Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לדעת, איזה רדיו דיסק הכי כדאי מבין שלושת האפשרויות האלה:

1. Alpine 9855.

2. Eclipse MKII 7200.

3. Clarion DXZ855MP.

תודה.

פורסם

מבין השלושה האקליפס הוא האיכותי אבל המחיר הוא גם פי2 או יותר מהשניים האחרים כך שתעשה שיקולי עלות תועלת ואם השינויים בינהם בכלל תורמים לדרישות שלך ושווים לך את זה.

פורסם

אני לא מבין את ההמלצה החד משמעית על הקלאריון גם האלפיין מכשיר מאוד איכותי יכול להיות מאוד שיעדיף את גוון הצליל החם שלו מאשר הקלאריון.

נסה לשמוע את שני המכשירים או לפחות מכשיר מבית כל אחת מהחברות.

מה שבטוח אף אחד מהמכשירים שאמרת לא יאכזב אותך.

פורסם

כן.

אם אתה משיג אותו במחיר טוב(סביבות ה1500) תתחדש.

במידה ולא,אין סיבה ללכת עליו אתה יכול לקחת את הקלריון או את האלפיין שציינת או קלריון 776/785/786 שהם כולם אותו הדבר חוץ מהקלריון 785 שאין בו רדיו ישראלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני נעול על האקלייפס, קראתי שהוא ממש מעולה.

שוב, אמרנו לך שהוא הכי טוב מבין השלושה.

השאלה היא האם ההבדלים שמייחדים אותו מועילים לך למשהו ושווים את תוספת המחיר או שאתה נעול כי אתה רוצה להגיד שלי הכי טוב?

תחשוב טוב.

שווה לפעמים את הפרשי הכסף לתעל לדברים אחרים שכן ישפיעו.

פורסם

דווקא בכיוונים ההבדל הוא לא משמעותי בין האקליפס ולבין ה9855.

אלא אם אתה מתכוון לעבוד 3way אקטיבי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...