Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בשלטי חוצות של חברת גינדי נדל"ן שמפרסמים בעוז ש"כל אחד יכול!". ומה בדיוק "כל אחד יכול"? לקנות דירה, כמובן. מדובר במבצע במסגרתו החברה מוכרת דירות באיזורים שונים בארץ במחירים נמוכים ביחס למחיר השוק, אלא שבאותיות הקטנות הם מציינים שאת יתרת המחיר יש לשלם לאחר 10 שנים. נו טוב, לפחות אין ריבית על הסכום הדחוי.

אני חושב שהקביעה ש"כל אחד יכול" לקנות את הדירות הללו היא סרת טעם ואטומה בערך כמו אותה אמירה אומללה של יעקב פרי, לפיה הוא "יותר מעמד ביניים מאלפיון". אם זה היה תלוי בי, הייתי מפטר את הקופירייטר שאחראי על מסע הפרסום הנלעג הזה.

ועוד אחת: הפרסומת החדשה של סלקום עם הגירסה העברית לשיר "מנהאר לי משיתי" (יא מאמא) מהפרוייקט של עידן רייכל. מטוס אל על ועליו עולים חדשים מאתיופיה נוחת בארץ. זאת פרסומת לאל על? זאת פרסומת לסוכנות היהודית? אולי משרד הקליטה? חיילת בצה"ל ממוצא אתיופי נפגשת בבית הנתיבות עם אמה שירדה בזה הרגע מהטיסה. אולי זאת בכלל פרסומת של הרש"ת?

לא ולא! זאת פאקינג פרסומת לסלקום! ולא סתם סלקום - סלקום משפחה! :brickwall:

והכי אירוני: מי שמבין קצת את הניב המרוקאי או לחילופין השקיע בגיגול פשוט גילה שהשיר הזה הוא - לא פחות ולא יותר - שיר קינה על אם שמתה. למקרה שתהיתם, התרגום לעברית של "מנהאר לי משיתי" זה: מיום שהלכת. הבנתם את זה? הקופירייטר האידיוט ביסס את מסע הפרסום על שיר קינה. אני חושב שזה בהחלט שווה עוד איזה חמשה-שה דפיקות של הראש בקיר: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

מה איתכם? נתקלתם בפרסומת סרת טעם? שתפו אותנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום להתעצבן, לדפוק את הראש בקיר 7 פעמים

וסתם לקצר לעצמך את החיים, יש לי פיתרון פשוט בשבילך:

אל תסתכל.

ראית שלט חוצות? תתעלם.

דוחפים לך פרסומות בטלוויזיה? תעביר ערוץ.

משהו עצבן אותך ב-YNET? תפסיק לגלוש שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסכים ומחזק. אני כבר לא רואה טלוויזיה, מתעלם מפרסומות בעיתונים וסוגר כמה שיותר מהר כל פרסומת שקופצת לי בגלישה באינטרנט. אני משוכנע שהחיים שלי יותר יפים מבעבר :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי מילה אחת בשבילך Adblock.

ולטלוויזיה תבקש ממיר מקליט מחברת הכבלים או הלויין שלך. תראה כל דבר שעה אחורה ותריץ את הפירסומות קדימה.

זה המינימום שאפשר לעשות כדי להמנע מפרסומות. כמובן שלא את כולם אבל את הרב המטריד.

S2000

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא ג יפית מציגה את המוצר התורן בצורה כל כך קלישאתית ותמימה כך שהפרסומת מאבדת מהפן המעצבן שלה.

אני ממעט כמה שיותר להחשף לפרסומות. אני לא שומע רדיו, ואם כן, בהפסקת פרסומות אני מחליף תחנה.

אני לא רואה טלויזיה בכלל. אין מה לראות, אין לי זמן ואת כל הסדרות הטובות יש באינטרנט.

רוב הפרסומות שאני רואה הן באינטרנט בסיגנון "אתה הזוכה ה10000 באייפד ואייפון" ואין לזה הרבה השפעה על שלוות הנפש שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לאחרונה נתקלתי בשלטי חוצות של חברת גינדי נדל"ן שמפרסמים בעוז ש"כל אחד יכול!". ומה בדיוק "כל אחד יכול"? לקנות דירה, כמובן. מדובר במבצע במסגרתו החברה מוכרת דירות באיזורים שונים בארץ במחירים נמוכים ביחס למחיר השוק, אלא שבאותיות הקטנות הם מציינים שאת יתרת המחיר יש לשלם לאחר 10 שנים. נו טוב, לפחות אין ריבית על הסכום הדחוי.

אני חושב שהקביעה ש"כל אחד יכול" לקנות את הדירות הללו היא סרת טעם ואטומה בערך כמו אותה אמירה אומללה של יעקב פרי, לפיה הוא "יותר מעמד ביניים מאלפיון". אם זה היה תלוי בי, הייתי מפטר את הקופירייטר שאחראי על מסע הפרסום הנלעג הזה.

הקופירייטר הזה לא מקורי בכלל. הרעיון של כל אחד יכול הוא העקרון המנחה של הקפיטליזם.

הנה, תראה איזה יופי זה עובד לאמריקה :?

Kawasaki Versys !!!

פורסם
דווקא ג יפית מציגה את המוצר התורן בצורה כל כך קלישאתית ותמימה כך שהפרסומת מאבדת מהפן המעצבן שלה.

מה-זה קלישאתית ותמימה... ראה כאן: (אותי זה הצחיק, ואני אומר את זה כצמחוני :wink: )

http://www.youtube.com/watch?v=0DWPLgbCynA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ג. יפית הביאה לכלל אומנות את שיטת ה"בדקתי ומצאתי" שהולכת ככה: "בדקתי ומצאתי, שכשאני אומרת בטלוויזיה בדקתי ומצאתי, אני מקבלת תלוש יפה בתחילת כל חודש!"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באופן הזוי, יצא לי להיתקל גם כן בפרסומת של סלקום.

(עקרונית: לא רואה טלויזיה ומסנן אוטומטית פרסומות. אשתי, לעומת זאת...)

לרגע חשבתי שאני סתם רואה שחורות.

לפחות יוכלו למחזר את הפרסומת הזו לפסח, ולדבר שם על 4 הקושיות.

בעיניי פרסומות סרות טעם: כל פרסומת שמורכבת מג'ינגל קליט שאתה לא יכול להוציא מהראש ואתה מזמזם במהלך היום ולמעשה מהווה פרסומת על 2 רגליים בלי לקבל על זה גרוש. מקביל בעיניי לדירדור לזנות.

אה, וכל הפרסומות (ללא שום יוצא מהכלל) לתכניות ריאליטי. כולל תכניות הריאליטי עצמן.

יש רק ריאליטי אחד שהייתי שוקל לראות: "מבשלים את הכוכבים". פרק ראשון: צביקה פיק, בקדירה עם מג'דרה ויהודל'ה טרטר ואגסים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הנס ורוני: אם הפרסומת של סלקום היתה רק בטלויזיה - ניחא. הבעיה היא שגם תקעו אותה ביוטיוב, וכך יוצא שבתחילת כל סרטון שאני מנסה לראות אני נאלץ לראות לפחות 5 שניות מהפרסומת הזאת.

לעניין שלטי החוצות: קצת בעייתי להתעלם מהם בזמן שאני עומד ברמזור והם תקועים לי מול הפרצוף.

ברווז: יש ויש ריאליטי. "אייל גולן קורא לך", "כוכב נולד" או מאסטר שף זה בעיניי זבל מזוקק. לעומת זאת, דווקא את "נולד לרקוד" אהבתי וכמובן שאת האח הגדול אני לא מחמיץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
במקום להתעצבן, לדפוק את הראש בקיר 7 פעמים

וסתם לקצר לעצמך את החיים, יש לי פיתרון פשוט בשבילך:

אל תסתכל.

ראית שלט חוצות? תתעלם.

דוחפים לך פרסומות בטלוויזיה? תעביר ערוץ.

משהו עצבן אותך ב-YNET? תפסיק לגלוש שם.

הלוואי והיה אפשר, זה פשוט מזהם את הסביבה, עדיף גרפיטי.

כשהורידו את השלטים מאיילון לכמה חודשים היה כל כך כיף, נוסע ברכבת מסתכל על נוף ולא שטיפת מוח.

סלקום ירדו לתחתית הבור מבחינתי, כבר מזמן שהם עושים ניצול של כל רגש ישראלי.

חיילים, אתיופים, חיילים אתיופים, הכל הולך.

השלב הבאה, ניצולי שואה, סלקום יראו לנו איך היה יכול להיות נחמד יותר בטרבלינקה אם לכולם הייתה חבילת משפחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
...הבעיה היא שגם תקעו אותה ביוטיוב, וכך יוצא שבתחילת כל סרטון שאני מנסה לראות אני נאלץ לראות לפחות 5 שניות מהפרסומת הזאת...

כמו שכבר הומלץ כאן adblock ואתה מסודר מבחינת פרסומות ביוטיוב. שיפר לי מאד את איכות החיים, אפילו תרמתי להם 5 דולר בזכות זה (לא חובה)

זה באמת מטריד כשאתה לוחץ על קליפ של שיר רגוע, ופתאום מתחילה פרסומת רועשת ומפגרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הנס ורוני: אם הפרסומת של סלקום היתה רק בטלויזיה - ניחא. הבעיה היא שגם תקעו אותה ביוטיוב, וכך יוצא שבתחילת כל סרטון שאני מנסה לראות אני נאלץ לראות לפחות 5 שניות מהפרסומת הזאת.

לעניין שלטי החוצות: קצת בעייתי להתעלם מהם בזמן שאני עומד ברמזור והם תקועים לי מול הפרצוף.

ברווז: יש ויש ריאליטי. "אייל גולן קורא לך", "כוכב נולד" או מאסטר שף זה בעיניי זבל מזוקק. לעומת זאת, דווקא את "נולד לרקוד" אהבתי וכמובן שאת האח הגדול אני לא מחמיץ.

אלעד, רוני והנס הציעו שיטות יפות איך להימנע ולהמשיך לחיות.

ברשותך, אני אציע עוד שיטה, קצת אחרת: הזכרת תוכניות ריאליטי שונות והבחנת בין זבל לטובות.

ובכן- בביתנו כולן מוקצות, כולן זבל.

אבל,

אבל גדול: בחי בלה לה לנד יש פה ושם צפייה.זו רמת הזיקוק הממש עליונה.

קרא לזה טיפול בהלם, קרא לזה חוכמת חלם: קצת זבל ברכוז אלכוהולי גבוה ואתה מחוסן מכל השאר לכל השבוע.

פורסם

עכשיו ראיתי את הסרטון שרוני צירף. בחיי, טרם יצא לי לפגוש את האיש שהושפע מהפרסומות של ג. יפית. באופן אישי, ברגע שהיא מפרסמת מוצר כלשהו זה אוטומטית גורם לי לרתיעה ממנו.

אני עוד זוכר שבמהלך התקופה שעבדתי בבנק יצא לי לנכוח בשיחה שבה היו עוד כמה עובדים כמוני ועוד כמה מנהלים. בתקופה ההיא הבנק השתמש בשירותיה של ג. יפית, ואחד העובדים העלה את הטענה שהפרסומות האלה הן רעות ובמקרה הטוב אינן מביאות לקוחות חדשים.

התשובה שהוא קיבל היתה שזה כבר ידוע, וכי הבנק ממשיך לפרסם אצלה כי יש לו איתה איזה חוזה שעומד להסתיים במהלך החודשים הבאים... החוזה באמת הסתיים והבנק מאז כבר שינה את אסטרטגיית הפרסום שלו, וטוב שכך (לא שזה עוזר לי איכשהו).

לעניין הריאליטי: אפשר לפתח על זה דיון מעניין, אלא שהשרשור הזה עוסק בפרסומות, אז אנא...

פורסם

ובכן אלעד, הפרסומות של יפית נראות לך טפשיות אך כרגע ממש אתה אני מגדילים קצת את הבאזז שלה. היא לא מקפצת ולא מפוצצת. היא פשוט מציגה מוצר, בדרך כלל פשוט ויומיומי וממליצה. מסר פשוט, לא ציני, רפטטיבי. תתפלא. כמה פשוט, ככה מצוין, לא לכל מוצר.

הפרסום הראשון שהזכרת- של סלקום: לא ראיתי ולא יודע הקשר הקינה. אולי נעשתה טעות, אבל:כשראית, הסתקרנת למה הפרסומת וראית, אולי תראה שוב. לא זיפזפת ניד. בהמשך יהיו רק איזכורים. חלקי פרסומת עליהם משלמים פחות.

בנוסף, יש כאן זהוי המוצר עם קונצנזוס לאומי. נפוץ בסלולר: מילואים, עלייה, חזרה לארץ מחופשה, סיטואציה משפחתי, לידה..

המשמעות: המוצר שרות הזה הוא חלק ממציאות משפחתית ולאומית. קוראים לכך לאומיות בנאלית[גגל ותראה] פעם בשרות הלאום, כיום בשרות המוצר.

• תוכן חדש...