Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוצא 30 פאונד לבקבוק כולל משלוח.

מהאתר הבריטי הזה - יוצא 25

http://www.cleanyourcar.co.uk/zaino/zaino-z-5-pro-show-car-polish/prod_468.html

מהבריטי הזה 24

http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/Zaino_Z5_Pro_Show_Car_Polish_2.html

תנסה מהאתר האוסטרלי,

יוצא יותר זול

http://www.zainobros.com.au/

יש גם את האתר הגרמני

http://www.viper-lifestyle.de/zaino/product_info.php?info=p5_z-5-pro-zaino-show-car-polish.html

פשוט לא מבין את השפה לכן קניתי מסינגפור

קובי

:-)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+מישלוח יוצא מעל 200 :cry: הגרמני לא שולח לארץ ואצל האוסטרלי לא אומרים עלות משלוח לפני תשלום (כבר היו לי הפתעות).

פורסם

שאלה בעברית:

פותח השרשור ציין שהוא הולך למרוח את הסיילנט לפני שכבת הווקס,

יש הגיון בדבר? או שאני מפספס משהו?

עד כמה שידוע לי חומר האיטום תפקידו לאטום את כל שכבת הצבע והוקס שעל הרכב,

ולכן יש להשתמש בו בסוף התהליך, ולא לפני מריחת הוקס. האומנם?

פורסם
שאלה בעברית:

אין שום סיבה למרוח גם אוטם וגם ווקס אלא אם כן אתה רוצה שכבה כפולה של הגנה. אפשר גם למרוח שתי שכבות של אוטם או שתי שכבות של ווקס. כל הנושא של "ווקס מוסיף יותר ברק מאוטם" זה מיתוס אחד גדול (פרט למקרים בהם ווקסים מכילים פילרים שממלאים שריטות קטנות).

פורסם
שאלה בעברית:

שאלה טובה JUVEnivTUS

בהחלט לא חייב ואפשר לוותר על שכבת הווקס אבל במידה והחלטת לעשות זאת תמיד הווקס יבוא מעל החומר איטום ולא להפך!!!

חומר האיטום לא צריך לאטום ווקס, במידה ותשים אותו על הווקס הוא לא ידבק היטב לרכב ומהר מאוד יעלם ולא יעשה את עבודתו.

את הווקס אני רוצה להוסיף מעל החומר איטום בגלל כמה סיבות- ראשית על מנת לראות כיצד זה ישפיע על מראה הרכב (ברק/ניצוץ עומק וכו'), לדעתי ומניסיוני ווקס מוסיף הרבה ברק (יבואו אחרים ויטענו שרק הפוליש עושה ברק אבל אני לא חושב כך ), זה בטוח לא מזיק לרכב. שנית אני חושב שזה יאריך את חיי חומר האיטום ובנוסף יספק הגנה טובה יותר לרכב.

אם הייתי צריך לבחור מה לשים כמובן שהייתי שם רק חומר איטום אבל יש לי כמה ווקסים בבית וחבל לי לראות אותם יושבים בצד..

סרטון טוב בנושא

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קנוורת', אני מציע שתנסה על חצי מהמכסה מנוע שלך אוטם ועל החצי השני ווקס ותראה אם באמת יש משהו.

אם אתה רוצה ברק/מראה רטוב - שים גלייז על האוטם, לא ווקס.

פורסם

על הרכב שלי יושב האוטם של מנזרנה ומעליו Harly Wax. הווקס הוסיף מעט רטיבות לפיניש אבל לא משהו יוצא דופן שבאמת שווה את ההשקעה, אולי בגלל שהרכב כסוף.

פורסם
קנוורת', אני מציע שתנסה על חצי מהמכסה מנוע שלך אוטם ועל החצי השני ווקס ותראה אם באמת יש משהו.

אם אתה רוצה ברק/מראה רטוב - שים גלייז על האוטם, לא ווקס.

גלייז זה חומר ששמים מתחת לווקס/סילנט ומטרתו העקרית זה לספק ברק, מראה רטוב.

זה גם חומר שלרוב לא מגן בכלל על הצבע.

נראה לי שגלייז זה חומר שלרוב משתמשים בו אנשים עם מכוניות אקזוטיות או כאלה שהולכים לתערוכות.

בנוסף אני לא מחפש לקנות מוצרים חדשים.

אני חושב שלשים ווקס אחת לחודש על האיטום יכול רק להוסיף גם מבחינת הגנה וגם במראה, בנוסף מדובר בהליך מקובל בעולם הדיטיילינג.

זאת לא המצאה שלי.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
על הרכב שלי יושב האוטם של מנזרנה ומעליו Harly Wax. הווקס הוסיף מעט רטיבות לפיניש אבל לא משהו יוצא דופן שבאמת שווה את ההשקעה, אולי בגלל שהרכב כסוף.

מסכים עם יוסי, הווקס מוסיף לפעמים יותר לפעמים פחות (תלוי באיטום, תלוי בווקס, תלוי בצבע הרכב ובאופן המריחה )

אבל הוא בטוח לא מזיק, הוא יכול רק להועיל.

פורסם
איך הסיילנט הזה?

לכמה זמן הוא מחזיק?

200 שקל עם המשלוח זה סביר.

יש משהו טוב יותר במחיר הזה?

תלוי. התוצאות איתו יפות מאוד. עמידותו כ3-4 חודשים.

מבחינת עמידות, האוטם הבא הוא אגדה:

http://www.ebay.co.uk/itm/Finish-Kare-1000P-Hi-Temp-Wax-Long-Lasting-Deep-Shine-Sealant-/121014550178?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item1c2d077ea2

6 חודשים מינימום.

מקסימוס: גלייז לעולם לא בא מעל וקס\אוטם. חלקם יורידו כליל את ההגנה. גלייז הוא pre-wax, שבא להבריק משטח אחרי פוליש.

Kenworth - צדקת לגבי הסיבה בגללה שמים וקס מעל אוטם. הוא גם מאריך את משך חיי האוטם וגם מוסיף ליופי. לא בהכרח ברק, אבל בהחלט אפקט רטוב. אם זה וקס קרנאובה, אז גם מוסיף חמימות לצבע, במיוחד צבעים כהים וחמים.

סילנטים לבדם לרוב מבריקים מאוד, כלומר מביאים אפקט מראה. אך אנשים רבים יעדיפו דווקא אפקט רטיבות ופחות קרירות של הצבע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
איך הסיילנט הזה?

לכמה זמן הוא מחזיק?

200 שקל עם המשלוח זה סביר.

יש משהו טוב יותר במחיר הזה?

לא מכיר..

הוא גם לא מופיע במבחן חומרי האיטום המעניין הזה

בשרשור הבא יש עליו ביקורת טובות למדי

שרשור נוסף

פורסם

אכן, הוא מעולה, בעיקר על רכבים בהירים.

בגלל השילוב עם וקס, הוא מתאים בהחלט גם לכהים, אך מובן שוקס לבדו יתן שם תוצאה עדיפה (כלומר, הV2).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גלייז זה חומר ששמים מתחת לווקס/סילנט ומטרתו העקרית זה לספק ברק, מראה רטוב.

זה גם חומר שלרוב לא מגן בכלל על הצבע.

נראה לי שגלייז זה חומר שלרוב משתמשים בו אנשים עם מכוניות אקזוטיות או כאלה שהולכים לתערוכות.

בנוסף אני לא מחפש לקנות מוצרים חדשים.

אני חושב שלשים ווקס אחת לחודש על האיטום יכול רק להוסיף גם מבחינת הגנה וגם במראה, בנוסף מדובר בהליך מקובל בעולם הדיטיילינג.

זאת לא המצאה שלי.

כמה הערות: לא כל גלייז אפשר לשים מעליו ווקס - ישנם כמה חדשים ש"תומכים" בזה. יש לבדוק קודם לכן.

זה שעולם הדיטיילינג שם ווקס על אוטם ושזה לא המצאה שלך לא אומר שזה נכון. מספיק אנשים מאמינים במיתוסים - העיקר שזה מממן את חברות המוצרים. דוגמה אחרת לשטות כזאת זה בעולם האודיו שאומרים שיש הבדל בין כבל אחד לאחר. עשו מחקרים בנושא והראו שאנשים לא מסוגלים להבדיל בין כבל איכותי לבין "כבל" שעשוי מקולב בגדים.

תעשה בעצמך ניסוי. תנקה את המכסה מנוע שלך היטב (פלסטלינה/פוליש, וכו'). על חצי תשים ווקס ועל החצי השני תשים אוטם ותבקש מכמה גורמי חוץ שיבואו ויסתכלו ויחליטו לבד אם בכלל יש הבדל.

ל-JUVEnivTUS

תחסוך לעצמך את הכסף ותקנה ווקס/אוטם זול יותר שיעשה בדיוק את אותה העבודה רק בהרבה פחות כסף. יקר יותר לא תמיד אומר טוב יותר (למרות שחברות רבות היו רוצות שתחשוב ככה). כשיש שוק פרוץ כמו שוק הרכב, שכל חברה יכולה לקנות מוצר מאיזה מפעל, לשים קצת צבע, ריח ומדבקה אחרת ולגבות 100-200% יותר - אז צריכים להיות סקפטיים.

פורסם
תלוי. התוצאות איתו יפות מאוד. עמידותו כ3-4 חודשים.

מבחינת עמידות, האוטם הבא הוא אגדה:

http://www.ebay.co.uk/itm/Finish-Kare-1000P-Hi-Temp-Wax-Long-Lasting-Deep-Shine-Sealant-/121014550178?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item1c2d077ea2

6 חודשים מינימום.

עוד לא יצא לי להשתמש באוטם צבע, והמנזרנה לא ממש קורץ לי. ואני מתעניין לגבי האוטם הנ"ל, יש עליו ביקורות טובות באינטרנט.

עריכה: הבנתי שהוא גם טוב לג'אנטים, יש אמת בגו?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...