Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מההתלבטות שלי איזה מגבר לקנות, נתקלתי במספר בעיות\דילמות שצצו:

1. Refurbished. הבנתי שזה מגבר משוחזר או משהו כזה. עכשיו, חנות שמוכרת מגברים כאלה מאותו סוג בכמויות, כלומר מבחינת מלאי יש להם אותו מלאי שיש לחנות שמוכרת מוצרים חדשים, אז מה ההבדל בין המגברים? ואיך זה שהוא משוחזר משפיע על הביצועים שלו? ובכלל, מה הסימנים שמועידים על כך שהוא משוחזר?

2. מגברים של קיקר. יש את הסדרה KX ויש את הסדרה הגבוהה יותר - SX. אם מישהו פה יוכל לספר לי על ההבדלים בין שתי הסדרות, אשמח מאוד. מבחינת מחיר, ה-SX הרבה יותר יקרה. על מה ולמה?

3. איך סדרת KX עומדת מול סדרת POWER של רוקפורד? יתרונות חסרונות? מבחינת מחיר הם דיי דומים, ההתלבטות נשארה בין שתי החברות הנ"ל.

תודה מראש.

***קרא את חוקי הפורום.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

משוחזר-מגבר שהתקלקל והלקוח החזיר אותו מתוקף האחריות המגבר עובר שיחזור במפעל של החברה ועובר את כל המבחנים כאילו היה מגבר חדש.אתה מקבל אחריות עד 90 יום.

ההבדל בין SX לKX הוא הבדל בעיבוד האות בSX מותקן שבב ששולט על המגבר באופן דיגיטלי,כל פונק הקרוס נשלטות על ידי השבב ,וגם עיבוד האות מבוצע באופן דיגיטלי.כמובן יש עוד מלא תכונות ,גם הטמפ של המגבר מבוקרת על ידי השבב כלומר המגבר לא יכנס לTHERMAL PROTECTION אלה יפחית מההספק היוצא עד שהמגבר יחזור לטמפ רגילה.

פורסם

כלומר מבחינתי אם אני קונה משוחזר אני כאילו מקבל מגבר חדש. הרי בכל זאת יצא מהמפעל.

למרות שאני לא אקנה כזה, תודה שהבהרת לי את העניין.

אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי עם שאלה 3, אשמח מאוד

פורסם
כלומר מבחינתי אם אני קונה משוחזר אני כאילו מקבל מגבר חדש. הרי בכל זאת יצא מהמפעל.

למרות שאני לא אקנה כזה, תודה שהבהרת לי את העניין.

אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי עם שאלה 3, אשמח מאוד

רק לחדד:

אם אתה קונה מארה"ב מגבר שהוא refurbished, אתה מקבל מגבר לרוב(!) עם אחריות

לשנה כמו מוצר חדש, וזאת כי הוא יוצא כחדש...

יש האומרים כי זה יותר טוב מחדש כי יבדקו אותו באופן אישי במפעל...

ובשביל המחיר שלהם... שווה בדיקה לחלוטין!

פורסם

כן, אבל נגיד אחרי חצי שנה מתקלקל לי המגבר. מה אני עושה עם האחריות? שולח את המגבר למפעל בארה"ב?

זה לא נשמע משהו...

פורסם
כן, אבל נגיד אחרי חצי שנה מתקלקל לי המגבר. מה אני עושה עם האחריות? שולח את המגבר למפעל בארה"ב?

זה לא נשמע משהו...

המממםםם, אז מה קורה אם תקנה מגבר חדש? לא יישמע לך משהו לשלוח אותו?...

פורסם

האמת צודק, לא חשבתי על זה.

אבל באמת תהיה לי אפשרות לעשות את זה? בכל אופן רק משלוח הלוך-חזור יעלה לי הרבה לא?

אין איזה אפשרות דרך היבואן נגיד לסדר משהו?

פורסם
ואתה לא יודע אם דרך היבואן אפשר לסדר משהו?

לא שמעתי על מגבר מחודש כאן בארץ, ואם היה כזה, הייתי מתעניין גם כן, בהחלט! :)

פורסם

אני שמעתי על כמה מקומות "שמתקנים" מגבר במקום ומוכרים אותו אני לא יודע עם זה קורה הרבה

ואני בטוח שחנויות רציניות לא מתעסקות בזה

אבל במידה וזה זה אז לא ממש שווה לך להתקרב...

פורסם

גל, לא הבנת אותי.

התכוונתי לגבי אחריות. נגיד יש בעיה במגבר שצריך טיפול. האם אחריות שקיבלתי נגיד לדוגמא מחברת קיקר דרך זה שקניתי את המגבר בחו"ל, תעזור לי לתיקון המגבר דרך היבואן?

פורסם
גל, לא הבנת אותי.

התכוונתי לגבי אחריות. נגיד יש בעיה במגבר שצריך טיפול. האם אחריות שקיבלתי נגיד לדוגמא מחברת קיקר דרך זה שקניתי את המגבר בחו"ל, תעזור לי לתיקון המגבר דרך היבואן?

לא.

רק יבואן ייתן לך אחריות על הסחורה שקנית ממנו, וממנו בלבד.

אם תקנה בחו"ל, יהיה עליך לצור עמם קשר לבדך...

יכול להיות שאני טועה, ויתקן אותי מי שיודע אחרת, אבל זה מה שאני יודע.

תכלס, אם אתה יודע מה שאתה עושה, והמוצר מגיע תקין מהאריזה, אין סיבה שתצטרך

אותם אי פעם...

יש לי מגבר של אוריון כבר 10 שנים(!) ולעולם לא נזקקתי לשירות לגביו, ואני לעולם לא

אחליף אותו בעד שום הון... פשוט מגבר קלאסי! ORION SX2125

DK

פורסם
לא.

רק יבואן ייתן לך אחריות על הסחורה שקנית ממנו, וממנו בלבד.

אם תקנה בחו"ל, יהיה עליך לצור עמם קשר לבדך...

יכול להיות שאני טועה, ויתקן אותי מי שיודע אחרת, אבל זה מה שאני יודע.

תכלס, אם אתה יודע מה שאתה עושה, והמוצר מגיע תקין מהאריזה, אין סיבה שתצטרך

אותם אי פעם...

יש לי מגבר של אוריון כבר 10 שנים(!) ולעולם לא נזקקתי לשירות לגביו, ואני לעולם לא

אחליף אותו בעד שום הון... פשוט מגבר קלאסי! ORION SX2125

DK

גל אם אפשר איזה תמונה שלו כדי לראות איך ניראה מגבר שמלפני 10 שנים...

למה אף פעם לא הראית אותו במפגשים?

:king:

פורסם

יש חברות בעולם שיש להן אחריות בינלאומית. האחריות הזו אומרת שאתה יכול לרכוש בכל מקום בעולם ולקבל אחריות בכל מקום בעולם (שיש נציגות). בתחום הרכב לא ידוע לי על אחריות בינלאומית. כמו כן בארץ במיוחד אפילו לחברות שיש להן אחריות בינלאומית לעיתים היבואן יעשה בעיות ולא יספק אותה. אני מכיר מקרה שכזה עם מקרן של חברה מסויימת.

אם אתה קונה מחו"ל תצטרך לשלם על המשלוח בשביל לקבל אחריות. לרוב יהיה לך כבר עדיף לתקן בארץ - תלוי בתקלה.

גל, לכל אדם יש מחיר. אני מאמין גם שהיית מחליף אותו תמורת אוריון חדש ;)

אני אישית לא אוהב נוסטלגיה כי אני מאמין שהטכנולוגיה מתקדמת. אם חברה מסויימת כבר לא מה שהיא הייתה בעבר (אחת הסיבות המרכזיות לאהבת מוצרים ישנים) עדיין ניתן לקנות מחברה אחרת שהמגברים שלה טובים מאלו שיוצרו לפני 10 שנים.

• תוכן חדש...