Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה 156GTA נמכרו בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב במחירון יד2 יש להן תמכור, כלומר חייבת להיות לפחות אחת על הכביש. למישהו יש נתונים?

ומה שעוד יותר נחמד, כמה אלפות GTA יש על כבישי ארץ הקודש בכללי? מה עם 166GTA, היא הגיעה ארצה בכלל?

פורסם

היי, אינני יודע כמה נמכרו, לי ידוע על שתי 156 מדגם זה כיום, שתיהן סטישן שכן רוכשי אלפא הם אנשים פרקטיים.

147 מדגם זה, למיטב ידיעתי פחות מ10 יחידות.

166 מדגם זה לא רק שלא הגיעה למיטב ידיעתי, אני בספק אם בכלל יוצרה, אם כי היה תכנון לייצר.

גיטיאי עתיקה היתה בעבר, לא יודע כיום.

לא יודע לאיזה מחירון התכוונת אךמחירונים אינם מדע מדויק כשיש יחידות בודדות, פה ושם יש גם מחירונים שקרובים יותר לתחום של מדע בדיוני.

ערב טוב

פורסם

אני יודע בוודאות על אחת סטיישן שהתעניינתי לקנות לאחרונה מאחד מחברי הפורום החביבים.

לבסוף החלטתי לרדת מן הנושא בשל נסועה גבוהה ולכן הלכתי על משהו פחות "אקזוטי",ויותר מצוי בארצינו.

Porsche 944 turbo

פורסם

אכן קצת מיהרתי בהסקת מסקנות, GTA "מודרניות" יש רק 147 ו156.

מריפרוף בביקורות נראה שה147 נורא פושרת מאופקת לעומת ה156 שכוונה להיות מכונת נהיגה.

156 הצלחתי למצוא איזכור לאחת ידנית ואחת סלספיד, שניהן סטיישן.

147 יצא לי אישית להתקל ב2 מודעות מכירה בשנה האחרונה, יותר פרטים מזה לצערי אין לי.

לצערי אני לא שוקל רכישה, ההתייחסות למחירון הייתה בתור עדות לקיום הרכב על הכביש. עד לפני מספר דקות בכלל לא ידעתי שהגיעו 156GTA ארצה.

נימנים, אם זה לא סוד כמובן, כמה זה נסועה גבוהה במספרים?

פורסם

הכוונה שלי הייתה,שאני זה שעושה נסועה גבוהה,כ25-28K בשנה,ולכן 156 GTA הייתה קצת אקזוטית עבורי כרכב עבודה.

הדוגמא שדיברתי עליה דווקא דיי שמורה עם קילומטרז' נמוך.

מה שמביא אותי לנקודה הבאה,למה אין יותר מידי מכוניות יוקרה\משפחתיות גדולות דיזל,היחידות שאני יכול לחשוב עלהן זה 159 2.4 דיזל ואודי A6 3.0 TDI.

Porsche 944 turbo

פורסם

פולקסווגן פייטון, יד 2 טוען שיש גם יגואר XJ. בטוח יש גם כמה מרצים ובימרים.

אם כבר דיזל הכי טוב סילברדו. :twisted:

פורסם

למיטב ידיעתי, הדגם היחיד שבאמצעות השתלה ניתן לפחות להתקרב ל-GTA הוא 156 בנפח 2.5 ל'. אני יודע שיש אחת כזאת שעברה הגדלת נפח, אבל עדיין אין לה 3.2.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההבדל בין 2.5 ל-GTA לא מסתכם רק במנוע. המתלים נמוכים יותר (וכנראה קשיחים יותר), הבלמים גדולים יותר וגם מסרק ההגה הוא אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שתי 156 סטיישן, אחת ידנית מודל 2002 והשניה סלספיד מודל 2004. שתיהן היו של היבואן.

4 147 מתוכן אחת נמכרה ללקוחה (הכסופה, והיא עדיין אצלה), היתר, שתיים שחורות ואחת לבנה היו גם הן מכוניות של משפחת היבואן.

פורסם
ההבדל בין 2.5 ל-GTA לא מסתכם רק במנוע. המתלים נמוכים יותר (וכנראה קשיחים יותר), הבלמים גדולים יותר וגם מסרק ההגה הוא אחר.

בנוסף בגירסאת הסלספיד,יש שוני משמעותי בין התיבה סלספיד שיש בשאר ה156 ולבין זאת בGTA,אשר חולקת מכלולים עם לא פחות מפרארי 575M.

Porsche 944 turbo

פורסם
שתי 156 סטיישן, אחת ידנית מודל 2002 והשניה סלספיד מודל 2004. שתיהן היו של היבואן.

4 147 מתוכן אחת נמכרה ללקוחה (הכסופה, והיא עדיין אצלה), היתר, שתיים שחורות ואחת לבנה היו גם הן מכוניות של משפחת היבואן.

אאל"ט יש שחורה, לבנה (פנינה), שחורה וכחולה, לא שתיים שחורות. האמת היא שאני חושב שלא ראיתי בעיניים רק את הכסופה.

בנוסף בגירסאת הסלספיד,יש שוני משמעותי בין התיבה סלספיד שיש בשאר ה156 ולבין זאת בGTA,אשר חולקת מכלולים עם לא פחות מפרארי 575M.

לא יודע לגבי 575, אבל בוודאות הסלספיד של ה-156 GTA הוא 6 הילוכים, בעוד מנוע ה-2.5 הגיע בכלל עם פלנטרי 4 היוכים ומנועי ה-2.0 הגיעו עם סלספיד 5 הילוכים המוכר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למיטב ידיעתי 2 156 סטיישן (אחת אצלי שבתמונה מודל 2005) ו-4 147 GTA.

שלי אכן סלספיד שמשותף ל-575, יש המון שוני בתיבה הזאת לעומת הסלספיד האחרות.

156 GTA.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...