Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה לרכב נכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

שמי מתן ולפני מספר ימים חניתי באזור התחנה המרכזית בבאר שבע.

הנני בעל תו נכה.

האם יש באפשרותי להגיש ערעור ולטעון שעקב השינוי במדרכות הכביש והבניה הבלתי פוסקת באזור על המחלקה לפיקוח עירוני יכולת לבטל את הדוח?

פשוט עקב השלט שנוסף ומתחתיו רשום כניסה לחניה לב הסיטי בתשלום ולחניית נכים מסודרת.

האם אני יכול לטעות כי השלט הטעה אותי?

בכלל לחניון לב הסיטי רכבים עם תו נכות לא יכולים להיכנס.

הכל היה הפוך במדרכות ודבר שאני יכול לטעון עקב הקושי והמגבלות אני הייתי חייב להחנות שם כי זה מיקום נוח.

מה אני יכול לטעון בכתיבת הערעור לדוח?

האם אני יכול להיות צודק?

תודה רבה.

qx1zi5znyddm.jpg

ztn4jg3exkzz.jpg

yyydjtxkzynu.jpg

פורסם

אתה יכול לטעון הכל - השאלה היא אם יקבלו את הטיעון.

מה שחשוב הוא:

1) האם הצורה בה הרכב הוחנה הפריעה לעוברי הדרך האחרים?

2) האם יש מקומות חניה לנכים בקרבת מקום?

אם התשובה חיובית לאחת משתי השאלות אתה בבעייה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תגיש בקשה לביטול הדוח לעירייה,

תציין שהרכב הינו רכב נכה,

צרף את המסמכים הרלוונטיים,

והדוח יבוטל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההתייחסות של הרשויות לשימוש בתו חנייה לנכים שלא על פי ההגבלות בחוק השתנתה לרעה בשנים האחרונות - לכן בכלל לא בטוח שערעורו יתקבל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי התמונות הוא לא מפריע לתנועה,

הוא לא חוסם מדרכה,

לא חושבת שיחמירו איתו.

חבל שמה שכתבת לא מבוצע בעיר שבה אני גרה,

יש לנו שכן שמחנה את הרכב על המדרכה באלכסון,

בצורה כזו שאין מעבר בכלל להולכי רגל,

למרות שניתן להחנות את הרכב בצורה ישרה ואז אין הפרעה.

דוחות הוא לא קיבל, אבל העיריה דאגה להציב עמוד,

בכניסה לביניין כך שאין לו אפשרות לעלות על המדרכה ולחסום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה נכה עם בעית גפיים תחתונות, או מחלה כללית שהופכת את התנועה שלך לקשה מאוד - אתה יכול להשתמש בטיעון הזה -

לרושם שניסית למצוא חניה קרובה מוסדרת, אולם עקב השינויים/בניה וכו' לא מצאת, בשל הרישום על השלט הבנת שמותר לחנות ברחוב ובנוסף אתה מאוד מקפיד שלא להפריע לתנועה מחד וכמובן לא לעלות על המדרכה מאידך. אתה יודע שהעיריה עושה כל מאמץ להקל על אוכלסית בעלי המוגבלות ומודה מראש על ההתייחסות וההתחשבות.

יש לנו שכן שכן שמחנה את הרכב על המדרכה באלכסון
בתור מישהו שדוחף עגלת תינוק, אנשים כאלו מעוררים בי כעס. לא מעניין אותי אם הוא נכה - הוא מאלץ אותי לרדת לכביש, לעיתים סואן ועם שדה ראיה מוגבל, עם התינוקת שלי וזה פשוט לא מקובל.

אני אומר כאן בכנות - הרבה פעמים אני לא מוכן (או לא יכול) לרדת לכביש ואני עושה מאמץ להשתחל בכל זאת עם העגלה ולא מזיל דמעה אם שלדת האלומיניום שלה מחליקה על פני האוטו.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני ישתמש בטיעונים שהעליתם בתקווה לבטל את הדוח.

פשוט לא מובן לי כל החוק של בעלי תו נכה מה מותר ומה אסור.

• תוכן חדש...