Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הודעה ראשונה שלי כאן, אז תגידו מז"ט... נשלחתי מפורום טכני לכאן. אני רוצה לבודד את תא הנוסעים מרעשי מנוע, המדובר באימפרזה שנת 2000. האם DYNAMAT יכול לסייע או שיש צורך בחומר יעודי אחר? אשמח לשמוע גם על מתקינים מוצלחים באיזור חיפה ומחירים אפשריים.

תודה

הכי טוב FSI!

פורסם

יש לך את האוטוס בחיפה מחירים דיי נמוכים יחסית לאיזור שלנו...

או את רדיו חיפה אבל אני בספק שהוא יודע לעבוד עם איטום וזה...

מה התקציב שלך לעניין הזה?

פורסם

אייל - קראתי את הFAQ הנוגעים לאיטום עוד לפני ששאלתי. הפתרונות שם נוגעים לתא מטען מכוון הסאבים, ולרעשי דרך מכוון הדלתות. אין התייחסות להשתקת רעשי מנוע, והדבר היחיד שצויין הוא שDYNAMAT לא יהיה יעיל באופן משמעותי בציפוי קיר אש. שאלתי היא - מה כן?

אדי - עם איזה חומרים אוטו'ס עובדים? התקציב לא סופי, אבל כוונתי להשקיע כ500 ש"ח+-. אני מעוניין לבודד רעשי מנוע בלבד, ולא רעשי דרך או לאטום דלתות.

הכי טוב FSI!

פורסם

שמעה אני ביררתי על דנמאייט...קיט בידוד לכול האוטו עולה 600 שקל..

עדיף תבוא אליו תראה לו מה אתה רוצה לבודד והוא כבר יגיד לך מחיר..

לדעתי הוא הכיי זול שיש בחיפה...

פורסם

נתתי לך לינק לדיון פעיל בפורום ששם דובר בדיוק על מה שאתה שואל.

אדי, קיט בידוד לכל הרכב 600 שקל? לא נראה לי. באיזה קיט מדובר? הקיט הכי גדול של דיינמאט הוא 36 פיט (אקסטרים) ואם אני לא טועה הוא עולה באזור ה1000+. הוא מספיק לדלתות בצורה טובה ולחלק מהבגאז' (תלוי ברכב).

פורסם

איטום מומלץ לעשות לבד - גם יותר כיף וגם חוסך את ה1500-3000 שקל על עבודה (בתנאי שתמצא מישהו באיזור חיפה, דבר שלפי המחקר שלי - אין).

דיינמאט אוריגינל יבודד רעשים מבחוץ יותר טוב לדעתי כי הוא עבה יותר מאקסטרים ואם תוסיף שכבת ספוג עבה עד כמה שאפשר במקומות הרצויים - זה גם יעזור מאוד.

פורסם

איטום מומלץ לעשות לבד אם אתה יודע מה אתה עושה, אם לא אז לא מומלץ (כמו כל דבר). כמו שאפשר לקרוא בלינק שנתתי, אם מדובר רק במניעת רעשי חוץ ולא בויברציות אז יש חומרים מתאימים יותר (כמו אלו שקובי המליץ).

פורסם

טוב, היות ואני לא מבין גדול בתחום, אשמח אם תפנו אותי למתקין מקצועי והגון במחיר, איתו אפשר להתייעץ ולקבל חוו"ד לגבי החומר, מידות ותועלת.

תודה על העזרה

הכי טוב FSI!

פורסם

kenny4, אני לא חושב שתוכל לאטום מחדש את קיר האש בזול. אם אני מבין אותך נכון, אז קיר האש, הוא הקיר שמפריד בין תא המנוע לבין הדש בורד. בשביל לעשות בידוד חדש על קיר האש ובצורה איכותית, צריך להסיר את הדש בורד וזה המון עבודה ולדעתי גם מיותרת (יחסית לתמורה שתקבל).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיים קיט לתא מנוע,המבודד ומשתיק את רעשי המנוע(גם מחום וקור)אולם להבידוד מושלם תצתרך גם לבודד את קיר האש,פרוייקט לא פשוט.אחד החנויות עכשיו עובדת על פרוייקט כזה,אם תרצה חוות דעת לגבי התוצאות אשמח לתת לך ,או לקשר אותך.

פורסם

יש בפורום הודעה על מוצרי דינמאט,אחת התמונות שם היא של דלת שהשתמשו לפי הספר עם חומרים של דינמאט. א-תוכל לבוא להדרכה ב-אם תרצה אפשר להראות לך את תהליך הבידוד והאיטום.

• תוכן חדש...