Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן היום נסעתי בכביש 4 לכיוון דרום,בערך 2 ק"מ לפני היציאה ליבנה זה אזור בלי שוליים כי עובדים בכביש הציבו שלט אלקטרוני כזה שמראה לך את המהירות בה אתה נוסע,אבל לא שמתי לב שמיד מאחורי השלט האלקטרוני הזה מתחבאת לה מצלמה אפורה מהסוג הישן ולא מהחדשות.

עכשיו השאלה שלי אם היא פעילה או לא כי אני זוכר שהשלט האלקטרוני הראה לי 118 קמ"ש,בדקתי בוויז ובוויז רשום שהמצלמה לא פעילה.

מישהו יכול לעזור לי עם זה? וחוץ מזה אם היא פעילה אם אני לא טועה בגלל שהכביש בעבודות מותר לנסוע שם 70,אז מה הדין של דבר כזה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

למיטב זיכרוני,תקנו אותי אם אני טועה, המצלמה הזאתי (לא יודע עם זאת ספציפית) אבל מעל 125 יש תמונה כבר או מה שקובעים לה, אני לא יודע איך זה עובד, בכל אופן אצלנו בצפון זה ככה. מצלמה לא דחליל או קופסא.

פורסם

יש לציין שהרכב לא היה פרטי והיה צורך בכך בעיקבות המצב הביטחוני ומצב התנועה איפשר זאת,פשוט במקרה וצריך להוכיח זה סיפור מהסרטים מניסיון.

אני לא אפרט יותר מזה כי אסור לי אבל מקווה שהבנת.

וחוץ מזה ראיתי שבחצי מהפוסטים בפורום הזה אנשים מודים בנסיעות שלהם במהירות מופרזת לא??

פורסם
יש לציין שהרכב לא היה פרטי והיה צורך בכך בעיקבות המצב הביטחוני ומצב התנועה איפשר זאת,פשוט במקרה וצריך להוכיח זה סיפור מהסרטים מניסיון.

אני לא אפרט יותר מזה כי אסור לי אבל מקווה שהבנת.

וחוץ מזה ראיתי שבחצי מהפוסטים בפורום הזה אנשים מודים בנסיעות שלהם במהירות מופרזת לא??

כן לכל שאלותיך. אכן דחליל, נכון לעדכון האחרון, אכן 120 ומעלה מצלמים שם, אם כבר מדובר במצלמה אמיתית כמו זאת שבבית עזרא שיכולת לעבור על 80 כמו גם על 140, כביכול, והיא נמצאת רק 20 קילומטר דרומה משם על אותו ציר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אוקי זה חסך לי אז הרבה כאב ראש,תודה על התגובות וסתם לידיעה כללית אני נהג שומר חוק ונוסע במהירות המותרת ברוב המקרים אבל כשיש מקרים מיוחדים כמו שהיה בשבוע האחרון אז המצב מחייב.

פורסם

שום מצב לא מחייב אותך לעבור על החוק !

אתה לא רכב ביטחון \אמבולנס שמותר לו לפי החוק לעבור על חוקי התעבורה במצב חירום .

אני גר באזור הדרום ובאופן יומיומי הייתי נוסע דרום מרכז \מרכז דרום ,

והייתי שומע אזעקות, אז כמובן שלא איבדתי את העשתנות ולא נהגתי מהר כי במצבים של לחץ אתה יכול לגרום לתאונה\דריסה\איבוד שליטה על הרכב וכו'.

פשוט הפעלתי אורות מצוקת חירום , נעמדתי בצד הדרך ונשכבתי על הכביש וזה גם מה שהיה מצופה ממך לעשות .

פורסם

rsm130d קרה לי את אותו המקרה בשבוע שעבר במחלף יבנה, כביש 6 יד בנימין ובאשדוד.

המקום הכי בעיתי היה על כביש 4.

היתה תאונה על הכביש לפני המחלף באיזור בלי שוליים,

למקום הגיע ניידת וגרר.

בזמן שהעמיסו את הרכב היתה אזעקה,

מצב לא נעים, שומעים צבע אדום ובמקביל רואים את השמים מתמלאים בנקודות אש.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצלמה היא אמיתית ולא שום דחליל!

יש ימים שמחליפים בא פילים והיא בלילה עובדת שעות נוספות כמו פליקר במסיבה.

כ 1-2 ק"מ לפני יציאה ליבנה מכיוון ראשון ישנם שתי מצלמות משני הכיוונים ושניהן פעילות.

• תוכן חדש...