Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות חשמל מאזדה 3 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה במאזדה 3 עם שתי החלונות חשמל האחוריים ברכב

התקלה היא ככה:

החלון נפתח רבע מהלך וכשהו מגיע לרגע נשמעים תקתוקים והחלון לא ממשיך לרדת הבעיה קוראת בשתי החלונות

עם רוצים להחזיר את החלון למעלה צריך לעזור טיפה להרים תחלון ואז הוא עולה.

מה לדעתכם התקלה?

פורסם

מישהו כמוך בדיוק שאל את אותה שאלה לפני שבוע!!

חברים תבצעו חיפוש!!

ולהלן תשובה הלכו שני המנועים האחוריים

תחליף מפירוק או חדשים.

שבוע טוב

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

האמת שחיפשתי ולא מצאתי שום תוצאות מצאתי בעיות עם חלונות אבל לא אותה בעיה כמו שלי אני ישמח עם תיתן לי קישור לשרשור

ועם תוכל להסביר לי איך זה ששתי המנועים התקלקלו באותו זמן?

פורסם

יכול להיות שזה לא בידיוק המנועים זה יכול להיות גם מין תושבת פלסטיק שמחזיקה את החלון והמסילה עצמה כניראה ויכול להיות שגם הגלגלים, בכול אופן הוא יתכוון שלא ימכרו לך רק את החלקים הנ"ל אלא את כל היחידה "קומפלט" (מנוע,תושבת,מסילה) וכניראה שבשני הדלתות זה פשוט נהרס לך בו זמנית, בכל אופן אתה צריך לרכוש את כל היחידה ולהרכיב את המנועים שלך למיטב זכרוני כי המחשב של רכבך מתאים רק למנועים האורגינלים שלך, אך לא לפני שתנסה את המנועים שאתה רוכש מפירוק או חדשים כי אפשרי שהמקוריים שלך באמת הלכו כמו שהוא ציין בפניך.

במידה והמנועים שרכשת לא מתאימים וזה קרה לשכן שלי רק עם מנוע אחד, גש לחברה או למוסך עם חיבור למחשב הם כבר יסדרו לך את.

פעם הבאה חפש יותר לעומק, הגדל ראש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...