Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אין לי הרבה ידע בכל הקשור למערכות אודיו, אז אשמח לקבל עזרה:wink:

יש לי תקציב של כ1500 שקל (אפשר עד ל1800 אם קריטי)

כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק של פיוניר די בסיסי עם USB, ולפני חודש החלפתי רמקולים קדמיים של פיוניר.

הייתי מעוניין להוסיף רמקולים אחוריים או קומפוננטים (לאדע ממש מה ההבדל האמת), וגם סאב ומגבר.

אני לא מחפש משהו ממש רועש, כי אם לומר את האמת אני די מבסוט ממה שיש לי עכשיו, במיוחד אם הייתי מחליף את הרמקולים האחוריים.

אם יש משהו טוב ביד 2 באיזור ירושלים אני אשמח :)

תודה רבה מראש

פורסם

אולי אתה לא צריך בכלל סאב ומגבר

אם אתה לא מעוניין במשהו ממש רועש ,אתה יכול להוסיף רמקולים 6X9 על המגש האחורי אם הדבר אפשרי מבחינה טכנית

זה גם יעלה לך משמעותית פחות כסף.

פורסם
אולי אתה לא צריך בכלל סאב ומגבר

אם אתה לא מעוניין במשהו ממש רועש ,אתה יכול להוסיף רמקולים 6X9 על המגש האחורי אם הדבר אפשרי מבחינה טכנית

זה גם יעלה לך משמעותית פחות כסף.

חשבתי על זה, אבל אין לי את החתכים..

פורסם
אם כך אין לך בעיה להוסיף 6X9 על המגש האחורי

לדעתי זה יספיק בהתאם לדרישות שלך ובהשקעה מינימאלית

אני ממליץ על GTO938 JBL.

אוקיי, וכמה עולה בערך לעשור את החתכים וההתקנה?

ואם אתה מכיר מקום טוב וזול באיזור ירושלים אני גם אשמח.

פורסם
יש לך במחיר זול את הפיוניר האלו הם טובים וזולים {בירושלים}

אם כבר יש לך חיווט מאחורה ההתקנה צריכה להיות מאוד פשוטה

http://www.cadence4u.co.il/car/sound-multimedia/speakers/pioneer-ts-a6973e

אוקיי, אבל נניח אני רוצה להשתדרג לאוטו אחר בתקופה הקרובה, ועכשיו זאת הזדמנות טובה בשבילי מבחינה כספית לקנות מגבר וסאב, יש איזשהי המלצה?

פורסם

אישית לא הייתי ממליץ לך על קאדנס, עבודה בסיסית טובה, עובדת... אבל הם דיי "חאפרים", לי אישית שברו קליפסים בדלת במסגרת העבודה שלהם. לשם לעולם לא אחזור.

JL Audio

פורסם
אוקיי, אבל נניח אני רוצה להשתדרג לאוטו אחר בתקופה הקרובה, ועכשיו זאת הזדמנות טובה בשבילי מבחינה כספית לקנות מגבר וסאב, יש איזשהי המלצה?

לא חשוב, קניתי כבר רמקולים אחוריים מגבר וסאב, אפשר לנעול

• תוכן חדש...