Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך שבור בגלאקסי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי הפילה את המכשיר שלי בטעות והמסך שלו נשבר אך המכשיר פועל. המכשיר כאמור סמסונג גלאקסי 2 שנרכש לפני 4 חודשים .

קניתי את המכשיר אצל משווק פרטי שבנתיים סגר את החברה , משיטוט שערכתי את מעבדות פרטיות קיבלתי הצעות החל מ800 ש"ח, רציתי לדעת האם מישהו מכם נתקל במחיר יותר סביר , כמו כן שמעתי שיש מסכים "מזוייפים" האם יש דרך לזהותם ?

אני מאיזור נתניה , אשמח לעזרה .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אם אתה מוכן לעשות את העבודה לבד תוכל לרדת לכ350-400 שקל.

העבודה עצמה זה 30 דקות למי שאף פעם לא פתח מכשיר כזה ו5 דקות למי שכן.

לגבי זיוף אז זה פשוט, כול המסכים מזוייפים :) אבל אין לך מה לחשוש מזה, הזיופים היום לא נופלים מהמקור בשום אופן ועולים שליש מחיר.

אודי A4

דימה.

פורסם

מזה שאני עובד בדיוק בתחום כרגע, אני מייבא ומרכיב את אותם המסכים, בו זמנית אני יכול גם להבטיח לך שאלו לא מסכים שסמסונג ייצרה.

אודי A4

דימה.

פורסם
מזה שאני עובד בדיוק בתחום כרגע, אני מייבא ומרכיב את אותם המסכים, בו זמנית אני יכול גם להבטיח לך שאלו לא מסכים שסמסונג ייצרה.

סמסונג לא מייצרת שום מסך לגלקסי

סמסונג פונה לכמה חברות בסין שייצרו בשבילם את המסכים, לפי תקן שהיא קובעת.

כנ"ל לגבי אפל

פורסם

מסך ״מקורי״ לסמסונג יהיה כזה שיצא ממכשיר אחר שמת מוות לא טבעי שאינו קשור לשבר.

עניין של כ 550₪

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

1, נתחיל מזה שלא כל המסכים מזוייפים, ואם, אבל רק אם, אתה מייבא מסכים מזוייפים לפי דבריך, לא אומר שכולם עושים את זה.

זה בדיוק כמו שתלך למוסך קטן ולא מוכר ותבקש ממנו חלק של רכב מסויים והוא יביא לך חלק סיני ויגיד לך ''אין מקורי, הכל סיני היום''.

זה פשוט לא נכון. יש ועוד איך מקורי, פשוט לא אצלו.

2, אני לא יודע אם סמסונג בעצמה מייצרת את המסכים או חברה אחרת עושה את זה בשבילה, אבל אם אתה עובד בתחום הייתי ממליץ לך לבדוק את זה לפני שאתה יוצא בהצהרות שזה מזוייף. הבנתי שמאד קשה עד בלתי אפשרי לזייף ולהגיע לרמת איכות של מסכי ה-AMOLED האלה.

פורסם

מאיר אתה משלה את עצמך, גם אם היתי רוצה להביא מקורי אני לא יכול.

טלפון זה לא רכב, היצרן לא מתכנן על תיקון מכשיר עתידי, זה לא מעניין את סמסונג, מצידם הם כבר הוציא מכשיר חדש, אתה מוזמן להשתדרג.

אף אחד לא מתכנן בכלל לייצר חלפים, כול החברות עסוקות בפיתוח מכשירים חדשים.

אומנם כן אפשר להשיג מקורי כמו שארז כתב, להוריד מטלפון ששבק חיים, אבל לשלם 550שח על מסך יד שנייה כאשר תחליף חדש עולה 350 זה שטות.

מעבר לזה בגלל שסמסונג לא חשבו שמישהו ירצה לפרק מסך מהמכשיר שלו הם חסכו עלויות והדביקו את המסך אם דבק דו צדדי לפלסטיקה, ככה שטכנית אי אפשר לפרק מסך בI9100 מבלי לשבור אותו, לכן מה שתקנה "מקורי" יגיע גם אם הפלסטיקה שמסביב שתהיה בדרך כלל במצב לא הכי טוב.

לגבי זיוף AMOLED זה שטויות, למדו כבר לזייף הכול כולל RETINA/AMOLED/IPS וכו, במבחן איכות אני אישית לא מצליח למצוא אף הבדל בין מקורי לתחליף.

בכללי זה לא רק טלפונים, זה כול מכשיר חשמלי היום, כך לדוגמה טלויזיה, אם ילך לך לוח בפנים אתה תגלה שכול הלוחות למכירה יהיו רק כאלו שעברו תיקון או הורדו ממסך שבור.

היצרנים פשוט לא מייצרים חלקים עודפים בשביל תיקון, הם מעדיפים שתקנה מכשיר חדש.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...