Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם המגבר הוא : Phoenix Digital 4 CH 1600 Watts Mosfet Chrome Amplifier

נתונים:

Regulated mosfet power supply

Fully variable crossover control

Wired bass remote control

Variable hpf (high pass filter) 50hz - 1khz

Variable lpf (low pass filter) 30hz - 250hz

Variable bass boost 0-18db

Variable level control

High/low level input

2 ohm stable stereo

Remote activated power

Status led indicators

125w x 4ch @ 2 ohm = 500w

100w x 4ch @ 4 ohm = 400w

250w x 2 ch bridged

אשמח לקצת חוות דעת ממכם:wink:

L958567 (1).jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

אני מאמין שלא עונים לך כי (ככל הנראה) המגבר סיני, ולא אוהבים פה מגברים סיניים...

בכל אופן, כשאתה קונה מגבר בלי חברה שנותנת לו גב אתה לא יכול לדעת מה אתה קונה, אלא אם כן מישהו קנה בדיוק את אותו המגבר והוא יכול לספר לך וגם אז לא תדע כמה הוא אמין.

יכול להיות שהוא באמת מספק את הכוח שמוצהר עליו, יכול להיות שלא. יכול להיות שהוא מוציא צליל מדוייק ויכול להיות שלא. לשתי השאלות ובעיקר לשאלה השנייה אני מאמין שהתשובה היא לא.

אם התקציב שלך ממש נמוך לך עליו, אבל תדע שאתה לוקח חתול בשק. אני מציע לך לקחת מגבר ממותג ידוע גם אם על הספר הנתונים שלו פחות טובים. כדי לך לחשוב גם על יד 2.

יש פה פורום קניה ומכירה של אודיו ככה שאתה יכול לדעת דיי בוודאות שאתה לא קונה מערס שמוכר לך מגבר עם חצי רגל בקבר.

פורסם

ערב טוב

המגבר הזה לא כלכך זול.. טווח המחירים שלו בין 550-1000שח

אבל תודה בכל זאת

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

סלח לי חבר אבל 500-1000 שקל זה מאוד זול בשביל מגבר.

מגבר בסיסי מחברה איכותית יעלה לך לא פחות מ1800 שקל ומעלה וזה רק ההתחלה.

רוצה זול אך יעיל? תמורה טובה לכסף? Jbl GTO1004

• תוכן חדש...