Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופסיה-הסוף לקרחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני פותח את הנושא בשביל חבר שתחילת ההתקרחות והשיער הדליל מפריע לו מאוד.

הבנאדם בן 21 וכרגע השיער בקדמת הראש די דליל ויש לציין שתהליך ההתקרחות החל פחות או יותר במהלך השנה האחרונה.

השאלה שלו מופנית לכל מי שמשתמש בפרופסיה או אי פעם השתמש בפרופסיה האם התרופה אכן יעילה? האם היא אכן עוצרת את הנשירה ובמקרים מסוימים גם מצמיחה שיער חדש?

לצד היתרונות יש גם חסרונות כאשר רשום באינטרנט שהתרופה פוגעת בחיי המין,הזקפה ואף באיכות הזרע,הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שכבר עברו את התהליך ונטלו את התרופות או עדיין נוטלים על החוויה של נטילת הפרופסיה,היתרונות והחסרונות שבתרופה.

רק אציין שהיה ביקור אצל רופא עור שהתנגד לגמרי לתרופה בטענה שהיא לא יעילה ולא עוצרת את הנשירה אך בכל זאת אשמח לתגובות ממי שכבר השתמש.

כמובן אשמח לשמוע על עוד פתרונות אם ישנן חוץ מפרופסיה.

תודה רבה והמשך ערב טוב לכולם

תמיר.

פורסם

בגילו של חבר שלך שהשתחררתי לקחתי את הכדורים האלו במשך כמעט חצי שנה,

אכן עוזר לדלילות ומצמיח יותר שיער בגוף בצורה שאחרי כמה חודשים מרגישים שיפור ורואים,

אבל ! ואבל גדול ! פתאום ציצי היה נראה כמו משהו פשוט, בנות מתכופפות בים כבר לא אטרקציה והייצר המיני החייתי נעלם.

MSD מייצרת את הפרופסיה, כמו גם MSD מממנת את כל הפרסומים ובמיוחד המסע של הסקפטים האלו.

אחרי שהבנתי את זה , הפסקתי.

פורסם

כך למדתי:

איש גיבח הוא איש חושב.

איש קרח הוא איש יפה.

איש גיבח וגם קרח הוא איש שחושב שהוא יפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש כבר מספר שנים בפרופסיה, זה התחיל עם פרופסיה, אבל עקב מחירה המוגזם "עברתי" לפרו קיור.

בקופסת פרופסיה יש 28 כדורים שכל אחד 1mg

פרו קיור, זה גם 28 כדורים רק במינון של 5mg , ועולה שליש ממחיר הפרופסיה. ואת הכדור ניתן לחלק במכשיר מיוחד ל 4 חלקים ככה שזה יוצא בערך כל כדור פרו-קיור שווה 4 כדורי פרופסיה. ז"א שהפרו קיור מחזיק 4 חודשים.

לגב יעילות התרופה אני יכול להגיד לך בוודאות שהיא מפסיקה את הנשירה (והייתה לי נשירה לא קלה, היה אפשר להבחין בזה בכל בוקר על הכרית). הנשירה הפסיקה לגמרי. לעומת זאת, אני לא יכול להגיד בוודאות לגבי צמיחה מחודשת.

תופעות לוואי, אתה תרגיש בתחילת הטיפול, לי לפחות לא הייתה ירידה בחשק המיני (אולי עלייה:lol:) אבל אכן הייתה "פגיעה" בזיקפה אם כי לא כל כך חמורה וכל העניין עובר לאחר הסתגלות הגוף.

לגבי תופעות ליוואי אחרות, שיער יתר במקומות לא רצויים או "צמיחת" ציצי, אלו תופעות נדירות ואני לפחות לא חוויתי אותם.

פורסם

לוקח כבר 3 שנים:

חצי שנה ראשונה - נשירה נעצרה לחלוטין, ושיער קצת צמח

שנה וחצי אח"כ - לא נשירה ולא צמיחה. פשוט נשאר כמו שהוא.

שנה אח"כ - יש נשירה איטית ולא מורגשת. כלומר לא רואים שערות על הכרית או משהו כזה, אבל השיער מתדלדל.

תופעות לוואי - מבחינה מינית - אפס תופעות לוואי. בדיקות דם שנעשו כולל תפקודי כבד - אפס השפעה.

הדבר היחידי שאני לא יודע אם קשור, אבל אם כן זה מבורך - שיער גוף במקומות מיותרים הידלדל מאוד. היה לי קצת בכתפיים וגב, וזה נעלם. ושיער בידיים התדלדל.

הבעיות היחידות - המחיר וחוסר היכולת לתרום דם.

Pioneer - הבעיה שלי עם השיטה של הפרו קיור, זה שאף אחד לא מבטיח לך שהפיזור של החומר הפעיל אחיד בתוך הכדור, כך שהחלוקה לארבע בהכרח עובדת. לדוגמא - אולי במרכז הכדור הריכוז גבוה בהרבה מאשר קרוב יותר להיקף? כך שאתה במשך יומיים לוקח 2 מ"ג כל יום ובמשך יומיים פחות מחצי מ"ג? ואולי זה אפילו קיצוני יותר?

פורסם

שלח לו את האתר הזה, יש פה את כל מה שהוא צריך. רק ממליץ שלא ייכנס לאובססיה בנושא ויוציא כמה שפחות כסף על זה. כי סוף לקרחת לא יהיה

http://www.fullhair.co.il/

בגדול עדיף להמנע מפרופסיה, גם בגלל המחיר,תופעות לוואי והעובדה שאתה מכניס כדורים לגוף.

היתי ממליץ שינסה מינוקסי קצף , שמים פעמיים ביום וגמרנו. לפחות זה מעקב את הנשירה ושומר על השיער הקיים.

יש עוד משהו נחמד שנקרא קונסיליירים, אבקה בצורת מלחייה שאתה מפזר על האזורים הדלילים על הראש וזה נראה אמיתי לחלוטין. זה יורד במקלחת , כך שלמי שזה חשוב צריך לשים כל יום. תחשוב שכמו שבנות שמות כל יום מייקאפ כדי להראות שופוני, אז גם גברים שמקריחים באזורים מסויימים יכולים להסוות את זה קצת. (לא אלה שכל הראש כבר קירח)

מומלץ לקנות מכאן

http://yb-ecommerce-management.com/hairganic-hair-max/hairganic-hair-max/

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

כבר היו אלף דיונים בנושא, המסקנה היא אחת:

יש רק דבר אחד שעוצר את נשירת השיער - הריצפה.

כל השאר רק מרוקן לך את חשבון הבנק (וגורם לאין אונות, עקרות, בעיות הורמונליות ועוד מרעין בישין).

כשתגיעו לגיל בו תרצו ילדים ולא תבינו למה "לא הולך" תצטערו על "התרופות" שלקחתם.

מנסיון של בן משפחה קרוב (באמת שלא אני, יש לי רעמה כמו לשמשון).

חוץ מזה, נשים טוענות שקרחת זה סקסי, אז לכו על זה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
לוקח כבר 3 שנים:

חצי שנה ראשונה - נשירה נעצרה לחלוטין, ושיער קצת צמח

שנה וחצי אח"כ - לא נשירה ולא צמיחה. פשוט נשאר כמו שהוא.

שנה אח"כ - יש נשירה איטית ולא מורגשת. כלומר לא רואים שערות על הכרית או משהו כזה, אבל השיער מתדלדל.

תופעות לוואי - מבחינה מינית - אפס תופעות לוואי. בדיקות דם שנעשו כולל תפקודי כבד - אפס השפעה.

הדבר היחידי שאני לא יודע אם קשור, אבל אם כן זה מבורך - שיער גוף במקומות מיותרים הידלדל מאוד. היה לי קצת בכתפיים וגב, וזה נעלם. ושיער בידיים התדלדל.

הבעיות היחידות - המחיר וחוסר היכולת לתרום דם.

Pioneer - הבעיה שלי עם השיטה של הפרו קיור, זה שאף אחד לא מבטיח לך שהפיזור של החומר הפעיל אחיד בתוך הכדור, כך שהחלוקה לארבע בהכרח עובדת. לדוגמא - אולי במרכז הכדור הריכוז גבוה בהרבה מאשר קרוב יותר להיקף? כך שאתה במשך יומיים לוקח 2 מ"ג כל יום ובמשך יומיים פחות מחצי מ"ג? ואולי זה אפילו קיצוני יותר?

הערה קטנה שלא קשורה לקרחת - בקשר לציטוט מעליי - בהנחה שהתרופה המדוברת משווקת במדינות אירופה וארהב, היצרן מחויב להראות הומוגניות של החומר הפעיל בתוך הטבליה - וישנן בדיקות מעבדה לכל אצוות ייצור.

זאת מתוך ניסיון בעבודה בחברה פרמצבטית - יצרנית תרופות.

כך שאם זה החשש שלך אז הוא לא מוצדק. החלוקה ל4 או ל2 תיצור באופן אחיד (ברמה כזאת או אחרת) חלוקה של החומר הפעיל.

עופר

פורסם

יש לי חבר שלקח פרופסיה במשך תקופה והוא עדיין מתאושש מהנזק (המון תופעות לוואי ארוכות טווח) שהתרופה הזאת עשתה לו, למען הסר ספק, מדובר בבחור צעיר ובריא. אני מציע להזהר מאוד ולחקור טוב את העניין גם באינטרנט.

לי אין בעיה של נשירה או התקרחות אבל במשך מעל 10 שנים עושה תספורת דיי קצוצה (מספר 1 במכונה) ולא מתעסק בעניין השיער, היום זה כבר הפך להיות טרנד ואני רואה הרבה אנשים הולכים קצוץ, ככה ששווה לך לשקול מכונת תספורת טובה במקום תרופות.

פורסם

חוץ מזה, נשים טוענות שקרחת זה סקסי, אז לכו על זה.

נכון. כמעט כל הנשים שבן הזוג שלהן הקריח טוענות את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב - לא כל התקרחות היא גנטית. יכולה להיות השפעה של תקופת לחץ, תזונה לקויה, עישון ואפילו תקופות בשנה.

ואומרים גם שגן ההתקרחות מגיע מצד האם - קצת קשה לי להאמין, א-ב-ל לשמחתי בצד של אימי לכולם שיער מלא ואפילו לא מלבינים עד גיל 55-60. אחי ואני כנ"ל - אחרי גיל 40 עם ראש מלא ואין זכר לשיער לבן. טוב, יש 2-3 שערות לבנות אבל זה בשביל הרזומה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כל אחד מכם טוען אחרת: השפיע עליו כך, השפיע אחרת, עם תופעות לוואי, בלי תופעות - דבר אחד אל תשכחו:

ברגע שתפסיקו, הכל ייפול וינשור ומהר, במכה אחת (לא תוך יום, כן?) עד שיגיע למצב הטבעי (שעלול להיות יותר קרחתי מאשר בתחילת הנטילה, שכן תהליך ההקרחה הרי ממשיך).

ובינינו - אתם תפסיקו יום אחד. לא תיקחו את התרופה לעד.

לכן אני ממליץ - לכו על טבעי, אל תלחמו בטבע. תשקיעו את האנרגיה, כסף ומשאבים בדברים אחרים: תחייכו כל היום ותשמחו שאתם חיים/לא בשבי של החמאס/לא במלחמה.

מדובר בקרב אבוד מראש. יתכן עם עליות פה ושם, אבל בסופו של דבר הטבע ינצח. עדיף להשלים ולחייך.

שבת שלום (ותנסו כבר לפתור את החידה שלי בפורום האספנות. נו באמת).

פורסם

לדעתי טריק שיווקי ולא יותר מזה.

נטלתי את הכדורים למשך של 4 חודשים לפי מיטב זכרוני (הייתי עם שיער ארוך ושמתי לב לדלילות באיזור הקדמי) בגיל גם יחסית צעיר 23.

אכן הנשירה התמעטה קצת (למרות שאני לא דוגמא טובה כי התקופה קצרה מאוד) אבל רק החיוב להמשיך לקחת את התרופה ואם לא אז ברגע שתפסיק הכל מבוטל הבנתי שזה לא בשבילי (גם הנזק העצום בכיס).

החלטתי שמה שיהיה יהיה אבל הורדתי את הזנב וחזרתי לקצוץ.:cry:

פורסם

שווה לבדוק נושא של שינוי תזונה/תוספי תזונה.

מחסור באבץ עשוי לגרום לנשירה ומחסור בסידן עשוי לגרום לקשיים בספיגת האבץ ולתוצאה זהה (יכול להיות שהחלפתי סידן אבץ, עמכם הסליחה).

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...