Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במשאבת SBC במצדס 2003 E320

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול בלילה הופיע על הצג בלוח שעונים באוטו תקלה "Service brake, visit workshop", אחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שכנראה רוב הסיכויים מדובר על תקלה במשאבת ה SBCח(Sensotronic Brake Control), אשר ידוע שהיא בעייתית ושבמרצס ארה"ב נתנו עליה הרחבת אחריות ל 10 או 15 וברוב המדינות החלפת המשאבה בוצעה ללא עלות, ואף לחלק מהלקוחות נשלח ריקול יזום להחלפת המשאבה.

היום הרכב הוכנס למוסך (מוסך מורשה מרצדס - מילר בחיפה) ואכן מתברר שזו היא התקלה, ומבקשים על התיקון 8000 ש"ח.

אחרי שיחה עם האחראי על העניין, העליתי בפניו את הנושא של האחריות המורחבת, לטענתו במקרה הספיציפי שלי מדובר בתקלה בצובר לחץ של המשאבה ולא המשאבה עצמה, ובגלל זה לטענתו ומהניסיון שלו, מרצדס גרמניה לא יאשרו את ההחלפה ללא עלות.

יש לציין שהאוטו לאורך כל הדרך היה מטופל רק במוסכים מורשי-יבואן, ומשנת 2006 מטופל רק במוסך הספיציפי הזה.

כמו כן, השירות עד כה היה מצויין, ולטענתם הם אפילו מנסים לאתר חלק משומש (ממכונית שירדה מהכביש) ע"מ להוזיל עלויות.

אבל, אני לא יודע עד כמה אני מקבל את ההסבר שלו שמדובר בתקלה צובר לחץ ושהתיקון לא יאושר.

אשמח לשמוע חוות דעתכם על הנושא, והמלצות על המשך טיפול בנושא. (גם אשמח לדעת איך הצובר לחץ הזה נקרא באנגלית)

אני מצרף גם את הצעת מחיר של המוסך וכמה ציטוטים שנוגעים בעניין, מפורומים בחו"ל.

מתוך ויקיפדיה:

In May 2004, Mercedes recalled 680,000 vehicles equipped with the system; in March 2005 a total of 1.3 million vehicles were recalled. Mercedes dropped the feature in higher volume models, such as the E-class. Lower luxury class volume models such as the SL, the

מתוך benzworld.org:

So I take it to the Mercedes Dealership here in Plano, TX and they checked it out confirmed it was the SBC pump itself and also gave me the news that They will replace it for free! Reason for this is Mercedes Found the SBC to have alot of problems so they gave a warranty for 10 years on them.

SBC_10year_addendum.jpg

IMG_20121122_170309.jpg

IMG-20121122-WA0002.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך ליצור קשר עם מנשה, הבעלים של מוסך משין מרצדס בחולון.

המוסך מתמחה בטיפול ברכבי יוקרה מיוחדים ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך.

כאן תוכל לקרוא חוות דעת של חברי הפורום על המוסך.

פורסם

כרגע אני מעוניין לראות איך אפשר לפתור את זה מול היובאן.

אם לא יסתדר אנסה ליצור קשר עם המוסך הנ"ל, למרות שזה סנריו בעייתי לקחת את האוטו מחיפה לחולון.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש עדכון:

היום חזרו אלי ממילר ועדכנו שהם מוכנים להחליף את החלק ללא עלות (לא חלקים ולא עבודה).

שאפו למוסך מילר! מדהים השינוי שהם עשו במהלך השנתיים האחרונות בכל מה שקשור לשירות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...