Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין לפיאט שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את הפיאט פונטו 2005 שלי (כנראה לקורולה).

חשבתי ללכת על עסקת טרייד אין. האם זה מומלץ?

האם מפסידים הרבה בעסקה כזו?

תודה.

פורסם

בעיסקאות כאלה אתה מפסיד כסף.

האם הרכב שלך במצב טוב,כדי למכור לשוק הפרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו זה רכב סחיר מאוד (בעיקר בגלל המחירון הגרוע), אם שלך בעלת נתונים סבירים (יד2~3 עם פחות מ15 אלף קמ לשנה, טיפולים סדירים, שימוש קבוע בפאראפלו וכו') אתה תמכור מהר מאוד בשוק הפרטי.

מצד שני הרכב שאתה רוצה לקנות "יש כמו זבל" אלפים בחברות הליסינג, הם (כמעט) יורדים על ארבע כדי שמישהו יקח מהם.

טרייד אין בתנאים עדיפים, מימון בריבית נמוכה, טיפולים בחינם, אחריות לשנה~שנתיים, ביטוח מתנה, איבזור מתנה.. וכו'.

ככה שיכול להיות שתקבל מהם הצעה טובה לא פחות.

במקומך הייתי מנסה קודם למכור לבד במשך כחודש, מה כבר יש לך להפסיד?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מניסיון עבר שלי עם פונטו 2006, שנמכרה מעל המחירון, אני מציע לך לפרסם לשבוע שבועיים ביד 2 ותיראה שהיא תמכר.

הרכב מאוד מבוקש ונמכר מאוד מהר. לי בזמנו לקח פחות משבוע, אבל היא הייתה ממש שמורה ובגלל זה מעל המחירון.

תמיד עדיף לבוא לקנות רכב בכסף מזומן מאשר לתת לסוכן שעושה לך את הטרייד אין לשחוט לך את המחיר של הרכב שלך.

בכל אופן יש המון קורולות בשוק, תמכור ואז אם כסף יהיה לך הרבה יותר כוח לקניית הכלה החדשה.

בהצלחה!

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

היתרון בעסקת "טרייד -אין" הוא שזה חוסך כאב ראש. אתה נכנס למגרש ויוצא עם רכב אחר, ועל טויוטה קורולה תמיד מציעים מבצעים.

יתרונות נוספים: יש לך מקום לחזור אליו במקרה של תקלה (לי זה קרה ב"טרייד אין 2001" בב"ש ובעל המקום, גל ביטון, נתן לי שרות שרק בגללו חזרתי למגרש והחלפתי כבר לרכב שלישי- וגם אחי נוהג על רכב מהמגרש הזה), ובמקרה שנמאס מהרכב ובא להחליף אתה נכנס שוב ויוצא עם אחר.

כמובן שאל תוותר על בדיקה.

החסרון היחיד הוא החשש התמידי בעניין הסטורית הרכב, ואולי גם למצוא רכבים עם ק"מ נמוך זה בעייתי.

בכל מקרה, אם תרוויח יפה על רכבך בשוק הפרטי ותמצא טויוטה במחיר זול זה עדיף.

בהצלחה.

פורסם

מצד שני הרכב שאתה רוצה לקנות "יש כמו זבל" אלפים בחברות הליסינג, הם (כמעט) יורדים על ארבע כדי שמישהו יקח מהם.

טרייד אין בתנאים עדיפים, מימון בריבית נמוכה, טיפולים בחינם, אחריות לשנה~שנתיים, ביטוח מתנה, איבזור מתנה.. וכו'.

ככה שיכול להיות שתקבל מהם הצעה טובה לא פחות.

במקומך הייתי מנסה קודם למכור לבד במשך כחודש, מה כבר יש לך להפסיד?

בדיוק בגלל התנאים אני מתלבט. אבל אני לא שולל שום אפשרות.

מישהו מכיר את ירוחם עזרא - סוכנות משנה של טויוטה בב"ש.

http://yeruham.net/

פורסם

מיותר לגמרי.

רכב סחיר בטירוף, מבוקש מאוד. הטלפון לא מפסיק לצלצל אלא אם יש בעיה כלשהיא כמו ק"מ בשמיים, צבע מקולף או תאונה קשה.

בטרייד אין נותנים לך באופן אוטומטי 40-50% פחות מהמחירון, לא משנה כמה הם נדיבים, והם לא יורדים עד הסוף עם המחיר של הרכב שלהם - במטרה להרוויח עליך כמה שיותר.

אז לך לשטיפת רכב, צלם את האוטו מכמה זוויות מחמיאות, תעלה ל-יד2 ותמכור לבנאדם הראשון שמתעניין בפונטו שלך.

אח"כ תקנה מה שבא לך.

פורסם
שלום,

אני רוצה להחליף את הפיאט פונטו 2005 שלי (כנראה לקורולה).

חשבתי ללכת על עסקת טרייד אין. האם זה מומלץ?

האם מפסידים הרבה בעסקה כזו?

תודה.

המלצתי היא לנסות למכור את הרכב באופן פרטי, ובמקביל ללכת לאחת מחברות הליסינג ולקבל הצעה לטרייד אין. כך תוכל לדעת מה הרף התחתון שלך מבחינת מחיר ,ואולי זה ישתלם לך מבחינת המאמצים למכור.

בהצלחה

פורסם
המלצתי היא לנסות למכור את הרכב באופן פרטי, ובמקביל ללכת לאחת מחברות הליסינג ולקבל הצעה לטרייד אין. כך תוכל לדעת מה הרף התחתון שלך מבחינת מחיר ,ואולי זה ישתלם לך מבחינת המאמצים למכור.

בהצלחה

ברור לי שאני מקבל פחות על הרכב שלי בטרייד אין. השאלה היא מה אני קונה אח"כ והאם יבוא לקראתי עם הנחה או הטבה משמעותית לרכב המשודרג?

(לשאול, פרטי, לבן, ידני)

פורסם

לכל רכב יש תמחור שונה, תלוי במצבו, הסחירות שלו וכו'. כך שאיני יכול לומר לך מראש כמה תקבל וכמה הנחה תקבל, זה גם תלוי ברכב החדש שתבחר ובתמחור שלו. גש לאחד הסניפים, בקש הצעה כפולה – לרכב חדש ללא טרייד אין ולרכב חדש בעסקת טרייד אין. קח בחשבון שבכל עסקת טרייד אין – מי שלוקח ממך את הרכב הישן צריך להרוויח אז תספוג הפחתה מסוימת.

פורסם
...גש לאחד הסניפים, בקש הצעה כפולה – לרכב חדש ללא טרייד אין ולרכב חדש בעסקת טרייד אין...

כנראה שזה מה שאני אעשה.

תודה.

• תוכן חדש...