Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים מאיביי קניתי: פנסים קדמיים "אנג'ל אייז" כמו שמכונה אצלך באתר בחצי מחיר ממך,

קניתי קסנון שמחזיק לי כבר שנתיים על האוטו ללא תקלה אחת, ושוב, בחצי מחיר ממך,והכל הגיע לארץ בלי שום בעיות.

אני יכול להמשיך את זה עוד ועוד אבל אתה חייב תמחור מחדש למחירים שלך, אולי בגלל זה לא רבים לא מכירים את האתר שלך או שמכירים אך נמנעים מלקנות בגלל המחירים האלו. שבוע טוב

פורסם
בינתיים מאיביי קניתי: פנסים קדמיים "אנג'ל אייז" כמו שמכונה אצלך באתר בחצי מחיר ממך,

קניתי קסנון שמחזיק לי כבר שנתיים על האוטו ללא תקלה אחת, ושוב, בחצי מחיר ממך,והכל הגיע לארץ בלי שום בעיות.

אני יכול להמשיך את זה עוד ועוד אבל אתה חייב תמחור מחדש למחירים שלך, אולי בגלל זה לא רבים לא מכירים את האתר שלך או שמכירים אך נמנעים מלקנות בגלל המחירים האלו. שבוע טוב

אין בעיה חברי היקר,אז אני חושב שהאשכול הזה מיותר,

קיבלת תשובה,אתה תמצא את הדבר הזה בהכי זול באיבי,

שבוע נהדר

פורסם

רדליין, הרבה יותר קל להפנים ולקחת לתשומת הלב מה שלקוחות עתידיים שלך אומרים מאשר להתנגח איתם, ועוד בפומבי.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...