Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב מודל 1983

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי בבקשה לדעת אם אני יכול כבר לייבא רכב מודל 1983 לארץ ,

הרכב יוצר בחודש יולי 1983 .

בבקשה רק מי שיודע בוודאות לא השערות.....

תודה :lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

ההיגיון אומר שאם קובעים 30 שנים כשנה קלנדרית אז כבר בינואר אפשר לייבא 1983, אם אומרים מועד ייצור אז זה חודש ושנת הייצור. הכי טוב שתברר במשרד התחבורה או במכס לא ?

פורסם

אין טעם לברר, אמרו בפרוש,

רכב מיבוא - 30 שנה מיום יצורו לפחות

רכב בעל רישוי ישראלי יכול להפוך לרכב אספנות כבר ב1/1/83 (לרכב משנת דגם 83 )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טעות ! לא מ 1.1.2013 אל מ 1.7.2013

אני יבאתי פיאט 1979 ב 8/2009 ועד שלא הוכחתי להם מה חודש היבוא, לא רצו לאשר לי.

התקשרו אלי וביקשו שאצלם את הלוחית עם המספר שסי ותאריך הייצור.

רק לסבר את האוזן, היה חודש אוגוסט, מה יותר מזה ? מה כבר נשאר עד שהרכב יגיע לארץ ועד סוף השנה ?60 יום ? אטומים לגמריי !

לשמחתי הרכב, היה מודל 79, אך יוצר בסוף 78 ולכן אישרו לא לפני שסיפקתי תמונה מהמוכר ששלח.

בקיצור, תדאג לאחסון כי לא תקבל רישיון יבוא לפני 7/2013.

בהצלחה !

פורסם

רכב יכול להירשם כרכב אספנות בראשון לינואר של שנת הדגם ה30 שלו.

ז"א רכב שירד לכביש ב10/1982 כמודל 83, יקבל רישוי אספנות רק ב1/1/2013. רכב שירד לכביש ב5/1982 כבר זכאי לרישוי אספנות מה1/1/2012.

ראה כאן הודעה של עופר, ושתי הודעות מתחתיה הודעה שלי המכילה קישור להודעתו של ZVIT שיודע דבר או שניים ברישוי אספנות.

התשובה לשאלה המקורית, אם כך, היא כן. הרכב רשום כמודל 83 ויוכל לקבל רישוי אספנות ב1/1/2013.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רכב יכול להירשם כרכב אספנות בראשון לינואר של שנת הדגם ה30 שלו.

ז"א רכב שירד לכביש ב10/1982 כמודל 83, יקבל רישוי אספנות רק ב1/1/2013. רכב שירד לכביש ב5/1982 כבר זכאי לרישוי אספנות מה1/1/2012.

ראה כאן הודעה של עופר, ושתי הודעות מתחתיה הודעה שלי המכילה קישור להודעתו של ZVIT שיודע דבר או שניים ברישוי אספנות.

התשובה לשאלה המקורית, אם כך, היא כן. הרכב רשום כמודל 83 ויוכל לקבל רישוי אספנות ב1/1/2013.

אבל השאלה המקורית היא האם ניתן לייבא רכב כזה לא לקבל רישוי אספנות

ופה ישנו הבדל בין רישוי לרכב קיים ליבוא רכב אספנות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ציטוט מאתר משרד התחבורה:

"יבוא רכב אספנות

יחיד רשאי לייבא רכב אספנות (כהגדרתו בתקנה 1 לתקנות התעבורה, התשכ"ה-1961), לשימושו העצמי אם מתקיימים כל התנאים הבאים:

1) חלפו 30 שנה ממועד ייצורו של הרכב.

2) היבואן יציג רישיון יבוא שהופק ע"י משרד התחבורה.

3) שיעור המסים יחול כמפורט בטבלה שבסעיף ב.1) לעיל."

ההדגשה באדום הינה שלי.

יש כאן סתירה כי הגדרת רכב אספנות בחוק היא רכב שעברו 30 שנה משנת הייצור שלו, ואילו בתקנות המכס כתוב "מועד ייצורו"

לעניות דעתי הטעות הינה בתקנות המכס ונראה שניתן למצוא פתח לייבוא של רכב גם אם עברו "רק" 30 שנה משנת ייצורו, אך לא הייתי ממליץ לעשות זאת בלי תיאום מוקדם עם המכס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...