Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a6 או רכב יותר חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט כרגע אם לקנות רכב בכ60-70 אלף שקל, ברמה של יונדאי i35 או מזדה 3...

או להגשים לי חלום קטן ולקנות לי רכב שתמיד רציתי

הלווטים שלי כוללים בעיקר פחד מעליות מאד גבוהות של אחזקת audi.

את כמה אפשר לסמוך על אמינות בסיסית מרכב audi יותר ישן, שהיה יותר על הכביש?

עד כמה באמת עלויות הטיפול בוא גבוהות יותר?

ובכלל מה אתם אומרים על אמינות ואייכות של audi נגיד שנת 2007 לעומת רכב נחות יותר כמו יונדאי שנת 2010-2011?

תודה מראש.

פורסם

אל תסמוך על כלום.

שים כסף בצד להפתעות חשמל, גיר וכדומה.

תקלות ברכבים האלה יכולות לעלות לך אלפי שקלים ולפעמים יותר.

אם אין לך את היכולת או הקשרים לתחזק רכב כזה אז לך על משהו יותר בטוח.

בהצלחה.

פורסם

יש היום הרבה מאוד סוכניות רכב\יבואני רכב שעושים טרייד אין ונותנים טווח אחריות על מנוע וגיר לתקופה של עד שנה.

אם כבר אתה חושב על רכב בקטגוריית הפרימיום - אז במסגרת עסקה שכזו מול גוף מוכר שלא הולך להיעלם לך מחר או מחרתיים בסבירות גבוהה.

תריץ חיפוש - אתה תראה שלצורות הישנות יותר של הA6 היו בעיות ידועות בלוח המחוונים למשל - לא משהו משבית נסיעה אבל מצד שני אם נדלקת לך נורית תקלה, אתה פשוט לא יודע שאתה נוסע עם אחת וזה מסוכן.

חלקי חילוף מאוד יקרים ולכן בזמן הקניה רצוי לוודא שאתה יודע טוב מאוד מה הליקויים של הרכב וכמה יעלה לתקן אותם - כמובן, לקזז ממחיר הרכישה.

אני דווקא בעד צעד שכזה - אם אתה רוצה להגשים חלום, עשה זאת.

תחזיק את הרכב אפילו לתקופה קצרה, אם תוכל למצוא מקום שיתחייב על הגיר והמנוע ויתן לך עליהם אחריות לחצי שנה למשל - יש לך חצי שנה להחזיק את הרכב מבלי לדאוג לגיר ומנוע ואז לגלגל אותו הלאה בעסקת הטרייד אין הבאה שלך.

מה שאתה תגלה זה בעיקר שהנסיעה באאודי מרגישה ככה, בגלל שזה אאודי - זה גם מאוד פסיכולוגי

תלוי איזה נפח אתה לוקח ואיזה גיר - לכל אחד מהם יש דגשים שצריך לבדוק לפי מה שאני זוכר.

למשל - מנועי TSI (במידה ותחליט ללכת על רכב עם גיר TSI בכלל, לא אומר כאן אאודי) - נותנים לך חמש שנות אחריות על הגיר, אם הייתי רוצה לקנות סופרב למשל ולהנות ממנה לשנה, הייתי דואג שהיא תהיה בכניסה של השנה החמישית שלה רק בשביל להיות שקט עם הגיר -> סתם דוגמא.

ה"חלום" שלי כרגע זה במוו סדרה 3 בתור הרכב הבא, אני די שוקל אם לצמצם אותו להשכרה של אחת לסופשבוע ופשוט לנסוע איתה לטיול ולאמר, אוקיי טעמתי, אני יודע איך זה מרגיש.

לא בטוח בכלל שאני ארגיש שזה יצדיק רכישה של אחת - באמת.

לסיכום - הטיפ שלי יהיה

תיגש לסוכנות כמו אוטודיל שמחזיקה ציים שלמים של אאודי ותעשה נסיעת מבחן על אחת.

תיגש לסוכנות של יונדאי ותבקש נסיעת מבחן על הרכב שמעניין אותך.

יהיה לך הרבה יותר קל להחליט מה עושה לך את זה ומה לא ואם שווה בכלל לקחת את הסיכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...