Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וזול עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי בטלפון עכשיו עם מוכר של סיריון פרטי, והוא אמר לי שהם גילו בבדיקה שמישהו לקח שהייתה פגיעה בשלדה מאחורה כתוצאה מתאונה שהייתה להם בבגאז'. האוטו יד 2 עם 100K שנת2007. כמה אני צריך להיות מודאג מפגיעה כזו? הם דורשים על הרכב 41K

תודה על התשובות

זאת בעיה ידועה בסיריון. כמעט כל פגיעה בחלק האחורי של הרכב גוררת פגיעה ברצפת תא המטען ו/או פגיעה בקורות השלדה ("קצה שלדה"). זה לא בהכרח משפיע על הרכב מבחינה בטיחותית אבל זה כן אומר שהמחיר שאתה מציין גבוה מידי לרכב ממודל 2007 שהיד הראשונה שלו כמעט בוודאות הייתה השכרה/ליסינג. במחיר כזה אתה יכול למצוא רכב מוסף מודל 2008 עם אותו הקילומטראז' ואותה הפגיעה, רק שהוא יהיה רק ראשונה מליסינג ולא שנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם ייתכן מצב שהייתה תאונה מקדימה וגם פגיעה במכסה המנוע ולא הייתה פגיעה בשלדה?

ראיתי יאריס כזאת עכשיו שנת 2005 שהוא יד ראשונה אמא שלו עשתה תאונה עם הרכב והוא אמר שלא אמרו להם משהו על פגיעה בשלדה.

האוטו עם 93K יד ראשונה והוא רוצה עליה 44K,אני חושב שבגלל הפגיעה מקדימה המחיר צריך להיות נמוך יותר בל מקרה.

במידה ואני ארצה לקחת אותה לבדיקה הוא מוכן להשתתף איתי מכיוון שהוא לא יודע האם הייתה פגיעה.

חוץ מזה הכל שמור ויש תיעוד של כל הטיפולים.

האם כדאי להמשיך עם אוטו כזה או שמא לעבור הלאה.

פורסם

הטויוטה המדוברת נלקחה לבדיקה לא על ידי,בעל הרכב אמר שברגע שהבדיקה תהיה אצלו הוא יישלח לי אותה ואני אעלה אותה לפה לקבל חוות דעת מכם,אך רק לידיעה תוצאות הבדיקה הראו שאין פגיעה בשלדה.

בהתחשב בעובדה שהרכב יד ראשונה עם 93K ויש את כל תיעוד הטיפולים והוא שנת 2005,האם סכום של 42K-44K הוא סכום שכדאי להשקיע ברכב הזה.

אני נסעתי עליו והכל הרגיש מאוד זורם וחלק.

בנוסף לאוטו יש טסט עד אוקטובר 2013.

דעתכם?

בתודה מראש.

פורסם

פתחתי שרשור חדש ששמו תוצאות בדיקה יאריס 2005 ובו נמצאות התוצאות.

אשמח לתגובות שם.

בברכה ותודה מראש.

• תוכן חדש...