Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה באולם תצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית לכמה חברי פורום שראיתי כי יש בידיהם אינפורמציה בנושא, אז פניתי לקהל הרחב (אפ"י שמצאתי שרשור אחד או שניים שמדבר על הנושא מלפני מספר שנים).

אני שוקל כרגע מעבר לתחום מכירת רכב (אני מתעסק נכון להיום בתחום האלקטרוניקה הבידורית-מנהל אולם תצוגה). אשמח אם חברי פורום יספרו לי מניסיונם על התחום - איך בדרך כלל "דופקים" טירונים, מה טווח המשכורות / עמלות הממוצע בתחום, תנאים סוציאליים, אפשרויות קידום וכו'.

יש לי זיקה לתחום הרכב אבל מעולם לא עסקתי בתחום כמקצוע.

תודה !

פורסם
שלום רב, אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית לכמה חברי פורום שראיתי כי יש בידיהם אינפורמציה בנושא, אז פניתי לקהל הרחב (אפ"י שמצאתי שרשור אחד או שניים שמדבר על הנושא מלפני מספר שנים).

אני שוקל כרגע מעבר לתחום מכירת רכב (אני מתעסק נכון להיום בתחום האלקטרוניקה הבידורית-מנהל אולם תצוגה). אשמח אם חברי פורום יספרו לי מניסיונם על התחום - איך בדרך כלל "דופקים" טירונים, מה טווח המשכורות / עמלות הממוצע בתחום, תנאים סוציאליים, אפשרויות קידום וכו'.

תודה !

איך באמת זה עובד ? כמה אחוז מקבלים על מכירת רכב ?

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

תודה !

לא אכנס יותר מדי לעומק בעניין המשכורת כי זה משתנה ממקום למקום, אבל כמו כל משרה בתחום המכירות קרוב לוודאי שהמשכורת תהיה מורכבת מבסיס של 4000-6000 ש"ח + עמלות. אל תטעה ותחשוב שבמותג שמוכרים הרבה מרוויחים יותר, זה לא בהכרח נכון וזה מאוד תלוי מי המעסיק (יבואן\סוכן משנה) ובאיזה מותג מדובר.

מבחינת אפשרויות קידום הרי שעבודה אצל יבואן שהוא ארגון גדול כוללת יותר אפשרויות קידום כי יש יותר משרות. יש גם סוכני משנה גדולים בהם גם יש לא מעט אפשרויות. בסונות קטנה שצמודה למוסך בה מועסקים סה"כ 20 איש האפשרויות מצומצמות יותר. תנאים סוציאלים גם משתנים ממקום למקום אבל אל תצפה להרבה יותר ממה שמחייב החוק. בד"כ נציג לא מקבל סלולרי ויש מקומות שיתנו ביטוח מנהלים מהחודש הראשון.

דופקים טירונים? צא מהראש של הצבא. בכל מקום אליו תגיע ותדע ליצור יחסי עבודה טובים עם האחרים, תראה רצינות לגבי התפקיד והארגון ותשאף לעשות עבודה טובה תוך כמה שבועות תסתדר ותרגיש חלק מהצוות.

בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איך בדרך כלל "דופקים" טירונים, מה טווח המשכורות / עמלות הממוצע בתחום, תנאים סוציאליים, אפשרויות קידום וכו'.

תודה !

אני שמעתי שבסוף כל יום הטירונים צריכים לשפשף את האגזוז והג'אנטים עם מברשת מיוחדת (מצרף תמונה)

לפעמים הם נשארים כמה שעות לאחר יום עבודה עד שהם מסיימים.

עריכה: כמו שאמר Casper אתה כבר לא בצבא

munchkin-cleaning-brush-set.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...