Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום טוויטר MT120

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם יש לי טוויטר MT 120 שהתקנתי על הקורות בOFF AXSIS ואני לא מרוצה מהתוצאה,לפני כן הטוויטר ישב על הדש לכיוון השמשה. הסאונד במצב הראשון כשהם ישבו על הדש היה בסדר גמור והיו די מפורטים אך לפעמים צורחים, וגם הקטע הויזואלי הפריע לי מאוד שהם פשוט סתם עומדים ככה. במצב כרגע הטוויטר לא מפורט וכאילו איבדתי אותו.הרכב הוא מאזדה 3 האצ'בק. משהו מכיר דרך טובה יותר למקם אותם מבלי לעשות עבודות פיברגלס?

שיפוצים..

פורסם

מה הקשר תיבת תהודה הטוויטר מותקן בקורות ומתי ראית את המערכת שלי? לא זכור לי שמשהו ראה את המערכת שלי חוץ מיוסי אלפיין שהתקין חלק ממנה

שיפוצים..

פורסם

טוב אחרי קצת כיוונים פאזות ותודה למר טיים קורקשן הצלחתי להגיע לאחלה סאונד אך עדיין חסר לי קצת פרוט של הטוויטר,אני אנסה לחשוב על משהו שיתן להם זוית קצת לכיוון הנוסעים. ואם יש למשהו רעיון אני אשמח,שבת שלום..

שיפוצים..

פורסם

אתה שם לב למה שאתה רושם?! הבנאדם שם טוויטרים בקורות!!

לא בנה להם תיבות, לא תהודה ולא נעלים. ומה קשור זרימת אוויר?

פורסם

אז היית מודה בטעות שלך מלכתחילה ומונע לעצמך את המבוכה כרגע.

לפני שאתה רושם דברים תמיד תבדוק שהמידע שאתה מוסר אכן נכון ומבוסס.

• תוכן חדש...