Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצון לקנות אאודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בצעירותי הייתי מסתכל בפרוספקטים של אודי 80, שזה רכב שאבי בעבר רצה לקנות.

אני בן 23, התוכנית שלי היא לקנות את האוטו של אבא- פולקסווגן גולף שנת 2001. אני לא רחוק מזה, אבל בכמה חודשים עד שאאסוף מספיק כסף חשבתי לקנות אודי 80, שנת 94, במחיר של כ7000 ש"ח, ולהחזיק בה תקופה של כמה חודשים. כדי להרגיש איך זה לנהוג על רכב ישן שאני מאוד אוהב, ולהרגיש יותר עצמאות.

יש לציין שאין לי צורך אמיתי ברכב כרגע, כי כל נסיעה כמעט למעט נסיעות רחוקות אני לוקח את הגולף של אבא. אבל רק בשביל התחושה רציתי לקנות את האודי, והתחושה שבאמת מאה אחוז הדלק שאני שורף אני משלם עליו.

החשש הוא שאקנה את הרכב ולא אצליח למכורו לאחר מכן, כשארצה להתקדם לגולף. אין לי בעיה למכור אותו הרבה מתחת למחירון, אבל אומרים לי שזה בעיה גדולה למכור בימינו רכב.

מה אתם ממליצים לי? האם לטענות לפיהן קשה למכור רכב יש שחר?

פורסם

רכב משומש ובייחוד ישן, זה לא רק מחיר הרכישה אלא אחזקה לא זולה. יש לך מספיק כסף למוסכים ותיקונים?

קח בחשבון שאודי 80 אמנם הייתה נפוצה, אבל ייתכן וכיום כבר ישנם מעט חלקים/חלפים זמינים, ויש בהחלט מצב שבגלל שהמדובר באודי, עלותם גבוהה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם אתה חוסך לקנות רכב אז חבל לבזבז כסף על רכב אחר בשביל תחושת נהיגה.

אל תשכח שצריך לשלם ביטוחים (לפחות ביטוח חובה ומאוד מומלץ גם צד ג') - תוסיף עוד כ- 3000 ש"ח למחיר הקנייה (7000 ש"ח) וכבר נפרדת מעשירייה (שזה בערך שליש ממחירה של הגולף...).

כמובן שתעשה את השיקולים שלך אבל דעתי היא שצריך להתמקד במטרה שבחרת ולא להתפתות לכל מיני 'מציאות'...

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

לחילופין- יש לי רעיון אחר:

לשלם סכום כסף מסוים לאדם שמוכר את הדגם הזה (אני חשבתי על 300 שקל), בשביל לקחת אותו לנסיעת מבחן ולבדוק האם זה באמת כיף כמו שאני חשבתי.

הציעו לי גם לשחק אותה כאילו אני מעוניין לקנות ולנהוג בה, אבל זה יהיה פירוש הדבר נסיעה קצרה עם המוכר, ואני מעוניין בנסיעה ארוכה יותר ובחופש לבחון את הרכב היכן שבא לי.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...