Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד חודש וחצי בת דודה שלי מאנגליה מגיעה לביקור לארץ, אז חשבתי אולי אני "יתעלק" עלייה ויבקש שתביא לי קפיצי הנמכה לרכב(אני כמובן ממן את הקניה ושולח לכתובת שלה בלונדון).

כמובן שלפני זה בדקתי מחירים בארץ שהיו בערך פי 3 ממה שאני יכול לקנות אותם באנגליה.

הדגם הרצוי הוא SKY14-AVB00 של TEIN, מדובר על קפיצים בלבד. אני לא מצליח למצוא נתונים חד משמעיים לגבי המשקל של הקפיצים, במקום אחד רשום 10 פאונד(=4.5 קילו) ובמקום אחר רשום 40 פאונד(=18 קילו). אני חושב שהנתון של 4.5 יותר הגיוני...

אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין כמה זה שוקל לפני שאני מזמין סתם.

במידה ובארץ תופסים אותה במכס, כמה אחוז מע"מ\מכס אני אמור לשלם?

תודה רבה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

4.5 קילו הוא הנתון ההגיוני והנכון,שלא תביא בקופסאות מקוריות אותם.

ואם יעצרו וישאלו במכס, תגיד זה למזרן קפיצים שלך, על קפיץ ללא קופסה לא יעשו יותר מדיי בעיות ולא בטוח שיקשרו לרכב ישירות.

פורסם

גם אני מאמין ש-4.5 קילו זה המשקל האמיתי, בטוח שהיא לא תביא בקופסא אלא יהיה מפוזר במזוודה.

יש לך מושג מה העלויות מכס ומע"מ במידה וכן תופסים אותה?

2008 AUDI S3

פורסם
אני לא מצליח למצוא נתונים חד משמעיים לגבי המשקל של הקפיצים, במקום אחד רשום 10 פאונד(=4.5 קילו) ובמקום אחר רשום 40 פאונד(=18 קילו). אני חושב שהנתון של 4.5 יותר הגיוני...

אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין כמה זה שוקל לפני שאני מזמין סתם.

התשובה ההגיונית היא שאחד שוקל 10 פאונד וסט של 4 שוקל 40 פאונד. לי נשמע מאוד הגיוני.

לדעתי זה קצת חוצפה לבקש ממישהו לסחוב עבורך כמעט 20 קילו מחו"ל (ועוד מבחורה) שלא לדבר על הנפח, אבל זה כבר שיקול שלך.

ואני די בטוח שאם תופסים אותם במכ"ס, המיסים יהיו הבעיה המינורית שלך. אני די בטוח שמדובר בחלק במצריך רשיון יבוא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קודם כל עוד לא הזמנתי כלום.

דבר שני אני לא מתכנן שהיא תבוא לפה עם 20 קילו, במידה וזה 4.5 קילו לכל הרביעיה זה עוד אפשרי...

2008 AUDI S3

פורסם

נראה לך הגיוני שקפיץ לרכב ששוקל מעל טון ישקול קצת מעל קילו? לא נשמע לי הגיוני בכלל, אם כבר זה 4.5 ק"ג לאחד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מאחר ואני רואה שהגישה פה שלילית, אני רק יעדכן ששאלתי 2 מוכרים באיביי שענו לי שתי תשובותדיי זהות: אחד אמר 8קילו באריזה לארבעתם השני אמר 7קילו לארבעתם ללא אריזה.

לא יודע מה נשמע הגיוני או לא, ואגב הרכב שלי שוקל פחות מטון.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

2008 AUDI S3

פורסם

אפשר להביא, לא מסובך כל עוד לא תופסים אותך, אחרת תיפרד מהם.

תבדוק שוב בארץ, דווקא בקפיצים ההפרש לא גבוה ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בדקתי בארץ והמחיר הוא 2000 ש"ח באנגליה לעומת זאת זה 750 ש"ח,

נוסף על זאת במידה ותופסים אותה במכס, המחיר יכול להגיע עד 1250 ש"ח כולל כל המיסים(מבירור באינטרנט הגעתי למסקנה שזה משהו כמו 50% מכס + 17% מע"מ). עדיין משתלם משמעותית מהמחיר בארץ.

בהחלט בדקתי לפני שחשבתי על הרעיון, בכל אופן גם קיבלתי היום אישור רשמי מחברת TEIN באנגליה, שהמשקל הוא 7 קילו.

אעדכן פה ברגע שהכל יעבור כשורה.

2008 AUDI S3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה שבוע שעבר הגיעו 2 קפיצים מתוך 4.

לשמחתי יש לי עוד קרובי משפחה שנוסעים לאנגליה בסוף החודש ויביאו לי את ה2 הנותרים.

לגביי משקל, 3.2 קילו לזוג בתמונה :)

uploadfromtaptalk1355276325745.jpg

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...