאות לא יזכרו לאף ח"כ את השטויות שיצאו לו מהפה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יהיה חייב = יהיה לו יותר קשה מביבי להרכיב קואליציה

יש סיכוי של 99% שזה יקרה

והוא לא הצהיר על זה כלום, אני מבין שהוא לא ממש רוצה לחבור לביבי אלא מעדיף להיות ראש ממשלה, אבל אם הוא חלק מקואליציה ולא בראשות הממשלה, אין הבדל בנוכחות שלו או של מישהו אחר בקואליציה.

זה הכל אותו משחק כל הזמן.

פורסם

נסה 99.9% :wink: נדמה לי שאפילו לפיד בעצמו לא מכוון באמת ובתמים לראשות הממשלה (הרי הוא בוודאי ריאליסטי, שרואה את התפלגות המפה הפוליטית ומבין שאין לו סיכוי להעפיל על גוש הימין \ לסחוף אחריו את כל גוש השמאל ולשדוד את העבודה ושמאלה ממצביעיהם.) לפיד פוליטיקאי מתחיל, אך פוליטיקאי עם פוטנציאל (לפחות למראית עין), וכיאה לכזה הוא דאג מצד אחד להצהיר על כוונות גבוהות כדי לסחוף את הציבור (הכל דפוק כאן, אני הולך להחליף את העומד בראש הפירמידה ולפתור את כל צרותיכם בהנפת אצבע), ומצד שני - להיות עמום מספיק כדי שאף אחד לא יוכל לתפוס אותו עם סרטון "אני לעולם לא אחבור לביבי" ביום שלאחר הבחירות, כלומר ביום שבו יקבל X תיקי שר.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
יש משהו במה שאתה אומר, למרות שזה די מצחיק לקרוא את זה ממישהו ששוקל להצביע עבור שניים שלפני כניסתם לפוליטיקה, אחד מהם מכר רהיטים והשני היה שומר בפאבים...

לפני שמכר רהיטים הוא היה קצין מוערך בסיירת מטכ"ל, ולאחריה היה שגריר ישראל באו"ם.

וכדאי לזכור שהיה לנו ראש ממשלה שהיה מנכ"ל מפעל למוצרי גומי, כך שעוד לא אבדה תיקוותי..:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין ספק שאני אבחר בו:

לא רוצה לבאס אף אחד, אבל זה סרטון תעמולה / קידום של לבני.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נסה 99.9% :wink: נדמה לי שאפילו לפיד בעצמו לא מכוון באמת ובתמים לראשות הממשלה (הרי הוא בוודאי ריאליסטי, שרואה את התפלגות המפה הפוליטית ומבין שאין לו סיכוי להעפיל על גוש הימין \ לסחוף אחריו את כל גוש השמאל ולשדוד את העבודה ושמאלה ממצביעיהם.) לפיד פוליטיקאי מתחיל, אך פוליטיקאי עם פוטנציאל (לפחות למראית עין), וכיאה לכזה הוא דאג מצד אחד להצהיר על כוונות גבוהות כדי לסחוף את הציבור (הכל דפוק כאן, אני הולך להחליף את העומד בראש הפירמידה ולפתור את כל צרותיכם בהנפת אצבע), ומצד שני - להיות עמום מספיק כדי שאף אחד לא יוכל לתפוס אותו עם סרטון "אני לעולם לא אחבור לביבי" ביום שלאחר הבחירות, כלומר ביום שבו יקבל X תיקי שר.

בהתחלה חשבתי שבאמת לביבי אין שום סיכוי לחזור לראשות הממשלה ושלפיד יוכל להיות ראש ממשלה.

עכשיו, אחרי שחזרתי לארץ (כבר 3 שבועות) אני רואה שיש אנשים שלא הפנימו מיהו ביבי ואיזה נזק הוא עושה.

פורסם

אשמח אם מישהו מכם יפרט ב5-10 נקודות את הנזק שעשה ביבי. אני מודה שאני מהסתומים שחושב שהוא ראש ממשלה טוב למדי כשלעצמו וכנראה מישהו בקנה מידה צ'רצ'יליאני לעומת המתמודדים האחרים. אבל אני שמח לשמוע דעות חדשות.

• תוכן חדש...