Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט לאון 1.8 רגילה וההגה גומי שלה מתקלף ולא נעים ליד והיתי מעדיף הגה מעור עכשיו השאלה אם לעשות עור על ההגה עצמו או להחליף מפירוקיות. אמרו לי שלהחליף הגה זה יכול לפגוע בחיישנים ובכרית אוויר, זה נכון?

ואם לרפד, איפה היתם ממליצים לעשות באזור קריות, הגליל והעמקים שיראה כמו המקורי?

תודה.

פורסם
שלום,

יש לי סיאט לאון 1.8 רגילה וההגה גומי שלה מתקלף ולא נעים ליד והיתי מעדיף הגה מעור עכשיו השאלה אם לעשות עור על ההגה עצמו או להחליף מפירוקיות. אמרו לי שלהחליף הגה זה יכול לפגוע בחיישנים ובכרית אוויר, זה נכון?

ואם לרפד, איפה היתם ממליצים לעשות באזור קריות, הגליל והעמקים שיראה כמו המקורי?

תודה.

אם יש כרית אוויר ומן הסתם שיש, הסיכוי להחלפת ההגה שואף לאפס אלא אם כן יש בעיה בכרית או בהגה עצמו שהוא יצא מכלל שימוש.

למה לא לבצע זאת בעצמך,בתור חבר מועדון מאזדה אחד מפעילי הפורום ביצע ציפוי להגה יצא מאוד אסתטי ואף נראה די פשוט קצת ידיים טכניות ורצון טוב ,בנוסף רוב הסיכויים שתחסוך בעלויות- http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?p=30639#post30639

לצערי אני לא מכיר רפד באיזה הצפון חכה לתגובות נוספות מחברי הפורום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה איזור מתקלף?

אם זה בגלגל האחיזה ולא בחלק האמצעי הכי פשוט לדעתי זה לחפש כיסוי הגה מעור, זה סדר גודל בדר"כ של 100-120 ש"ח.

יש לי של HR ואני די מרוצה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...