Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש ניסיון עם התקנת קסנון עם נורות H7R אצל דיגה לד? הכוונה על מכוניות עם פנסים "רגילים"?

פורסם

מה אתה צריך לדעת?

אלו נורות שחותכות את האלומה בשביל שלא תסנוור, ואז לא אמורה להיות בעיה, כל עוד יש לך פנסים ל H7.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

דיגה לד יקרן, אפשר למצוא באייבי קיטים איכותיים על ידי חיפוש של בלאסטים בשיטת זרם AC ולא DC כמו בקיטים הזולים.

דיגה לד בעצמו מוכר באלאסטים AC.

באלאסטים AC ימנעו תופעה של היבהובים. אם תיהיה בעיה של נורת תקלה אפשר לקנות 2 נגדים שמוסיפים התנהגות וידמו התנגדות של נורה רגילה ,העלות שלהם זה בערך 6 דולר.

פורסם

אכן דיגה-לד יקרן, וללא סיבה מוצדקת.

לפני כמעט שנה התעניינתי אצלו לגבי קיט והמחיר היה סביב 900 ש"ח, לא מעט.

הקיט הוא סיני אך "איכותי יותר" מאלו הנפוצים באיביי (על פי דבריו).

900 ש"ח לקיט סיני? ניחא אם היה מיוצר בגרמניה, אך סיני?

Tamir FR, חיפוש באיביי זה אחלה, אך מי אמר שההזמנה לא תעצור במכס (ואם כן אז ככל הנראה שלא יאשרו להכניס אותה לישראל)?

מה עושים במקרה כזה?

פורסם

הזמנתי מאייבי המון פעמים ערכות קסנון , גם לחברים ומכרים.

רק פעם אחת זה נעצר לי במכס והוחזר לשלוח וגם הכסף הוחזר לי.

צריך לברש מהמוכר שירשום על הקופסא נורות LED.

פורסם

בגלל שמחקו את ההודעה שלי ושל דיגה לד.

בנוגע לזה שרשמתי שהוא יקרן , אדייק ואומר שהמוצרים שלו ברמה מאוד גבוה ומי שמחפש ראש שקט הוא ימצא את זה בקיטים שלו וכן המחיר התאם.

בכל אופן אפשר למצוא קיטים טובים באיביי ע"י חיפוש של AC Ballast.

אם מופיעה אצלכם נורת תקלה אפשר לרכוש נגדים שידמו התנגדות של נורות רגילות , קחו בחשבון שהם מתחממים וגם המוכרים מציינים במודעה שלהם שצריך להקפיד שהם לא יגעו בפלסטיקים.

ההבדל בין באלאסט DC פשוט וזול לבין AC.

ACVSDCHID.jpg

בהצלחה.

דוגמה לבאלאסט AC

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-HID-Xenon-Premium-Digital-AC-35w-Replacement-Ballasts-Compatible-All-/111004436325?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d8614765&vxp=mtr

פורסם

תמיר, הבאלסט שהצגת כאן לא יעבוד טוב בשום רכב עם תקשורת קאנבס. אפילו לא בקאנבס בדגמים הקוריאנים ללא חיווי מנורה. אין קשר ל AC נקודה. אל תטעה ידידי.

D

פורסם

מה מחיר עבור רכישה והתקנה אצל דיגה led עבור קיט h7r עם נורות 4300?

בנוסף, האם צריך לחתוך חוטים או לקדוח חורים בפנסים?

פורסם

אני וחבר שנינו התקנו "קיט" אצל דיגה-לד,לחבר נשרפה אחת הנורות (קורה) ודיגה-לד החליף ממש ברגע, שירות מעולה.

ממליץ.

• תוכן חדש...