Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פסי הרעדה" כביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתוב במסמך "לפי התקן הנדרש", אז מעניין מהו התקן ועל ידי מי הוא נדרש בדיוק...

אם נהיה רציניים לרגע - מול מי בודקים מה התקן ולמה הוא נדרש בדיוק?

נראה לי שזה אמור להיות תקן של מכון התקנים \ משרד התחבורה

איפה אתם חושבים שאתם חיים:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A1_%D7%94%D7%90%D7%98%D7%94

שימו לב למשפט האחרון:

"באירופה קיימים תקנים מחמירים לפסי האטה אשר מגדירים את גובהם, רוחבם והחומרים מהם מותר ליצר פסי האטה כדי לשמור על בטיחות המשתמשים בדרך. בישראל לא קיים תקן המסדיר נושאים אלו."

ממליץ להמשיך ולהתלונן, רצוי עם דרישה כספית לתיקון הנזק, רק זה יכול להזיז משהו.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבורה דבילים פרובינציאלים, פשוט אין תיאור אחר.

מילא במטלות קשות כמו תכנון מחלף (ראו מחלף גלילות) או נתיב השתלבות בכביש מהיר (תיאורטית אנחנו הנהגים אמורים לעבור השתלבות כזו בלי לתקן את ההגה), גם פסי האטה המטומטמים לא יודעים לעשות.

פורסם

עושה רושם שיש התייחסות כלשהי לנושא פסי האטה והרעדה באתר משרד התחבורה, להלן:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=543:tt-tph-a&catid=87:2010-04-22-09-27-07&Itemid=124

הדגש הוא על הקבצים המצורפים שם, בעיקר "תכן פסי האטה".

האבסורד הוא שבקובץ זה מדובר על התקני הרעדה, ונכתב שם שבמחקרים שבוצעו נמצאה השפעה שולית על מהירות הנסיעה ולכן לא מומלצים לשימוש בתנאי הארץ...

פורסם
מה? :shock:

גם אני חשבתי מה אלה הפסים האלה ולהערכתי מדובר בקטע נסיוני של פסי האטה למהירויות גבוהות. ממה שזה נראה זה לא ממש עובד.

איתמר.

גם אני עובר שם ורואה את הפסים האלה...

אולי זה להעביר חוטי תקשורת או חשמל

פורסם

לידיעה-לא קיים תקן לפסי האטה בארץ

התשובה של מע"צ לא נכונה

הסיבה שהם עושים מה שהם רוצים נעוצה בעובדה אחרת, הנזק שעלול להגרם ממחדלים שלהם לא חל עליהם (נזקי גוף)

לדוגמה בקריסת הגשר, שני הרוגים, עלות הנזק- עלות הפיצוי לנפגעים, חלה על הנהג בלבד(ביטוח החובה שלו)

מעץ לא תשלם לאיש מהנפגעים בתאונות הדרכים גם אם האשם בה

לצורך העניין, גם אם אופנוען נהרג (עם בת זוגתו) בגלל שמעץ העדיפה מעקה זול יותר, לא יוכלו לתבוע עת מע"צ על בחירתה המוטעת

אז למה לשלם על ציוד בטיחותי יקר? אם זה לא חוסך לי דבר?

אני מזמין את מישרי הפרונט לשלוח דרישת תשלום למע"צ כן על זה הם חייבים לשלם (זה לא נזק גוף) ונראה מה התשובה שלהם.

לפני מספר שנים, נסעתי בשוליים (יש כבר התישנות) בכביש 4 בין הסיירים לראשל"צ, יש שם קולטני מיים שכהוסיפו שיכבה לכביש שכחו להגביהה

נכנסתי לבור הזה במהירות תלת סיפרתית בהרכב, שני הג'נטים נשברו, לא ברור לי אך אבל הצלחתי לעצור את האופנוע - הג'נטים נשברו, הצמיגים נקרעו, אבל לא נפלתי ממנו (אחרת הרכבים היו ....)

את עלות הצמיגים והג'נטים מע"צ שלמו במסגרת תביעה בבית משפט, את הנזק לגב שלי שילם הביטוח שלי.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני עובר מידי יום על הפסים המטומטמים האלו וכל פעם אני מרגיש שהרכב לא אמור לעבור את זה.

גלגל 235/35/19

הצילו!!!

פורסם

הפסקתי לעבור על הכביש הזה,

אני מעדיף לנהוג בכביש מקביל (גדרה רחובות רמלה ראשלצ ועל 431 עד לקצה העולה לכביש 4 וחזרה),

שלא לדבר שכל פעם שיצא לי לעלות על כביש 4 המקולל , תמיד אבל תמיד היתה שם תאונה או פקק כלשהו (מסיבה לא ברורה).

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...