Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חברים אני צריך עזרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בלבטים קשים יש לי פאגרו שנת 2000 כבר 4 שנים אני והרכב עברנו הרבה טיולים, שיפורים ,הוצאות בקיצר שירת אותי נאמנה באמת תענוג של רכב לשטח לא מיזמן עברתי לחיפה והוצאות הדלק מכבידות עליי מוות מיכל היום זה כמעט 600 שקל לטיולים אני בקושי יוצא לכן חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הרכב ואין מצב שאני חוזר לפרייבט אז חשבתי מה אפשר ליקנות במקום הגיפ שלי שגם אני לא ירד ברמת אווירות של השטח ובאותו זמן גם לחסוך בהוצאות אז חשבתי לקנות גימני שנת 2004-6 לעשות את השיפורים הבסיסים מיגון בולמים צמגים ובנוסף אולי גם גפמ ובעתיד נעילות

השאלות שלי הם כאלה

מי שיש לו גימני אם הוא יכול לספר קצת אל הרכב

האם כדאי לשים גפם וכמה זה אמור לעלות

או שאולי יש למישהו רעיון יותר טוב מגימני אני פנוי להצעות

תודה ואחלה יום לכולם

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

בלי קשר, הודעה ללא סימני פיסוק תמחק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...