Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שמהתשובות שלי יש תועלת,לפחות זה מצחיק מישהו.

אותי מצחיק זה שמגברים מודדים עלידי הספקים שלהם.

CROWN של JBL כנירא מגבר הכי טוב בעולם

פורסם

לא - אני לא נקרע מצחוק, אני נקרע מכעס

אתה זורק דברים באוויר שהבסיס היחידי שלהם הוא שיווק נטו ואתה לא יודע אפילו מה עומד מאחוריהם.

וכן - מגברים נמדדים לפי ההספק שלהם מצד אחד ומצד שני כשיש מספיק הספק בכדי להזיז את הרמקול, הדבר האחרון שצריך להביט עליו הוא כמה וואטים מוציא המגבר.

פרדוקס, אני יודע - אבל אמת.

אם תיקח רמקול שדורש הרבה הספק בכדי לזוז ולהשלט - למשל אילייט

גם אם תיתן לו מגבר של מילברט או PHD שמוציאים 50וואט, כל מגבר מעאפן שתביא, שמוציא 100 וואט לערוץ עם אחוז עיוות מתחת לגבול השמיע והיענות לינארית מספיק טובה לתחום התדר שהרמקול הזה ינגן - ישמע טוב יותר ממגבר העל החלש יותר.

מצד שני - אם יש לך רמקול ש50 וואט יספיקו לו אתה באמת תרגיש שהמערכת צלולה יותר ונקייה יותר על מגבר טוב יותר, נקי יותר, שקוף יותר.

אני אומר לך כאן כמה דברים שיוכלו תמיד לפתוח בפורום הזה ובכל פורום לא מעט מלחמות אבל -

אם המגבר שלך - חזק מספיק, נקי מספיק מעיוותים, מגיב בצורה לינארית לתחום התדר שאתה הולך להגביר ואתה לא משתמש בקרוס אובר (מגבר חוט במילים אחרות) אז - אתה לא תוכל להבדיל בינו לבין מגבר אחר

אתה לא תוכל לדעת או להקיש מה הקלאס של המגבר וכן, אתה תיפול כמו גדול על הקלאס במידה ויתברר לך שהמגבר הוא קלאס D

אתה לא תוכל לדעת מי היצרן וכמה המגבר עולה

עובדות שראינו כאן בפורום - מגברים טובים של ג'נסיס משתמשים ברכיבים שעולים שקל ועשרים.

אתה רוצה יותר מזה? קרוס אובר של אודיו קונטרול שהיה נחשב למוצר היי אנד בזמנו משתמש בג'וקים (גשרי נגדים) שעולים פחות משני שקלים ליחידה אבל נמכרים ע"י היבואן\יצרן בעשרות דולרים.

האמת העירומה לגבי מגברים היא שמעבר לרמה מסויימת אתה מתחיל לשלם על מותג, על יוקר של פס ייצור, על מורכבות של מוצר, על איכות בניה, על איכות רכיבים (לא מבחינת סאונד) ועל שירות ובנקודה מאוד מסויימת במחיר הזה הרבה אחורה אתה כבר הפסקת לשלם על איכות אות.

ומגברי CROWN של JBL הם בפועל מגברי CROWN במארז של JBL.

עצם העובדה שJBL היו צריכים לפנות לCROWN בכדי לייצר ליין של מגברים מעולים מצביע על מצב R&D לא טוב בכל הנוגע להגברה אצלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהבתי את התגובה שלך אדי, מאוד מדברת אליי.

כבר הרבה זמן שאני מוצא את עצמי מסביר לאנשים למה אני נשאר עם המגבר של jl שמשום מה הרבה אנשים עושים ממנה חברת מיינסטרים למרות שהנתונים שלהם צמודים למגברים ברמת הג'נסיס והם מאוד שקופים, מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל.

אחוזי עיוות מאוד נמוכים ונעזוב בצד את התמחור בארץ שאני מסכים שהוא שערורייתי.

אחרי שכבר התנסתי מספיק בתחום, שיפרתי את התשתית ברכב הוספתי תיבות עם זווית למידבאסים, סאב מדוייק שגורם לחשוב שהכל מגיע מקדימה, אנשים אומרים לי לאחרונה לא להעיז להחליף את המגבר.

ובאמת אתה מגלה שרוב הדעות פה מורכבות מדעות קדומות שמועות וחוסר נסיון של אנשים עם ציוד זה ואחר.

בצפון לשמחתי jl כבר לא מילה גסה והw6 בכלל זוכה להערצה, לא יבש ולא חסר עומק כפי שנהוג לומר כאן.

עוד יחשבו שאני סוכן של החברה :lol:

• תוכן חדש...