Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ בקניית) סיאט מיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניצן להזמין מהאינטרנט בסביבות ה280 פאונד אבל היא לא כוללת ניווט בארץ. עקרונית יש דרך ״ליצור״ פתח ובתוספת של חיווט שצריך להזמין גם ניתן להרכיב, מלבד ניווט כל שאר האופציות יתאפשרו. יש לי אתר שמחכה שאני אעביר לו את המספר הסידורי של הסיטיגו שלי כדי לתת לי הצעה איזה חלקים חסרים להתקנה כזו.

בכל מקרה, סביבות עוד שבועיים שלושה יהיה פיתרון דומה מClass A בסביבות ה3500-4000 ש״ח שיכלול ניווט בארץ.

היי,

אתה יכול לתת פרטים כיצד עושים את החיבור ויוצרים פתח? אילו כבלים צריך והיכן ניתן להשיג אותם?

תודה.

פורסם

ה-Mii שלי בת 4500 ק"מ, ועד עכשיו באף תדלוק לא יצא לי לראות פחות מ-19 קילומטר לליטר.

רוב הנסועה היא בין עירונית, ורוב המיכלים התסכמו באזור ה-1/20.

פורסם

המקרה המוזר של סיטיגו ומי

מוזר כי כל הביקורות מהללות ביחס למתחרות (חוץ מהאבזור החסר מעט), ועדיין בקושי רואים אותן על הכביש...

למישהו יש הסבר (בגלל שלא נמכרות לליסינג?)

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אולי זה פשוט בגלל שהמתחרות יפות יותר לפחות רובן, אנשים רבים שומרים מרחק מהיבואן, הן עדיין חדשות וכרגיל יש חשש מכל דבר טרי

אפשר למצוא לא מעט סיבות - לדעתי אפשר לאמר אותו דבר גם ההפך

תלוי מי קהל היעד ומי מביט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
המקרה המוזר של סיטיגו ומי

מוזר כי כל הביקורות מהללות ביחס למתחרות (חוץ מהאבזור החסר מעט), ועדיין בקושי רואים אותן על הכביש...

למישהו יש הסבר (בגלל שלא נמכרות לליסינג?)

כי באותן סוכניות (סיאט וסקודה) אפשר לקנות הרבה יותר רכב בהפרש כספי לא גדול.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
כי באותן סוכניות (סיאט וסקודה) אפשר לקנות הרבה יותר רכב בהפרש כספי לא גדול.

יצא לי לראות כמה רכבים בודדים של סיטיגו ומיי באזור חיפה מוזר שכמעט חלפה חצי שנה מאז ששווקה מכוניות אלו בקושי עולות על אספלט ישראלי.

פורסם
היי,

אתה יכול לתת פרטים כיצד עושים את החיבור ויוצרים פתח? אילו כבלים צריך והיכן ניתן להשיג אותם?

תודה.

כל ההסברים באופן מפורט, כאן:

http://www.upownersclub.co.uk/forum/retrofitting-maps-more-solved_topic1041.html

בהצלחה!

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תוכן חדש...