Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לאוטו יפני קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד,

לאחר קריאת המון פורומים ושאלות ושיטוט גם בפורום הזה הגעתי למסקנה שככה"נ זה הפורום הכי מקצועי ולכן אני מקווה שיוכל לענות לי על שאלותי.

הבעייה לרב בפורומים שהמון אנשים מבינים, וכל מי שמבין מנסה לעזור גם על מה שלא שאלת ובסוף אתה יוצא יותר מבולבל (זה מה שקרה לי ולכן בחרתי לפרסם עוד מודעה). לכן אני מבקש בבקשה אם אתם רוצים לעזור לי, תענו על מה שאני שואל ואל תמליצו על דברים שלא רלבנטים.

ואחרי ההקדמה הפלצנית:

אני מחפש רכב בתקציב של 35-40

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות קצרות (לצבא ולאוניברסיטה), אני מחפש רכב קטן ידני ומנוע יותר גדול מ-1000 (כל ה-1000 לא רלבנטי)

מה שחשוב לי ברכב זה בסדר הבא:

1. אמינות

2. צריכת דלק טובה מאוד

3. מזגן חזק (חם לי הרבה...)

אבא שלי מכיר הרבה מוסכניקים והמסקנה היא שהולכים רק על יפני/קוראני שהם הכי אמינות (אני יודע שרבים חולקים על זה, פשוט קבלו את זה לפחות לגבי)

ממה שביררתי המועמדים שלי כרגע הם:

דייהטסו שרייד 97-00 1300

טויוטה סטרלט 97-99 1300 (הבנתי שקשה מאוד להשיג אז יכול להיות פחות רלבנטי)

יונדאי אקסנט 97-00 - אני יודע שהוא כבר לא כל כך קטן, אבל בגלל המבחר המועט החלטתי להוסיף גם אותו.

עכשיו 3 שאלות עיקריות:

1. אני אשמח לקבל לגבי כל אחד מהם התייחסות ל-3 הדברים: אמינות, כמה דלק הוא צורך (אם אפשר מבעלי נסיון) ואם המזגן חזק.

2. לגבי היונדאי, אני מתלבט האם ה-1300 מספיק ? הבנתי שזה אותו בודי כמו ה-1500 ורציתי לשמוע אם לדעתכם זה בסדר והוא יסחוב ?

3. אם למישהו יש עוד הצעות מהשוק היפני/קוראני מודלים לא פחות מ-96 אני אשמח לשמוע...

אני יודע שהדרישות שלי קצת מעצבנות אבל זה באמת כדי למקד אותי ולא לבלבל אותי יותר מדי

תודה לכל מי שייטרח לקרוא ולענות,

שי

פורסם

שלושת המכוניות יספקו את הצרכים שלך ביעילות ובאמינות .

זו כבר החלטה שלך מכאן ואילך .

בעיקרון אני מליץ בעיקר על הסטארלט ולא עד כדי כך קשה למצוא אותן רק בשכונה שלי יש איזה 10

ים long time no

פורסם
בעיקרון אני ממליץ בעיקר על הסטארלט ולא עד כדי כך קשה למצוא אותן רק בשכונה שלי יש איזה 10

וכולן בטח למכירה :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש למישהו נסיון עם אחת מהן ויכול לספר לי על צריכת הדלק שלהם ?

אני מניח שלא כולן אותו הדבר...

(אה וגם את שם הרחוב שבו יש 10 טויוטה סטארלט למכירה :))

פורסם

לך על הדיהטסו סיריון אוטו שנת 2000 יעלה לך בסביבות 40 אלף אולי פחות אפילו עם מנוע 1.3 רצחני עם 102 כ"ס...

חרוב את המכונית הזאת קונים אנשים מבוגרים ככה שלמצוא כזאת במצב טוב לא קשה...

לי אישית יש שרייד 92 עם מנוע 1000 ואני מרוצה, לא עושה בעיות,צריכת דלק מעולה ואני נוסע ב 120 קבוע בלי בעיה...מי צריך יותר מזה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
לך על הדיהטסו סיריון אוטו שנת 2000 יעלה לך בסביבות 40 אלף אולי פחות אפילו עם מנוע 1.3 רצחני עם 102 כ"ס...

חרוב את המכונית הזאת קונים אנשים מבוגרים ככה שלמצוא כזאת במצב טוב לא קשה...

לי אישית יש שרייד 92 עם מנוע 1000 ואני מרוצה, לא עושה בעיות,צריכת דלק מעולה ואני נוסע ב 120 קבוע בלי בעיה...מי צריך יותר מזה?

סיריון שנת 2000 היא בעלת מנוע 1.0 ולא 1.3.

פורסם

שי,

מבין 3 האופציות שנתת, הסטארלט היא המהנה ביותר (אחלה שילדה), האמינה ביותר (טויוטה נו ...), ולדעתי גם היפה ביותר.

בכל מקרה, שווה לחפש אחת כזו למרות שהן אכן קצת 'נדירות', אבל הן בד"כ מטופלות היטב ובאדיקות, מה גם שהרכב הזה משמש כרכב שני במשפחות. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ותתחדש!

בכל מקרה, אני עניתי לך כאן בדיוק ע"פ מה שחיפשת, אבל יש עוד אופציות טובות שלא מוזכרות כאן והן בתקציב. אם אתה רוצה עוד פרטים, תפנה בה"פ.

• תוכן חדש...