Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלה חדשה במשפחה - C200CDI W204

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד לא ראינו את המושב האחורי :)

בכל מקרה, אם אביך מכונאי של מרצדס אז דברים כאלה לא צריכים להיות מעניינים,

התחזוקה תהיה מאוד זולה מן הסתם.

אצלי גם מונית שלעבר, שלי עם מעל חצי מיליון קילומטר - סאלון ניראה ומרגיש חדש. חוץ מכפתור אחד על ההגה שהתקלף - סאלון במצב חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עוד לא ראינו את המושב האחורי :)

בכל מקרה, אם אביך מכונאי של מרצדס אז דברים כאלה לא צריכים להיות מעניינים,

התחזוקה תהיה מאוד זולה מן הסתם.

זה לא עניין של תחזוקה זולה, אלא יותר של אחזקה עצמאית מקצועית. המושב האחורי אגב פיקס.

פורסם

GOLF- תתחדשו ותהנו! :)

tzvipper- הלוואי וזה יהיה הצרות שלנו אחרי 500K :lol: , תזמין לי 2 מרצדס עם מושבי עור בז' ובלי טחינה.

זה נכון

פורסם
בלי טחינה.

אומנם הרכב מרווח, אבל בגלל צורת המושבים לא ניראה לי שהנוסעים יתעסקו בזה ברכב, לבעלים של מונית מרצדס יש מספיק כסף לקחת חדר לשעה. בכל מקרה לי היה כיסוי על המושבים ששם בעלים של הרכב והורדנו אותם כאשר לקחתי אותה. :p

דווקא רכב סטודנטים, המושב האחורי שלו מועד לפורענות, כך שמי שקונה פונטו יד חמישית צריך לדאוג יותר ממני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הזכרת לי את אחד הפרקים הכי מצחיקים בטופ גיר- משימה שנתנו לג'רמי, מיי והאמונד, לקנות bmw קונברטיבל מודל 80', המשימה הייתה לבדוק- מי קנה את הרכב הטוב ביותר. באחת מן המשימות, עשו בדיקת ניקיון לכל הרכבים. ברכבים של ג'רמי ומיי נמצאו דברים מגעילים כמו ציפורניים, זרע וכו'.נו מילא, כי ברכב של האמונד נמצאו כמויות אדירות של זרע, קוליפורמים צואתיים ברמות מסחריות כאילו מישהו חרבן בתוך הרכב (ואולי זה קרה), דם ושערות ערווה ועוד שלל דברים לא נעימים בכלל. למשימה הבאה, הוא הצטייד עם חליפת קרינה אלקטרומגנטית :D

להנאתכם-

מומלץ.

פורסם

תתחדשו GOLF, נראה אלחה.

2.2 ו136 כ''ס, איך האוטו מרגיש עם הבודי הזה?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

דווקא רכב סטודנטים, המושב האחורי שלו מועד לפורענות, כך שמי שקונה פונטו יד חמישית צריך לדאוג יותר ממני.

וזה למה כדאי לקנות אוטו מליסינג - לא חושב שמישהי תרצה לעשות את זה במושב אחורי של קורולה עם מדבקה של אלביט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תתחדשו GOLF, נראה אלחה.

2.2 ו136 כ''ס, איך האוטו מרגיש עם הבודי הזה?

זריז מהמצופה. ה-C200 נעה בצורה מפתיעה, למרות התיבה המעיקה / מציקה ומעצבנת שלה - והתפעול הידני שלי נוראי.

אלי, שים עינייך על הכלה הזאת. תמסור לאביך שיתחיל לחפש לו C200 Facelifted, השינוי מורגש לטובה (היגוי טוב יותר, תא נוסעים נעים ורענן יותר, נוחות נסיעה מעט יותר טובה). יאללה, המון מזל טוב - והמון הנאה 8)

לפני כמה שנים קיבלנו C220CDI ידנית (בלו אפישנסי) והתיבה היא זאת שגרמה לי לשנוא את הרכב - מרצדס פשוט לא מצטיינים בתיבות ידניות, היא מעורפלת וחסרת דיוק ברמה מביכה. גם ההיגוי של הוורסיה הלא מתוחה מעט קליל ולאו דווקא מתקשר, אבל נעים לנהוג בה. כמובן שזה לא סיפק רבע מהפאן של ה-330D שהייתה ברשות חבר כמה ימים לפני - נו, ב.מ.וו... :wink:

בנסיעה האחרונה (לפני חודש בדיוק. פאק איך שהזמן טס :-() השתדרגנו לנו ל-C220COUPE (בלו אפישנסי כמובן) ולמעט התיבה המעצבנת מאוד (האוט' 6 ה"מוניתית". חבל שלא שידכו לה את ה-7G), היא שירתה אותנו נאמנה בכל השבועיים שלנו יחדיו - בדרכים המפותלות והנהיגה האגרסיבית (Grossglockner) ובנהיגות הארוכות והמהירות (אוטובאן :-D). מתיחת הפנים עשתה חסד עיצובי ומכני עם ה-C. ההיגוי - כפי שציינתי קודם לכן - הרגיש טוב, עם משקל ראוי / תקשורת חביבה ודיוק רב. עדיין לא ה-3 היוצאת, אבל לא רע. גרסת ה-220CDI (אותו 2.2 עם שני מגדשי טורבו, 177 כ"ס וכמעט 40 קג"מ) מספקת בהחלט - לא חורכת אספלט ולא עצלנית. ב-Grossglockner היינו 4 + ציוד והיא לא הראתה סימני קושי אפילו קלים. משכה באמיצות את השמנמונת קדימה לפסגה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וזה למה כדאי לקנות אוטו מליסינג - לא חושב שמישהי תרצה לעשות את זה במושב אחורי של קורולה עם מדבקה של אלביט

אולי איתך לא :-)

haters will hate

פורסם
זריז מהמצופה. ה-C200 נעה בצורה מפתיעה, למרות התיבה המעיקה / מציקה ומעצבנת שלה - והתפעול הידני שלי נוראי.

אלי, שים עינייך על הכלה הזאת. תמסור לאביך שיתחיל לחפש לו C200 Facelifted, השינוי מורגש לטובה (היגוי טוב יותר, תא נוסעים נעים ורענן יותר, נוחות נסיעה מעט יותר טובה). יאללה, המון מזל טוב - והמון הנאה 8)

לפני כמה שנים קיבלנו C220CDI ידנית (בלו אפישנסי) והתיבה היא זאת שגרמה לי לשנוא את הרכב - מרצדס פשוט לא מצטיינים בתיבות ידניות, היא מעורפלת וחסרת דיוק ברמה מביכה. גם ההיגוי של הוורסיה הלא מתוחה מעט קליל ולאו דווקא מתקשר, אבל נעים לנהוג בה. כמובן שזה לא סיפק רבע מהפאן של ה-330D שהייתה ברשות חבר כמה ימים לפני - נו, ב.מ.וו... :wink:

בנסיעה האחרונה (לפני חודש בדיוק. פאק איך שהזמן טס :-() השתדרגנו לנו ל-C220COUPE (בלו אפישנסי כמובן) ולמעט התיבה המעצבנת מאוד (האוט' 6 ה"מוניתית". חבל שלא שידכו לה את ה-7G), היא שירתה אותנו נאמנה בכל השבועיים שלנו יחדיו - בדרכים המפותלות והנהיגה האגרסיבית (Grossglockner) ובנהיגות הארוכות והמהירות (אוטובאן :-D). מתיחת הפנים עשתה חסד עיצובי ומכני עם ה-C. ההיגוי - כפי שציינתי קודם לכן - הרגיש טוב, עם משקל ראוי / תקשורת חביבה ודיוק רב. עדיין לא ה-3 היוצאת, אבל לא רע. גרסת ה-220CDI (אותו 2.2 עם שני מגדשי טורבו, 177 כ"ס וכמעט 40 קג"מ) מספקת בהחלט - לא חורכת אספלט ולא עצלנית. ב-Grossglockner היינו 4 + ציוד והיא לא הראתה סימני קושי אפילו קלים. משכה באמיצות את השמנמונת קדימה לפסגה :wink:

ה-facelifted הן בלו-אפישנסי, ואבא שלי אומר שמבחינת אמינות הן פחות מוצלחות. בכל אופן, את זאת הוא רכש השבוע, אז להחליף כרגע זה ממש לא בראש שלו. אני גם חשבתי להחליף את שלי ב-W204 מהשנתונן הראשון נניח, אבל אני לא מצליח ליפול על מציאה מה גם שיש עליהן קצת יותר מדי מכס. ה-W203 220 שהייתה לו הרגישה זריזה קצת יותר (יתרון של כ-7 כ"ס בלבד), אבל זאת מרגישה מגובשת יותר ורק ההגה מעורפל וקל מדי לטעמי.

אגב שתדע, היתרון הבולט ביותר שיש ל-facelifted הם הפנסים הקדמיים. בדגם טרום מתיחת הפנים, קשה עד בלתי אפשרי להחליף את נורות החניה (יש 2 בכל פנס), מבלי לשבור את בית הנורה, וזה פאק רציני בייצור. הצעתי שאזמין לו לדים, ורק המחשבה שיצטרך לנסות ולהחליף את הנורות הקיימות גרמה לו להסתלק :)

פורסם

אלי, אין לי מושג לגבי אלו שהגיעו ארצה...

לפני שלוש שנים נהגנו ב-C220 בלו אפישנסי ולצידנו (ב-SIXT) הייתה גם C200 בלו אפישנסי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ולמעט התיבה המעצבנת מאוד (האוט' 6 ה"מוניתית". חבל שלא שידכו לה את ה-7G)

לא היה 6 הילוכים אוטומט. יש 5G TRONIC ו7. גם ה5 היא תיבה מדהימה. היא מדהימה עד כדי כך שדווקא אותה בחרו לדגמים החזקים ביותר של AMG. אני מאוד נהנה מנהיגה עם תיבה הזאת שמעבירה הילוכים כמו נהג מיומן היה מעביר בגיר ידני, רק שהיא עושה את זה סופר חלק.

מעולם לא יצא לי לנהוג ברכב עם תיבה יותר טובה מ5GTRONIC. מעבר להתנהגות מעולה שלה, יש לה אורך חיים גדול מאוד ויחסי העברה מושלמים.

• תוכן חדש...