Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות אחרי הקו הירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה היפותטית משטרת התנועה עוצרת מכוניות מאחורי הקו הירוק אך מה קורה בדיוק בכפרים ובכבישי גישה אליהם?

היו בעבר דיונים פה על סכנת חיים במכונית ובריחה של מכונית תוך כדי פגיעה ברכוש, מה קורה כאשר אני מרגיש מאוים ואין לי ברירה אלא לפגוע באיום עצמו. האם הפגיעה נחשבת כדריסה? גם אם במידה וחס וחלילה האיום נהרג? האם היו דוגמאות כאלו לא עלינו בעבר?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אם תדרוס מישהו למוות במתכוון אתה תואשם בהריגה (ואם התובע יחשוב שהיה לך מניע ותכנון - ברצח). תוכל לטעון בבית המשפט שמדובר היה בהגנה עצמית.

טיעון של הריגה מתוך הגנה עצמית תופס רק במקרה של סכנת חיים מיידית ובית המשפט יכול גם לדחות טענה זאת אם יכלת לחמוק מהסכנה מבלי לפגוע במאיים.

או בקיצור, אל תכנס לכפר בשטחים אם אתה לא חייב לעשות כן במסגרת בטחונית או עם ליווי מתאים.

פורסם

אעלה את זה כאנקדוטה.

לפני מספר חודשים הייתי צריך להגיע לישוב בבקעה במסגרת העבודה. בכדי להמנע מהסתובבות בשטחים שקלתי לעשות סיבוב דרך בית שאן (הייתי צריך להגיע מהמרכז). מדובר בסיבוב גדול מאוד ולבסוף עקב לחץ בזמן נאלצתי להיכנס דרך אריאל.

אאל"ט באזור צומת תפוח זיהיתי בחורה שנראתה יהודיה (ואכן התבררה ככזו) ועמדה לבדה בטרמפיאדה.

עצרתי לה והיא שאלה אם אני עובר בישוב מסוים. אמרתי שאין לי מושג והתחתלי לבדוק אם הנ"ל נמצא במסלול בו נסעתי באדיבות WAZE. תוך כדי שאלתי אותה אם אני אמור לעבור שם והיא אמרה שכן. החלטתי שבמקרה הגרוע אעשה מאמץ קטן להביא אותה לאן שצריך. הזמנתי אותה פנימה והתחלתי בנסיעה.

עם החזרה לנתיב שלחתי את ידי ללחצן הנעילה המרכזית ונעלתי את הדלתות.

היא החווירה ובקול מגמגם אמרה שאולי עדיף לה לרדת כי אני לא מכיר את הדרך והיא מעדיפה להמתין למישהו אחר.

הסכמתי באדיבות ועצרתי שוליים, עשרות בודדות של מטרים מהטרמפיאדה בה אספתי אותה.

היא התנצלה והחלה לצעוד לכיוון הטרמפיאדה, בה בינתיים הופיעו צמד בני מיעוטים...נלחצתי בשבילה.

הכל קרה מהר ובמפתיע, לא מצאתי לנכון להסביר לה שבדלת שלה ישנו לחצן שליטה לנעילה מרכזית הזהה לשלי ושבכל מקרה רכב שלי הדלתות הקדמיות נפתחות מבפנים גם כשהנעילה המרכזית דרוכה.

מקווה שהיא הגיעה בשלום ולמיטב ידיעתי זה אכן כך.

אני תוהה אם נעילת הדלתות הפחידה אותה כל כך ואם היא חושבת שעדיף לנסוע שם ללא נעילה. לצערי כבר היו לי מספר נסיונות להתפרץ לרכב ואני נועל באזורי סיכון.

באשר לחוקי התעבורה - רכבים רבים נוהגים לנסוע במהירות באזור וגם אני מעדיף לעשות כך. יחד עם זאת, כוחות הביטחון נמצאים בשטח ויצא לי להיתקל גם במשטרת התנועה. החוקים חלים על כבישים אלה ולכן חריגה מהם היא על אחריותך הבלעדית.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מעבר לקו הירוק נוהגים כולם בלחיצה חזקה עד הקו האדום.

לרוב כי אין שום אכיפה של המשטרה, וכשיש זה מעט מאוד.

רוב המשתוללים הם בני דודנו בעיקר אלה עם לוחיות רישוי ירוקות ויותר גרוע מהם האדומות.

פורסם

צר לי לאכב אותכם יש אכיפה בקו הירוק כמו בכל המדינה ונוסעים כחוק ,

אין מה לפחד מבני המעוטים למרות שהמצב קצת רגיש ומלחיץ אין פטור מזה על הגברת מיהרות אלה להפך יכול להווה רק סכנה הכבישים בקוו הירוק מופתלים מאוד עם עקומות חדות עליות , מורדות יש אזורים עם ראות נהיגה לקוייה ,

חשוב להיות זהירים ולא יהירים בעיקר למי שלא מכיר את האיזור טוב

גם בכביש 5 אריאל בירדה לכיוון ברקן יש בתקופה אחרונה ניידת עם ליזר בעיקר בגלל המהירויות המופרזות שאתם מדברים עליהם, למרות שהמהירות הועלתה מ90 ל100 ובעתיד הקרוב ל 110

כמו כן כביש הבקעה הוא הכביש הכי נוח לנסיעה ללא פקקים ללא רמזורים פשוט תענוג נסיעה לטבריה או לאילת ,

• תוכן חדש...