Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, במוצש אני הולך ליקנות את המגבר הנל ורציתי לקבל עליו חוות דעת, כמה שווה מגבר כזה ?

הוא אמור להגביר סט של הרץ מילה 165 פסיבי, ובעתיד הקרוב לאט לאט עובד לאקטיבי כאשר המגבר הנל ישודך לוואפרים.

האם יש עוד אופציות ברמה הזאת ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

זה תלוי איזה סוג של צליל שאתה אוהב. יש מספיק מגברים ברמה זו.האיטלקים עם האיטלקים משלבים טוב מאוד.אם כבר אז.... Thesis

פורסם

לדעתי מיותר להגביר עם מגבר כזה רק וופרים,במיוחד של MLK165,תביא מגבר שנותן גג 160RMS נקי,זה יספק אותך מעל ומעבר.

כמובן מגבר קטן לטוויטרים וסגרת את הפינה. (חוץ מהמונו)

בוריס לדעתי התזיז קצת מעבר לתקציב שהבחור כאן חושב לשים (ועוד 99% מהאנשים:wink: )

Scan Speak

פורסם

כמה אמור לעלות מגבר כזה יד שניה בחול ? ויד שנייה בארץ ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תמיד יש ב EBAY.IT -אבל לא ממליץ לאף אחד לנסות לקנות שם.מאוד מאוד בעייתי.

בארץ-אתה מוזמן לנצל את ה"חיפוש"

אדיף כבר 2.150 כאן,מפני 2.400 -שם

פורסם

יש הרבה אפשרויות. אם אתה קונה רמקולים, כמובן שאתה רוצה שהם יעבדו על המקסימום האפשרי שהם ימסוגלים לתת. התקנה אני נותן 45% של ניצול -40% מהמגבר, 10% חיתוך ו5% על החוט.

האם זה שווה את החיסכון במגבר במקום 45% מקבלים 30%? יכול לקנות גםJBL 75.4-אבל אני מעריך ש תקבל 15%

פורסם

בדקתי ואני יכול להביא אחד כזה באיזור ה3k אחרי הכל נשמע טוב ?

פורסם
LRX - זה לא רמה של MLK.

VRX-לפחות

חבל על הכסף

אני נקרע כשאני קורא תגובות כאלה.

על מה אתה מבסס את זה?

שאלה שצריכה מאוד לעניין אותך - אם היו מושיבים אותך ברכב אחד שיש בו LRX שמספק 100 וואט לערוץ, אחרי זה היו מושיבים אותך באותו הרכב כאשר יש בו VRX שמספק 100 וואט לערוץ - היית מצליח להבדיל מתי מותקן איזה מגבר?

קוראים לזה מבחן עיוור וההשפלה שאנשים עוברים במבחנים כאלה היא מדהימה - האמת היא שבמידה ואתה משתמש בשני המגברים האלו כשאתה עוקף את הקרוסים שלהם - 99 אחוז שאתה לא תוכל להבדיל בתוצאה.

והנה עוד שאלה מאוד מעניינת -

אותו רכב - פעם אחת LRX שמספק 150 וואט לערוץ ופעם השניה VRX שמספק 50 וואט לערוץ, סט רמקולים על קרוס פסיבי שדורשים לפחות את ה100 וואט בכדי להשמע נקי בווליום סביר

מי לדעתך ישמע יותר טוב? אתה עדיין תמליץ על הVRX?

אני לא הייתי פוסל את הLRX בכלל - בייחוד אם האפשרות לקנות אותו במקרה הזה היא כמגבר חדש עם אחריות יבואן.

לVRX יש יתרונות של מודולריות רבה על פני הLRX והם גם יצאו בתצורת שישה ערוצים, זה שיצאה גם סדרה מצופה בכרום - נו שויין, אם אתה אוהב להוציא על זה את הכסף שלך שיבושם לך.

לסדרות החדשות יש יתרון עצום אבל הוא פחות מתבטא בהגברה נטו או בקרוס אלא בעובדה שהם יכולים להשלט ע"י הביט1 וזה מונע ממך כל התעסקות עם המגבר עצמו בתא המטען לאחר שהתקנת אותו - זה דבר שבעיני שווה כסף.

אני הייתי מציע לך לדבר עם היבואן ולבדוק אם אתה יכול להתנסות עם LRX לפני שאתה מוציא כסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר רכשתי את המגבר, ואני מאוד מרוצה אולי לא שילמתי 3k אבל התוצאה מדהימה..

אולי בשבועות הקרובים אני ירכוש בנוסף את הlrx4.1 כידיי שיעבוד לי על הטווטרים עוד צעד למעבר אקטיבי

פורסם

לפחות רכשת כאן מגבר באמת נהדר, מבחינתי זה מגבר לכל החיים אם כבר רוכשים אחד שכזה.

הצרה היחידה עם הVRXים היא רמת המורכבות שלהם.

אם הולך לך שם חלק - אתה בצרה, כי המגברים האלה כבר לא מיוצרים יותר החלקים דרך היצרן והתיקון דרך היצרן יקרים מאוד ולמצוא חלקים בעצמך ולתקן אותם זה חתיכת סיפור.

ראה ערך ההתקנה של שיזו-מניאק באיביזה שלו.

וזו לא הפעם היחידה בה שמענו כאן על VRX יד שניה שאח"כ מתגלה כתקול - רמת המורכבות של המגברים האלה היא מאוד גבוהה.

תהנה ממנו ושיחזיק לך את השנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיברתי אותו פסיבי לסט הרץ מילה mlk165 ובעתיד אחבר אקטיבי לוואפרים

• תוכן חדש...