Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטריד בנושא זה שאתה רומז שלך כן יצא להכיר הרבה פדופילים...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מתחיל להתגלח לעיתים יותר קרובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

והפעם בפינת הפרסומת סרת הטעם מככב עולה חדש וצעיר שהגיע לא מזמן לארץ. הוא לבוש טישרט לבנה שמלפנים מודפסת עליה הכתובת: "I did Aliyah and all I got is that lousy t-shirt". רק לאחר שהוא חולף על פני המצלמה מתגלה חלקה האחורי של חולצתו, שעליה מתנוססת הכתובת "ומענק של 200,000 ש"ח לפתיחת עסק".

בסצנה הבאה אותו עולה חדש מצולם בעודו יושב במשרדו בעסק החדש שהקים. השלט שעל שולחנו מספר לנו ששמו הוא David C ושהוא המנכ"ל.

מסתבר שאותו דיויד קיבל ממשרד הקליטה מענק נדיב לפתיחת עסק, והרי זוהי מטרת הפרסומת: לספר לנו על המענק שמשרד הקליטה מעניק לכל עולה חדש שחפץ לפתוח עסק בישראל.

למרות שאני מניח שכולם כאן ממילא מבינים מה כל כך סר טעם בפרסומת הזאת, אני אסביר בכל זאת, למקרה שיש כאן בכל זאת מישהו שלא קלט את האירוניה:

1. מטרת הפרסומת היא לעודד עליה לישראל, כלומר: קהל היעד הפוטנציאלי שלה כלל אינו נמצא בארץ. כיצד שידורה בישראל תורם להגעת המסר לקהל היעד?
  2. בתור צבר שנולד, חונך, שירת כאן בצבא ושילם מיסים מאז ומעולם, אני מודה שיש משהו צורם בעובדה שעולה חדש שלא תרם עוד פרומיל למדינה מקבל מענק שאני רק יכול לחלום עליו. ושלא תטעו: זה לא שיש לי משהו נגד עולים או נגד סל הקליטה שמוענק להם - נהפוך הוא. מצד שני, לי אף אחד לא מציע מענק כזה, שלגמרי במקרה גם משולם מכספי המיסים שאני עצמי שילמתי במשך כל השנים שעבדתי.

חוסר טעם, כבר אמרתי?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ויותר מעניין מזה:

האם ניסית לפתוח עסק פה בארץ?

אני ניסיתי. איך שהוא, גם הצלחתי. להשיג את המימון עבור הפתיחה של העסק לקח לי בערך שנתיים פלוס, שבמהלכם הייתי צריך גם לעבוד כשכיר וגם לעשות את כל הריצות והטירטורים והבלגאן והטעויות (שעלו כסף, מן הסתם), וכל זה עבור סכום של 50K. לא 200K, אלא רבע מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי כדי שאנשים יספרו לקרובים שלהם וישכנעו אותם לעלות לכאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, אני רואה איך זה עובד:

[מבטא כבד במיוחד לבחירתך] כן, משה, תבוא! תעשה עלייה! אז מה אם יכול להיות שיעופו כמה טילים לכיוון שלך, הסיכוי לזה נמוך, אלא אם תחליט לגור בדרום. אה, ותשתדל לא לנסוע באוטובוסים, יש להם נטייה להתפוצץ. אבל אתה מקבל אחלה מענק לפתיחת עסק! לא, משה, הפרוטקשן פה זה לא מה שאתה חושב, במקרה הכי גרוע לא תדע מאיפה זה בא לך בכלל. כן, פה לא חותכים לך אצבעות אלא ישר שמים לך פצצה על האוטו, אבל קודם רק זורקים לך רימון רסס לחצר. לא, מה פתאום, משה, זה לא ככה; זה כמעט כלום השכר שאתה חייב לשלם לעובדים, השכר מינימום מצחיק פה, ובכלל אם תיקח בני מיעוטים או עולים או משהו תוכל לשלם אפילו פחות. כן, זה גם נכון- הילד שלך יהיה חייב להתגייס, אבל הוא יכול פשוט להצהיר שהוא דתי ולגמור עם זה. לא, מה פתאום, רק ניסו לשנות את זה, נראה לך שזה יצליח? בחייך, רק תעשה עלייה, יהיה לך טוב פה. רק תיזהר שלא ייפול עליך טיל כשתיסע לטיול במדבר יהודה. [מבטא כבד במיוחד לבחירתך\]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל פרסומות כאלה מראש לא מיועדות לאנשים חכמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אמת צרופה.

פורסם

מתן, יש לך הגדרה מוזרה לסרות טעם.

הייתי מתחתן עם הפרסומת הזו ועושה לה יותר ילדים ממשפחה מבני ברק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
איך הפרסומת הזאת הצליחה לחמוק מהשרשור??

http://www.youtube.com/watch?v=KAQeoYQRu5A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סתם בחורה רגילה.. חבל שהיא רוקדת כמו ינשוף עם אפליפסיה.

מה יש לתקשורת הישראלית ממנה? הסקס אפיל שלה שחוק כל כך שעדיף לפנטז על שלי יחימוביץ' (נערך).

פורסם
מתן, יש לך הגדרה מוזרה לסרות טעם.

הייתי מתחתן עם הפרסומת הזו ועושה לה יותר ילדים ממשפחה מבני ברק.

באמת שאני לא מצליח להבין מה בין בחורה רוקדת לבין משקפיים.

ואיזה תועלות/יתרונות של המוצר הפרסומת מציגה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...