Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור power/snow בסוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו סוזוקי בלנו 95

ויש לה כפתור ליד ידית האמברקס

יש לו 3 מצבים:

snow

power

ומצב כבוי

מישהו יודע אולי מה זה?

תודה

פורסם

POWER - הגיר ימשוך הילוכים. ההילוכים יעלה רק בסלד גבוה. (בזבזני בדלק, חסכוני בזמן).

SNOW - ביטול ההילוך הראשון. הרכב יתחיל לנסוע מהילוך שני מעמידה ולא יוריד הילוך לראשון. (יעיל כאשר הכביש קפוא או על שלג).

עוד - במנוע החיפוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצב SNOW מונע בעצם מהגלגלים לפרפר בתחילת הנסיעה בכביש רטוב\קפוא\חלק,וזאת ע"י התחלת הנסיעה מהילוך שני (כמו שידידי כאן הקדים ואמר לפני).

מצב ה-POWER מושך את ההילוכים ובעצם טוב בעיקר בעליות יחסית חדות (בניגוד לעליות מתונות יותר ששם עדיף להשתמש בכפתור ה-OVER DRIVE שמבטל את ההילוך הרביעי,ומונע את החלפות ההילוכים בזמן עליה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה על ההסבר,

רעיון שעלה לי עכשיו: להשתמש ב power בפקקים

במקום לתת לאוטו לעבור בין ראשון לשני ואז שוב לעצור ולרדת חזרה (מה שקורה לי תמיד בפקקים)

אפשר לתת לו עם power למשוך עוד קצת את הראשון

אני צודק?

פורסם
תודה רבה על ההסבר,

רעיון שעלה לי עכשיו: להשתמש ב power בפקקים

במקום לתת לאוטו לעבור בין ראשון לשני ואז שוב לעצור ולרדת חזרה (מה שקורה לי תמיד בפקקים)

אפשר לתת לו עם power למשוך עוד קצת את הראשון

אני צודק?

זה אוטומט.. אתה לא זה שמעביר את ההילוכים.. (ככה שאני לא מבין למה לא לתת לו לעבור..)

אני חושב שזה יהיה מיותר למנוע מהרכב החלפת הילוכים..

חוץ מהעובדה שאם הוא ימשוך את הראשון הוא יבזבז יותר דלק..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אממממ...............אז זהו שלא,זה לא יעבוד.

המטרה של כפתור POWER היא למשוך את ההילוך במצב שהמנוע צריך יותר כוח להעברת הילוך (שוב,בעליות וכו',המנוע מאבד מהר כוח,ולכן צריך למשוך יותר את ההילוך),ולזה נועד כפתור זה.

אם כבר לפקקים תשתמש בביטול הילוך יתר (או ב"עברית" כפתור ה-OVER DRIVE),שהוא בעצם מבטל את ההילוך האחרון,במקרה זה את ההילוך הרביעי,אבל גם זה לא יעיל ולא יעזור לך בפקק.

תן למנוע לעשות את העבודה שלו,במיוחד בבלאנו שיש לה דווקא תיבת הילוכים לא רעה בכלל (בלי מחשים וקשקושים,ועושה את העבודה מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...