Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס SD מקורי של igo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עם המערכת מולטימדיה שלי כרטיס SD מקורי של igo,בהתחלה לא ידעתי שזה כרטיס במיוחד בשביל הGPS.

אז שמתי בו כמה שירים ולאחר מכן הGPS פשוט לא עבד במערכת,הלכתי לחברה אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס חדש

כי מחקתי את התוכנה ושזה עולה כ400 שקל.

עכשיו אני לא מחקתי בכרטיס שום דבר אני מניח שיש כאן משו לא בסדר כי אחרי הכל זה סך הכל תוכנה וחוץ מזה צריך להיות לי אחריות אני חושב..

אשמח אם מישו יעשה לי סדר בבאלגן.

תודה

פורסם

איזה רכב יש לך ?

איזה מולטימדיה מדובר ?

איזה I go יש לך?

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

הרכב הוא יונדאי i35

אני לא יודע מה בדיוק הדגם של המולטימדיה,קיבלתי תמערכת מהחברה

וזה igo primo

ראיתי במחשב שיש תקבצים של הigo בתוך הכרטיס

אבל שאני שם תכרטיס במערכת ברכב זה אומר לי שזה לא מזהה את הGPS

וזה קרה לאחר ששמתי שירים בכרטיס ולא זכור לי שמחקתי משו חוץ מלהכניס שירים.

פורסם

לא מחקת כלום אתה יכול להיות רגוע, בסה"כ ברגע שהוצאת אותו מהאוטו נעלם הנתיב של קובץ ההפעלה בתוך המערכת המולטימדיה.

כל מה שנדרש לעשות זה להיכנס להגדרות ניווט בתוך המערכת ולהצביע על קובץ ההפעלה שנמצא על כרטיס הזיכרון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לך פליי אודיו כנראה ...

בכרטיס הזה נמצא קבצים שמיוחדים למכשיר גש לחברה שהתקינו לך אולי שם יצליחו לעזור לך למקרה זה החברה היא גיל קאר

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

KRIZA גם לי יש בעיה זהה לשלך, רק שאני הזמנתי את המערכת שלי מסין, בכול מקרה אם יש לך פיתרון אשמח אם תשתף אותי.

אני לא הצלחתי לשנות את הנתיב.

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...