Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת טורבו ל 106GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כחה לאט לאט מתחיל להיות לי מספיק כסף בשביל להתקין טורבו משהו עצבני

טורבו שהאוטו יעמוד על 200 *220 כוח סוס

מה שאמורים לעשות :

מערכת פליטה מאלה

פתיחת רואש בוכנות וכאלה

אינטרקולר חזית

טורבו אם אני לא טועה של 0.7 באר והוא יותר

עכשיו ההשקעה היא של 30 אלף שק"ל עד עכשיו דיברתי רק אם "חזי"

הוא אמר שזה חודש של עבודה והוא מביא לי אחריות של 3 חודש ובהשקעה כזותי אין מצב שאני מסכן את המנוע כי הוא מחזק לי הכול במנוע

מה אתם אומרים על ההשקעה ?

ואתם ממליצים לי לדבוק אצל מישהו אחר ?

תודה מרואש מיכאל

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אקדים ואומר שאינני מכיר אותך ואת יכולותיך.

באם ה- 106 GTI שהוא רכב בעל יכולות לא מבוטלות "קטן" עליך ואתה מרגיש שאתה ממצה אותו במידה כזו שאתה יכול להתקדם הלאה, או אז שקול מהלך של שיפור כזה או אחר על מנת להתקדם.

במידה ואתה לא ממצה את הקיים הייתי ממליץ לשפר יכולות אישיות ולא לשפר את יכולות הרכב.

בהצלחה,

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אקדים ואומר שאינני מכיר אותך ואת יכולותיך.

באם ה- 106 GTI שהוא רכב בעל יכולות לא מבוטלות "קטן" עליך ואתה מרגיש שאתה ממצה אותו במידה כזו שאתה יכול להתקדם הלאה, או אז שקול מהלך של שיפור כזה או אחר על מנת להתקדם.

במידה ואתה לא ממצה את הקיים הייתי ממליץ לשפר יכולות אישיות ולא לשפר את יכולות הרכב.

בהצלחה,

אתה מדבר לקיר, תאמין לי... :wink: (רק שהוא לא ידבר לקיר בקרוב...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל כך מהר התייאשת...?!

אני לא יבין אותכם בחיים!

הרי יש 106 מגודשות בארץ, והיות ואתה מחזק את כל המנוע, והמשקל של הרכב הוא לא גבוהה, אתה תקבל ביתועים לא רעים, בנוסף לזה, יש המון אימפרזות משופרות, מה רע בעוד 106!?

פורסם
מה רע בעוד 106!?

למה להרוס עוד מאה ושש GTI כשאפשר לתקן את הנהג קודם לכן ?

ספורים האנשים בארץ שימצו את מעטפת הביצועים של 106 GTI

סטנדרטית במצב טוב (עם בולמים טריים, למשל).

MCS 2008

פורסם
למה להרוס עוד מאה ושש GTI כשאפשר לתקן את הנהג קודם לכן ?

ספורים האנשים בארץ שימצו את מעטפת הביצועים של 106 GTI

סטנדרטית במצב טוב (עם בולמים טריים, למשל).

אני מת על האיש הזה,

הבחירה שלי דניאל 205 ראלי, אליל הבנות בפרטנר.

דבר איתי דניאל......חדשות חבל"ז

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

נכון אבל לפי דעתי כל המטרה של פרוייקט טורבו זה קו ישר....ובקו ישר לא קשה למצות כל רכב.

נכון שיותר קל (ויקר) להפוך אימפרזה למפלצת תאוצה, אבל אם הוא אוהב את האוטו שלו אני לא מבין מה רע להפוך אותו חזקה בקו ישר, בקשר ליכולות הטכניות של הרכב, שכנראה הוא ניצל, זה כבר עניין אחר!

פורסם

כולנו יודעים שה 106 היא מכונית ל B ROADS נפלאה.

אני לא בטוח שאם תכניס 200 + סוסים לאורווה אתה גם תצליח להדביק אותם לכביש כמו את ה 120 ...

אל תשכח מדובר בהנעה קידמית 950 ק"ג בלבד.

30000 ש"ח?! נשמע לי יקר מאוד . אני בעבר בררתי סתם לידע כללי ויצא לי 15K +\- ש"ח!! (לראלי 1.6).

אני יודע שבר אמרו לך ורשמו לך לעבור פשוט לרכב אחר אבל זה לא מונע ממני לרשום את דעתי בעיניין , אני הייתי עובר לפיאט קופה 5 צילינדר8) (98 ) רכב חזק מאוד (220 סוסים) שיודע להדביק אותם לכביש ונראה ממש ממש טוב תודות ל PININFARINA.

נ.ב: דעתי האישית היא כדעת סקאלי (DRUGSTORE). ה106 GTI הוא רכב מדהים - אולי תלמד יותר להעריך אותו כמו שהוא או תלמד אותו יותר...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מחירים ממוצעים

אינטר קולר -2000-4000

קולר שמן-2000-4000

טורבו T2.5- בסביבות ה- 2000-4000

צינורות גדישה 3000 בערך

שעוני גדישה+ EGT

1500-2500

וזה בלי בוכנות,רינגים,סעפות,פורק,ושיפור בלמים וחיזוק שלדה-כי אתה רוצה 220 כוח לא??

אני בספק אם תוכל להסתדר עם 220 על 106

אם תצא בסך של 30 אלף תגיד תודה!

לבנות את הטורבו זה לא הכל!

צריך צריות חזקות

משולשים חזקים

קלאץ' חזק

ובמיוחד בלמים!!!!

ה-247 שלך לא יעצרו 200 סוסים!

וכמו שאמרו אתה תפגוש עמוד!!

תוותר על זה

חבל שעוד 106 תלך לעולמה!

תמכור אותה ותקנה אימפרזה או איביזה

זה הרכב בשבילך!!

אה....

על גדישה של 0.7 באר

לא תגיע ל-220 כוח

אלא אם אם תשים T5

רד מהאשליות ותתעורר!

אתה רוצה עוד קצת כוח לך שים איזה קאמשפט וסעפת פליטה מלאה!

פורסם

נו מה כיף באימפרזה ??

הכי כיף לבוא אנדרדוג לרייס ולקחת !

אני רואה אנשים ששיפרו הונדות לחזקות כל כך שזה פשוט מדהים והונדה היא ממש בסיס רע לשיפורים אבל הם נהנים מכל שניה על האוטו ונותנים בראש לאימפרזות ,אךךךך איזה כיף חיים !!

לדעתי ?? 30 אלף אומנם נישמע לי יקר מידי אבל בהחלט פרוייקט מעניין שהייתי הולך עליו !!

זה שהאוטו שלך הופך לכזה חזק זה לא אומר שאתה צריך ללכת ולהשתולל בכבישים ,להפך אתה צריך לנהוג יותר לאט ובזהירות כדי לשמור היטב על מה שבנית !! ולנצל את הפוטנציאל של האוטו מתי שצריך באמת !! אם אתה חושב שזה האוטו שהיית רוצה שיהיה איתך למשך תקופה ארוכה ולא בא לך על משהו אחר ,אז תזרום עם זה ותשפר כיף לבנות אוטו ולדעת שהוא חזק כל כך בזכותך ולא בזכות עצמו !!

JDM :twisted:

פורסם

הבעיה הרצינית ביותר בפרויקט הזה הוא המישטרה

הם יפתחו לי פעם אחד את המכסה מנוע ויורידו אותי מהכביש

צריך קומבינות הרבה קומבינות

פורסם
הבעיה הרצינית ביותר בפרויקט הזה הוא המישטרה

הם יפתחו לי פעם אחד את המכסה מנוע ויורידו אותי מהכביש

צריך קומבינות הרבה קומבינות

קיצור תעזוב את כל ה"קולין מקריי" למינהם שחושבים שה 106 ראלי שלהם זה מכונת סיבובים משומנת :)

אתה רוצה כוח והרבה ממנו , סחטיין,

אתה בדרך הנכונה, הכסף נשמע כמספיק - אבל.

קח בחשבון :

תקלות עתידיות

אפשרות שתרצה עוד כוח (עם האוכל בא התאבון) ותרצה להעלות ל 1.0 באר למשל ..

בנוסף , המנוע שלך מנוע נפלא לבנות עליו טורבו , 200 כ"ס תוציא בלי הרבה בלאגן ובעיות ..

טורבו טי25 תוכל למצוא בכל אימפרזה.. המחיר הוא בערך 1000 ש"ח למשומש במצב חדש

לגבי קומבינות ומשטרה בהחלט אין לך מה לדאוג , שכן הכל יהיה רשום ברישיון , למשטרה אין מושג מזה טורבו , אם יורידו אותך זה יהיה על פילטר פתוח. אף אחד לא יודע איזה בוכנות יש לך ומזה טורבו ובלה בלה כזה, המספר מנוע מתאים והכל בסדר.

מומלץ בחום להוסיף את הנ"ל:

סעפת 4 ל 1 (ל טורבו) , צנרת 2.5" לכל האורך , אגזוז של פיז'ו ספורט , פורק (יאמי!) ופילטר שאיננו עשוי מספוג אלא מכותנה.

שיהיה המון בהצלחה, ותאמין לי ... עדיף עוד פיז'ו שנוסעת חזק מאשר עוד אימפרזה או איזה הונדה מסריחה ועממית !

GO 4 IT !!

שתסיים ... נראה... אולי נקנה אותה ממך :)

פורסם
קיצור תעזוב את כל ה"קולין מקריי" למינהם שחושבים שה 106 ראלי שלהם זה מכונת סיבובים משומנת :)

אתה רוצה כוח והרבה ממנו , סחטיין,

אתה בדרך הנכונה, הכסף נשמע כמספיק - אבל.

קח בחשבון :

תקלות עתידיות

אפשרות שתרצה עוד כוח (עם האוכל בא התאבון) ותרצה להעלות ל 1.0 באר למשל ..

בנוסף , המנוע שלך מנוע נפלא לבנות עליו טורבו , 200 כ"ס תוציא בלי הרבה בלאגן ובעיות ..

טורבו טי25 תוכל למצוא בכל אימפרזה.. המחיר הוא בערך 1000 ש"ח למשומש במצב חדש

לגבי קומבינות ומשטרה בהחלט אין לך מה לדאוג , שכן הכל יהיה רשום ברישיון , למשטרה אין מושג מזה טורבו , אם יורידו אותך זה יהיה על פילטר פתוח. אף אחד לא יודע איזה בוכנות יש לך ומזה טורבו ובלה בלה כזה, המספר מנוע מתאים והכל בסדר.

מומלץ בחום להוסיף את הנ"ל:

סעפת 4 ל 1 (ל טורבו) , צנרת 2.5" לכל האורך , אגזוז של פיז'ו ספורט , פורק (יאמי!) ופילטר שאיננו עשוי מספוג אלא מכותנה.

שיהיה המון בהצלחה, ותאמין לי ... עדיף עוד פיז'ו שנוסעת חזק מאשר עוד אימפרזה או איזה הונדה מסריחה ועממית !

GO 4 IT !!

שתסיים ... נראה... אולי נקנה אותה ממך :)

גבר מיתוך 30 איש אתה היחידי שתומך בי

תאמין לי אני לא מפחד על האוטו לא על המונע ולא אליי

אני מפחד מהמישטרה תחשוב שיורידו אותי מהכביש מה אני אמור לעשות תיקון של 10 אלף שק"ל

זה הדבר שמפחיד אותי

• תוכן חדש...