Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Fastgt

כל פעולה כזאת היא Event במערכת ההפעלה , לא ניסיתי את זה בעצמי , אבל בלינק שצירפתי הכותב מדווח שהוא הצליח לשלוט בפלייר על הכל חוץ מהווליום, ואני בטוח שגם לזה אפשר למצוא פתרון.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם
ביקשתי מחברת הסלולר סים נוסף שתומך גם בשיחות וגם ב-DATA. כאילו יש לך דיבורית.

הטאבלט שלי תומך בשיחות, זאת אחת הסיבות העיקריות שבחרתי בו.

אהלן אני פניתי השבוע לחברת פלאפון בבקשה דומה אבל אמרו שזה לא אפשרי

והסים השני רק שיחות בלי 3Gאתה יכול להגיד לי את השם של הסים או החברהת פלאפון

והאם יש השפע על ה3G שאתה ברכב כלומר ירידה של קיבולת העברה וכאלה

לי חשוב יותר ה3G לרדיו אינטרנט והוויז פחות שיחות

פורסם

אגב, לגבי טמפרטורה אכן מדובר במכשירים זולים שמתחדשים במהירות אבל אם בכל זאת חשקה נפשך בפתרון ,רכשתי בקר אוורור בכמה דולרים שיכול להפעיל מאוורר במידה והחיישן זיהה שהטמפרטורה גבוהה מערך מסויים. (שניתן לתכנת).

נשמע מעניין אתה יכול לצרף לינק לבקר :lol:

פורסם

גם אני עובד בדיוק על אותו פרוייקט !

קניתי גם את הגלאקסי טאב P1000 ושמתי בו SIM . מה שנשאר לי זה רק את הפלסטיקה והליין דריבר .

אבל אני רוצה שהכפתורים למעלה יהיו נגישים.

באיזה ליין דריבר השתמשת ?

פורסם

גם לי אמרו שאין אפשרות של 3G אבל הכנסתי למכשיר את ההגדרות של האינטרנט של אותה חברה (במקרה הזה סלקום) והוא נותן לי לגלוש אך במהירות מאוד נמוכה , זאת אומרת לא על 3G , אלא על E (כמו שיש באייפון שכמעט ואין קליטה והוא גולש לאט).

פורסם
גם לי אמרו שאין אפשרות של 3G אבל הכנסתי למכשיר את ההגדרות של האינטרנט של אותה חברה (במקרה הזה סלקום) והוא נותן לי לגלוש אך במהירות מאוד נמוכה , זאת אומרת לא על 3G , אלא על E (כמו שיש באייפון שכמעט ואין קליטה והוא גולש לאט).

לא אז אצלי המצב שונה המערכת שלי תומכת wifi 3G ובלוטוס אז אני שם את הפלאפון כhotspot

ויש אינטרנט אבל כדיי לצפות נגיד בטלויזה או יטיוב באיכות טובה אתה צריך 3G ישיר באיכות חזקה

וזה לא מספיק בפלאפון הפנו אותי למרכז ההתקנות שלהם אולי יצליחו לתת פתרון עוד לא היה לי זמן לקפוץ אלהם

פורסם
לא אז אצלי המצב שונה המערכת שלי תומכת wifi 3G ובלוטוס אז אני שם את הפלאפון כhotspot

ויש אינטרנט אבל כדיי לצפות נגיד בטלויזה או יטיוב באיכות טובה אתה צריך 3G ישיר באיכות חזקה

וזה לא מספיק בפלאפון הפנו אותי למרכז ההתקנות שלהם אולי יצליחו לתת פתרון עוד לא היה לי זמן לקפוץ אלהם

אם אתה משתמש בפלאפון כhotspot אז מהירות הגלישה תהיה בערך כמו מהירות הגלישה שלך בטלפון. ככה שאם יש לך חבילה במהירות של 1 מגה בייט אז הוא לא יגלוש מהר. ואם יש לך חבילה במהירות של 7 מגה בייט אז הוא יגלוש מהר.

גם אני משתמש בפלאפון כhotspot ולי יש מהירות של 1.5 וזה לא מספיק מהיר בשביל יוטוב באיכות טובה או צפיה ישירה, בשביל זה תצטרך חבילה עם יותר נפח גלישה ויותר מהירות - שזה מחיר יותר גבוה.

פורסם

עובד מצויין.

איני יודע מדוע חברת הסלולר לא רוצה לספק סים נוסף עם DATA.

מקסימום תשתמש בטלפון הפרטי שלך כ-HOTSPOT

פורסם

בנוגע להתחממות של המכשיר:

מנסיון שלי עם אייפון 3gs

קרה לי כמה פעמים שהשארתי את המכשיר ברכב בקיץ הלוהט ליותר מ חצי שעה.

המסקנות שהגעתי אליהן חד משמעיות: שיש קרינת שמש ישירה על המכשיר זה בהחלט יכול לגרום לנזק.

הפיתרון היחידי זה לשים מגן שמש או כיסוי שיגן על המכשיר מקרינה ישירה.

מעבר לזה אני לא מאמין שתהיה בעיה.

גם לפי רכבים של לקוחות וקצת מידש שמצאתי באינטרנט לא קשה להבין שהקינה מהשמש במיוחד בארץ מאוד בעייתית,

ובכלל מומלץ לא להשאיר את הרכב ליותר מחצי שעה מבלי לשים מגן שמש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה נעשה אצל יוסי אלפיין?

גם בתמונות רואים שזה אצלו בסדנה :)

AMP: JBL GTO1004

COMP: MOREL DOTECH OVATION 4

SUB: HERTZ ES200

• תוכן חדש...