Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לפני רכישת) פיג'ו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר שמכרתי סוף סוף את האיביזה העלוקה החלטתי להשתדרג לרכב מעניין יותר.

לפני רכישת האיביזה התלבטתי בין כמה דגמי רכבים והXS הייתה אחת האופציות העדיפות פשוט לא נמצאה אחת ראויה לי.

היום, אני עומד לפני עיסקה אך מעדיף עדין להתייעץ ייעוץ אחרון לפני הקניה.

הרכב שנת 2008 עשתה 68,000 ק"מ יד ראשונה. מראיה שטחית הרכב נראה במצב טוב ויעבור בדיקה בע"ה בראשון הקרוב.

ברכב יש תוספות כגון דוד עם יציאה כפולה,צ'יפ,ג'אנט 17 יפייפה, הנמכה קלילה והרכב נראה פשוט מעולה.

הבחור רוצה עליו 50K ועוד לא נכנסנו לבדיקה.

מס' שאלות:

לחכות עוד חודש וחצי ל2013 לירידה נוספת של המחירון?

כמה ירידת ערך אספוג אם ארצה למכור את הרכב בעוד 3 שנים?

מה לקחת בחשבון לפני קניית רכב מהסוג הזה?

כל טיפ עצה המלצה או סלידה בקשר לרכב הזה, תתקבל בברכה

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

נשמע לי יקר יחסית לתמורה, לדעתי הרכב לא יהיה שווה יותר מ35K עוד שלוש שנים שזו ירידת ערך די משמעותית.

במחיר הזה הייתי קונה יאריס TS שנת 2005-6, יתן לך הרבה יותר וישמור על הערך הרבה יותר.

פורסם

לחכות עוד חודש וחצי ל2013 לירידה נוספת של המחירון?

כמה ירידת ערך אספוג אם ארצה למכור את הרכב בעוד 3 שנים?

מה לקחת בחשבון לפני קניית רכב מהסוג הזה?

כל טיפ עצה המלצה או סלידה בקשר לרכב הזה, תתקבל בברכה

לרכבים מודל 2008 לא צפויה ירידה משמעותית במחיר בחודש ינואר. מחיר המחירון שלהם מחושב לפי חודשי שימוש ולא לפי שנת המודל, כך שאין משמעות לחודש ינואר.

אי אפשר לדעת. אף אחד מאיתנו לא נביא ולא יודע מה תיהיה ירידת ערך עתידית של רכב, אם היה אפשר לדעת לא היה צריך מחירוני רכב. כקנה מידה, אתה יכול להסתכל על מחיר מחירון של 206XS ממודל 2005 ולהשוות אותו למחיר מחירון של 206XS מודל 2008. אבל שוב, זה ממש לא מדויק אלא רק קנה מידה.

שזה אחלה רכב ספורטיבי. לא מאוד חזק ולא מאוד מהיר אבל מאוד מהנה לנהיגה.

יש מלא טיפים על הדגם הספציפי הזה של ה-206 בארכיון ומלא טיפים על פיג'ו 206 בכלל בארכיון. תעשה חיפוש!

נשמע לי יקר יחסית לתמורה, לדעתי הרכב לא יהיה שווה יותר מ35K עוד שלוש שנים שזו ירידת ערך די משמעותית.

במחיר הזה הייתי קונה יאריס TS שנת 2005-6, יתן לך הרבה יותר וישמור על הערך הרבה יותר.

כבודו שמאי רכב? הבן של לוי יצחק?

אני לא מסכים איתך. אני לא חושב שיאריס TS, עם מחיר המחירון המופרך שלה, נותנת תמורה טובה יותר. גם במבחני דרך שנעשו בזמנו לשני הרכבים לא הסכימו איתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לרכבים מודל 2008 לא צפויה ירידה משמעותית במחיר בחודש ינואר. מחיר המחירון שלהם מחושב לפי חודשי שימוש ולא לפי שנת המודל, כך שאין משמעות לחודש ינואר.

אי אפשר לדעת. אף אחד מאיתנו לא נביא ולא יודע מה תיהיה ירידת ערך עתידית של רכב, אם היה אפשר לדעת לא היה צריך מחירוני רכב. כקנה מידה, אתה יכול להסתכל על מחיר מחירון של 206XS ממודל 2005 ולהשוות אותו למחיר מחירון של 206XS מודל 2008. אבל שוב, זה ממש לא מדויק אלא רק קנה מידה.

שזה אחלה רכב ספורטיבי. לא מאוד חזק ולא מאוד מהיר אבל מאוד מהנה לנהיגה.

יש מלא טיפים על הדגם הספציפי הזה של ה-206 בארכיון ומלא טיפים על פיג'ו 206 בכלל בארכיון. תעשה חיפוש!

כבודו שמאי רכב? הבן של לוי יצחק?

אני לא מסכים איתך. אני לא חושב שיאריס TS, עם מחיר המחירון המופרך שלה, נותנת תמורה טובה יותר. גם במבחני דרך שנעשו בזמנו לשני הרכבים לא הסכימו איתך.

ראשית, כבודו אינו הבן של יצחק לוי וגם לא מעריץ גדול, בנוסף כבודו אמר במפורשות לדעתי,

דבר שלישי, אתה בעצמך אמרת, "תסתכל על מודל 2005", הרכב נסחר בשווי שציינתי +-.

לגבי התמורה, לפני כשנה וחצי רכשתי אוטו, ושני הדגמים האלו היו אופציות ריאליות, אחרי בדיקה של מספר רכבים מכל דגם, לדעתי (לא דעה של בוחן רכב או כתב במגזין אוטו) אין מה להשוות בכלל היאריס לוקחת בכל פרמטר, לגבי מראה - אני גם חושב שה206 נראת יותר טוב (אבל לדעתי זה שולי)

המחירון הגבוה של היאריס אכן מופקע וזו הסיבה שלא קניתי אותו בסוף - אבל עם המוניטין של טויוטה, והיאריס בפרט, תמיד יהיה קונה גם במחירים האלו.

• תוכן חדש...