Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 320/325I 2006-2008 יעוץ ועלויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מהסוג הנ"ל ומתלבט וגם חושש ולכן פניתי לעזרתכם,

יש לי תקציב של כ 100K ואני מעוניין ברכב גרמני בלבד רציתי לדעת האם קיימים הפרשים גדולים בין עלויות התחזוקה של ה ב.מ.וו לבין שאר הגרמניות (A3 MK6)

כמו כן נושא צריכת הדלק אינו דבר שולי עבורי ולכן אשמח לפרטים בנושא

נושא עלויות ביטוח כבר נבדקו והתגלה כלא ממש יקר ביחס לדגמים המקבילים בהם אני מעוניין

האם קיימות "מחלות" ידועות בדגמים ובשנתונים האלו?

ובעצם מה ההבדל בין שני הדגמים מלבד המחיר והמנוע (320/325) הפרשי טיפולים צריכת דלק וכדומה

אשמח למידע טיפה יותר מקיף מבעלי רכב זהה או מבעלי ניסיון וידע

רק אציין שאני בסה"כ בן 24 אך בעל משיכה לרכבים יוקרתיים

מדובר בגרסת ה 4 דלתות בלבד E90/E92

תודה רבה לכל העונים

פורסם

קח בחשבון שהטיפולים השוטפים לא כל כך יקרים,צריכת הדלק סבירה במנוע השש טורי,(2500 סמ"ק) ואם לא לוחצים אז זה ממש לא נורא.

א-ב-ל ב.מ.וו של העשור האחרון קצת מזייפת עם נושא האמינות,החל מאי שם בE46 וגם בדור שאחרי E90.

נושא החיישנים\תיבות הילוכים וגם מנועים בעייתיים הם משהו שכדאי לקחת בחשבון.

Porsche 944 turbo

פורסם

בכל הרכבים בסגמנט הנ"ל התחזוקה מתחלקת ל-3 (כך לפחות אני רואה את זה):

1. תחזוקה שוטפת- טיפולים סדירים כל X קילומטראז', שם ההפרשים לא עצומים בהשוואה לכל רכב יפני אחר, עם זאת,

מאוד תלוי באיזה מוסך אתה מטפל. לרוב, אם תבחר לטפל במוסך המרכזי ההפרשים יהיו עצומים לעומת מוסכים מורשים

או מוסכים מומחים (אך לא מורשים מטעם היבואן). למשל, אני ב-Audi שלי מטפל אצל רון במוסך רון, המחירים - בייחוד

של הטיפולים השוטפים נמוכים בעשרות אחוזים. מכר שמחזיק ברכב דומה ומטפל במוסך המרכזי, שילם 40% יותר ממה

שאני שילמתי. בקיצור, אם תמצא מוסך טוב, אמין עם מחירים נוחים ולא תתעקש על מוסך מרכזי של היבואן אז בסך הכל השוטף

די סביר.

2. תצרוכת דלק- אין קשר בין נפח המנוע לתצרוכת הדלק. ה-AUDI שלי עם מנוע 2.0 מפגינה תצרוכת דלק משולבת של 1 ל-11 (עם המון נסיעה בפקקים), הרכב הקודם שלי (פונטו איבו 1.4) צרכה כ1 ל-12. בקיצור, כל מקרה לגופו. אני יודע שמנוע ה2.5 של BMW מפגין תצרוכת דלק לא רעה בכלל- רק שאם תלחץ (אגב, בדיוק כמו בכל רכב אחר) תרגיש זאת בכיס.

3. החלק היקר ביותר- חלקים! כל עוד הרכב נוסע ומתפקד הכל אחלה בחלה. אבל ברגע שיש תקלה זה כבר יכול להיות מאוד כואב. שאני אומר חלקים זה יכול להיות החל מחיישנים קטנים שעלותם מאות ולפעמים אלפי שקלים, בעיות גיר ואין סוף תקלות אפשריות (חשוב לזכור שאתה לא קונה רכב חדש, ובלאי זה דבר טבעי שיש לקחת בחשבון). לדבר כזה מומלץ להיערך גם מבחינה כלכלית וגם לחקור ולבדוק את כל "המחלות" הידועות לפני הקנייה בכדי לא להיות מופתע.

דבר נוסף וחשוב- ביטוח. אם זהו רכב היוקרה הראשון שלך אתה תופתע לגלות כמה חברות הביטוח לא מתות על רכבי יוקרה.

מומלץ לבדוק מחירי ביטוח טרם הרכישה בכדי לא להיות מופתע.

בהצלחה

Lexus CT200H

• תוכן חדש...